Vi guider

Skab det fineste sommerlook med Miild

Miild er et dansk makeup- og hudplejebrand, hvis produkter er allergivenlige og perfekte til selv den mest sensitive hud. De skaber de fineste makeupprodukter, som både er lækre at bruge og giver det smukkeste look til sommeren. I denne artikel har jeg testet et par af deres bestsellers, så du kan lade dig inspirere. Læs med!

Miild er skabt af de to danske kvinder, Tanja Largé og Tine Emilie Sørensen, som begge har en baggrund som makeupartister. Som det første makeupbrand i verden, har de formået at have hele tre anerkendte certificeringer på deres produkter: Svanemærket, AllergyCertified og ECOCERT COSMOS. Der er virkelig tænkt over den mindste detalje med produkterne fra Miild, så du trygt kan kaste dig ud i at bruge deres makeup og hudpleje, også selvom du har sensitiv hud eller allergi. Lige nu kan du købe to produkter fra Miild og få en mascara med i gave.

Skab et fint sommerlook med produkter fra Miild:

Få et solkysset look

Når solen står højt på himlen, er det dejligt at pifte sit look op med lidt ekstra glød og farve. Her er Miild Natural Mineral Bronzer et absolut musthave til makeuppungen, da den giver den lækreste glød og udstråling til din hud. Den indeholder kobberfarvede glimmerpartikler, som giver det her lækre shine. Påfør den på kindbenet, lidt i panden og eventuelt ved halsen for det perfekte, solkyssede look. Du kan også fange de små kobberpartikler med en mindre pensel og bruge den som øjenskygge. Mulighederne er mange med denne smukke bronzer.

Påfør den med Miild Multi Cheek Brush, som er den perfekte makeupbørste at lægge både bronzer, blush og highlighter med. De lange, fjerlette børstehår gør det let at fordele bronzeren og blende den ind i huden for et naturligt og effortless look.

01 Apricity
MIILDNatural Mineral Bronzer
389,95 kr.
(79)
#03
MIILDMulti Cheek Brush
219,95 kr.
(18)Den store guide til Miild

Matas LIVE

Den store guide til Miild

Danske Miild laver fantastiske, milde produkter der fremhæver din naturlige skønhed og plejer huden nænsomt. I dag deler vi alt, du skal vide, om Miild - vi har nemlig testet både deres elskede bestsellere og deres mere underrated produkter for at give dig en komplet oversigt over, hvor du skal starte, hvis du gerne vil prøve dette danske succesbrand!

Læs også

Smukke og naturlige vipper

En god mascara, der holder vipperne smukke hele dagen, er et musthave i makeuppungen hos mig. Den skal give masser af længde og volumen, men stadig gerne se naturlig ud – og det er præcis det, du får med Miild Tear-Proof Mascara Define Eesome.

Det er en tårefast mascara, udviklet på de reneste råvarer, som samtidig plejer vipperne hele dagen. Børsten er af nylon og er perfekt i formen til at bygge farven op og få fat i selv de mindste vipper. Den adskiller vipperne så fint, og giver masser af god længde og volumen. Derudover er den parfumefri, hvilket jeg rigtig godt kan lide, da mine øjne har tendens til at være senstitive. Den perfekte mascara her til sommer!

01 Black
MIILDTear-proof Mascara Define Eesome
229,95 kr.
(24)

Andre fine favoritter til sommeren

Skal du have opdateret din makeuppung med et par sommerfavoritter? Jeg har samlet en håndfuld af de bedste favoritter fra Miild, som vi i hvert fald klikker i kurven igen og igen her på redaktionen.

Miild skaber produkter af høj kvalitet, som har skrappe krav til både holdbarhed og finish. Alle produkter er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser, som arbejder med huden, så du kan opnå et smukt look hver gang.

MIILDNatural Mineral Blush
279,95 kr.
(118)
MIILDNatural Mineral Concealer Duo
259,95 kr.
(161)
KUN ONLINE
01 Posy Lip
MIILDLip Gloss
219,95 kr.
(22)

Makeup og hudpleje fra Miild:

01 Gloaming
MIILDNatural Mineral Highlight
389,95 kr.
(40)
#06
MIILDBlender Brush
189,95 kr.
(16)
MIILDNatural Mineral Eyeshadow & Eyebrow Kit
289,95 kr.
(73)
MIILDNatural Foundation
359,95 kr.
(53)
15 ml
MIILDSkin & Lip Care
149,95 kr.
(34)
30 ml
MIILDFacial Serum
519,95 kr.
(24)

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Miild hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Min hud er ekstremt sensitiv og kommer lynhurtigt ud af balance. Derfor er jeg de senere år begyndt at tænke meget over, hvad jeg egentlig smører på den. Og efter at jeg er begyndt at gå med de tanker, så har jeg luret på hudplejeprodukterne fra Miild, da jeg vidste, de var parfumefri, Svanemærket og Allergy Certified. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville teste serien, så var jeg ikke længe om at sige ja! Læs med her og hør hvordan det gik.

Læs Mere
Redaktionen tester: Miild makeup

Vi guider

Redaktionen tester: Miild makeup

Af Amalie Schiller

Allergivenligt, bæredygtigt og enkelt. Det må være de 3 gyldne ord, der beskriver det populære danske brand, Miild, allerbedst. Min kollega, Michelle, og jeg har inviteret nogle af de bedst sælgende makeupprodukter fra selv samme brand med ind på vores badeværelse og testet dem på egen hud og vipper. Vil du se produkterne i aktion og høre vores anmeldelser af Miild produkterne? Så læs med her!

Læs Mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Din sundhed

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek