• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Vi guider

Vi tester Énergie de Vie

Vi har ladet vores materialist Trine Kristensen teste Lancômes nye, vidunderlige hudplejeserie Énergie de Vie, der giver ekstra fugt og energi

Jeg er så heldig at få lov til at teste den nye serie Énergie de Vie fra Lancôme. Serien består af en pearly lotion, som du kan bruge efter rens, en flydende dagcreme og en natmaske. Serien er henvendt til kvinder i alderen 25-35, og hvis du, ligesom jeg, ofte har lange dage og korte nætter, så er serien genial til at give din hud et ekstra skud energi.

Unboxing - første indtryk af serien

Da jeg åbende kassen, blev jeg mødt af en serie med produkter i den skønneste grønne farve. Udover at de er utroligt pæne at se på, har de alle en meget mild og frisk duft. Konsistensen af alle tre produkter er meget lækker, let og blød, så jeg kunne slet ikke vente med at komme i gang.​


1, 2, 3 - test

Jeg har nu testet serien i en måned, og jeg må sige at, jeg er kæmpe fan af disse tre stjerneprodukter.

Jeg har en hud, der er normal/kombineret til tør, og jeg kan normalt godt lide en fyldig creme, så min hud er mættet, og jeg ikke har en stram fornemmelse nogle minutter efter, jeg har påført min creme.

Derfor var jeg lidt nervøs, da jeg modtog den lidt mere flydende dagcreme. Min første tanke var, at det ikke er nok for mig, at jeg må have fat i nogle tillægsprodukter, for at få den ønskede effekt og fornemmelse. Men der blev jeg godt nok ”taget med bukserne nede” - den er jo helt vild lækker!


Dagcremen er rigtig nok meget flydende, men konsistensen er stadig rig. Ved første øjenkast ligner det vand, men formlen efterlader min hud helt blød og gennemfugtet. Når jeg bruger den sammen med pearly lotion, er det faktisk nok for min hud, hvor jeg normalt er vant til en serum og derefter en fyldig creme, fordi min hud er så 'tørstig'.

Pearly lotion giver lige præcis den fugt, min hud skriger efter, efter min renserutine. I denne lotion er der masser af fugtperler, som efterlader huden blød, og denne lotion kan også bruges alene, hvis man ønsker en lettere formel for sin dagcreme. Men for mig er det ikke nok, kun med denne lotion.

Jeg skal bruge den flydende Glow boosting dagcreme ovenpå. De to produkter sammen, giver mig fugt gennem hele dagen, og min hud kan lide produkterne - den smiler og er glad. Jeg har endda fået komplimenter på, at min hud ser mere frisk ud.

Masken som, hvis den ikke allerede er det, bør være fast inventar i enhver hudplejerutine! Jeg har prøvet mange masker, MEN jeg har fået mig en ny ven her! Jeg elsker den kølende følelse man får, når man har den på.

Jeg tog faktisk mig selv i at smile, her forleden da jeg var ved at falde i søvn, fordi følelsen var så tilfredsstillende og beroligende, efter en dag med mange forskellige indtryk på huden fra vind og vejr.

Den her føles simpelthen så dejlig, samtidig med at min hud er helt fugtmættet. Min hud ser frisk ud, når jeg vågner, også selvom jeg måske ikke har fået 8 timers søvn, jeg føler virkelig at denne maske giver mig den bedste start på dagen.

Kort fortalt...


PEARLY LOTION

Pearly lotion er en opfriskende og energigivende lotion, som ”vækker’’ huden efter rens.

Den giver friskheden fra en tonic, fugt fra en dagcreme og er langtidsnærende som en olie - dog uden at fedte. Når den bruges under en fugtighedscreme, virker den som en fugtmagnet og holder på fugten.

Pearly lotion kan også bruges som en fugtighedscreme, hvis man ønsker en lettere formel.


Rens ud med en detox - 5 tips

Vi guider

Rens ud med en detox - 5 tips

Trænger du til en gennemgående udrensning af kroppen? Vi guider dig til, hvordan du renser ud - uanset om det er hud, hår eller kroppen.

Læs også

SMOOTHING & GLOW BOOSTING LIQUID CARE

Énergie de Vie Liquid Care er en dagcreme, som er frisk som vand, koncentreret som en serum og fugtgivende som en crème. ​Flydende hudpleje – alt i en.

Den er opfriskende, fugtende og energigivende og giver huden en sund glød.

Den flydende creme er 'Glow Boosting' fordi, der er indgredienser i, som går ind og booster hudens energiske celler, hvilket gør huden modstandsdygtig overfor træthedstegn og gør den mere elastisk.  


Lancôme Energie de Vie Liquid Care 50 ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point

THE OVERNIGHT RECOVERY SLEEPING MASK

En energigivende natmaske eller natcreme. Brug den som en maske et par gange om ugen i et tykt lag, eller som en natcreme dagligt i et tyndt lag.

Produktet booster din hud med energi i løbet af natten og giver dig følelsen af, at din hud er fugtmættet, friskere og fyldt med energi.

Når formlen smøres på huden, køles huden ned til -1,8 grader og giver huden en opfriskende, glat og blød følelse.


Lancôme Energie de Vie Sleeping Mask 75 ml
529,95
DU OPTJENER 53 Point

Relaterede produkter

Shiseido Advanced Essential Energy Hand Cream 100 Ml
244,95
DU OPTJENER 25 Point
Flere varianter
MAC Prep + Prime Highlighter Light Boost
189,95
DU OPTJENER 19 Point

Relaterede artikler

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Bag om brandet

ChriChri tester Matas Striberne Havtorn serien

Af ChriChri

Havtorn er både sundt for krop og hår. Se ChriChri-redaktionens test af Matas Striberne havtorn serie til håret og hør hvilke vidundre bærret er fyldt med.

Læs Mere
Forårsrengør din hud

Vi guider

Forårsrengør din hud

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Foråret er en god anledning til at få ryddet op og gjort rent. Og det gælder også for din hud. Derfor guider vi dig gennem nogle af de mange forskellige metoder for ansigtsrens.

Læs Mere
How To: Swiss Clinic Skin Roller

Bag om brandet

How To: Swiss Clinic Skin Roller

Af Matas

Swiss Skin Roller er en mikronålsbehandling, som er med til at mindske de fine linjer, rynker og ar. Den kan samtidigt forbedre selve hudens struktur, så store porer syner mindre og huden bliver mere glat.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage