Bag om brandet

How To: Swiss Clinic Skin Roller

Swiss Skin Roller er en mikronålsbehandling, som er med til at mindske de fine linjer, rynker og ar. Den kan samtidigt forbedre selve hudens struktur, så store porer syner mindre og huden bliver mere glat.

Rigtig mange kvinder melder tilbage med positive resultater, og også Mascha Vang, der er beauty ambassadør for Swiss Clinic, er meget begejstret over produktet. Her på matas.dk kan du også læse andre kvinders anmeldelse af Swiss Skin Rollers inde på hvert enkelt produkt.

Smuk hud med en Skin Roller


SWISS SKIN ROLLER - 0,2 MM

Den er perfekt til sensitiv hud, til tynd hud, i ansigtet og rundt om øjnene, og som supplement til behandling af et mindre hudproblem.


Generelt kan man sige, at du kan vælge 0,2 mm hvis du gerne vil behandle:

  • uren hud
  • store porer
  • sol- og pigmentpletter
  • linjer omkring mund og øjne
  • fine ar i ansigtetSWISS SKIN ROLLER - 0,5 MM

Den er perfekt til større hudproblemer eller hvis du har mindre følsom hud. Swiss Skin Roller 0,5 mm kan fint bruges i ansigtet, og hvis du har brug for en større effekt, kan det være den helt rette for dig.


Generelt kan man sige, at du kan vælge 0,5 mm hvis du gerne vil behandle:

  • rynker og linjer
  • dybe ar i ansigtet
  • slap hud
  • strækmærker


Dermaroller – Styrk din hud med nålerullen

Vi guider

Dermaroller – Styrk din hud med nålerullen

Dermarolleren er populær, og det er med god grund. For de små nåle hjælper huden med at blive sundere og stærkere. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, og hvordan du bedst plejer en hud, der har været under rullen? Så læs med her og bliv inspireret til din hudpleje.

Læs ogsåKom godt i gang


Inden du begynder at rulle på huden skal du bruge en mild rens, så alle urenheder er fjernet.


Herefter kan du forsigtigt rulle med rolleren frem og tilbage med lette bevægelser og passende tryk. Rul cirka ti gange i fire forskellige retninger; vertikalt, horisontalt og diagonalt i begge retninger i ca. 5 minutter. Begynd altid behandlingen med et lette tryk, så huden kan vænne sig til den.


Direkte efter behandlingen er huden meget modtagelig for serum, så hvis du bruger det anbefalede Rejuvenating serum fra samme serie, skal du blot smøre dig med det umiddelbart efter behandlingen.


Gentag behandlingen hver dag i 5-7 dage og lad derefter huden hvile lige så længe. Gentag derefter behandlingen.


Tip:

Husk at rense din Skin Roller, så den er fri for bakterier. Swiss Sanitizing Spray kan både bruges i ansigtet inden behandlingen og på selve rolleren.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Af Matas

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere