Vi guider

Vi tester Énergie de Vie serien fra Lancôme

Vi har ladet vores materialist Trine Kristensen teste Lancômes vidunderlige hudplejeserie Énergie de Vie, der giver ekstra fugt og energi til huden.

Jeg er så heldig at få lov til at teste den nye serie Énergie de Vie fra Lancôme. Serien består af en dagcreme, en øjencreme og en natmaske. Serien er henvendt til kvinder i alderen 25-35, og hvis du, ligesom jeg, ofte har lange dage og korte nætter, så er serien genial til at give din hud et ekstra skud energi.

Unboxing - første indtryk af serien

Da jeg åbende kassen, blev jeg mødt af en serie med produkter i den skønneste grønne farve. Udover at de er utroligt pæne at se på, har de alle en meget mild og frisk duft. Konsistensen af alle tre produkter er meget lækker, let og blød, så jeg kunne slet ikke vente med at komme i gang.​​​​​​​​

1, 2, 3 - test

Jeg har nu testet serien i en måned, og jeg må sige at, jeg er kæmpe fan af disse tre stjerneprodukter.

Jeg har en hud, der er normal/kombineret til tør, og jeg kan normalt godt lide en fyldig creme, så min hud er mættet, og jeg ikke har en stram fornemmelse nogle minutter efter, jeg har påført min creme. Derfor var jeg lidt nervøs, da jeg modtog den lidt mere flydende dagcreme. Min første tanke var, at det ikke er nok for mig, at jeg må have fat i nogle tillægsprodukter, for at få den ønskede effekt og fornemmelse. Men der blev jeg godt nok ”taget med bukserne nede” - den er jo helt vild lækker!

Dagcremen er rigtig nok meget flydende, men konsistensen er stadig rig. Ved første øjenkast ligner det vand, men formlen efterlader min hud helt blød og gennemfugtet.

Masken som, hvis den ikke allerede er det, bør være fast inventar i enhver hudplejerutine! Jeg har prøvet mange masker, MEN jeg har fået mig en ny ven her! Jeg elsker den kølende følelse man får, når man har den på.

Jeg tog faktisk mig selv i at smile, her forleden da jeg var ved at falde i søvn, fordi følelsen var så tilfredsstillende og beroligende, efter en dag med mange forskellige indtryk på huden fra vind og vejr. ​​​​​​​

Den her føles simpelthen så dejlig, samtidig med at min hud er helt fugtmættet. Min hud ser frisk ud, når jeg vågner, også selvom jeg måske ikke har fået 8 timers søvn, jeg føler virkelig at denne maske giver mig den bedste start på dagen.


Sleeping Mask

En energigivende natmaske eller natcreme. Brug den som en maske et par gange om ugen i et tykt lag, eller som en natcreme dagligt i et tyndt lag.


Produktet booster din hud med energi i løbet af natten og giver dig følelsen af, at din hud er fugtmættet, friskere og fyldt med energi.


Når formlen smøres på huden, køles huden ned med -1,8 grader og giver huden en opfriskende, glat og blød følelse.


Lancôme Énergie de Vie serien:

Relaterede artikler

Kend dit renseprodukt

Vi guider

Kend dit renseprodukt

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Rensemousse, rensemælk eller hvad med en rensebalm? Der findes mange former for ansigtsrens, og de har hver deres fordele. Her guider vi dig gennem de mange forskellige typer ansigtsrens.

Læs Mere
How To: Swiss Clinic Skin Roller

Bag om brandet

How To: Swiss Clinic Skin Roller

Af Matas

Swiss Skin Roller er en mikronålsbehandling, som er med til at mindske de fine linjer, rynker og ar. Den kan samtidigt forbedre selve hudens struktur, så store porer syner mindre og huden bliver mere glat.

Læs Mere