• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Matas eget luksusbrand Plaisir har lanceret en effektiv serum, som er ren forkælelse til den modne hud. Den går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.

Med alderen viser de små fine linjer sig tydeligere. Selvom rynker giver mimik og charme til ansigtet, er det rart at kunne reducere fremkomsten især omkring øjne, pande og mund. Intensive Serum 55+ er en nyhed fra Plaisir til kvinden med moden hud, der er spækket med aktive ingredienser, der både forynger, styrker og reparerer huden. 

Om Plaisir Intensive Serum:

Måske tænker du, at et serum blot er endnu et af skønhedsindustriens mange og unødvendige påfund. Men der kan du godt tro om igen. Et serum går ind og arbejder intensivt på en specifik hududfordring. Det kan ikke bruges alene, da det er målrettet et hudproblem, men det er ekstremt effektivt i kombinationen med en dag- eller natcreme.


Plaisir Intensive Serum 55+ går specifikt ind og reducerer de lodrette rynker i panden og de fine linjer ved øjenkrogen og munden, som de fleste 50+ kvinder sikkert kan nikke genkendende til.


Aktive ingredienser med dokumenteret effekt

Plaisir Intensive Serum 55+ har et højt og koncentreret indhold af aktive ingredienser med dokumenteret effekt, der alle går ind og arbejder i dybden:


  • Matrixyl Morphomics reducerer rynker i panden, ved munden samt de små rynker i øjenkrogen. Den stimulerer desuden dannelsen af kollagen, så huden bliver glattere.
  • Hyacare 50 forbedrer hudens elasticitet og reducerer rynker
  • Salturt styrker hudens naturlige barriere
  • Provitamin B5 fugter og reparerer huden
  • Pentavitin fugter og reducerer rødme
  • Creatinine udjævner hudens farvetone

Et skønt fundament

Du kan bruge Plaisir Intensive Serum både morgen og aften på nyrenset hud.


Lad den trække helt ind i huden, inden du påfører din ønskede dag- eller natcreme, så de aktive ingredienser får arbejdet i dybden og efterlader din hud velfugtet og med glød.  

​​​​​​​

Kom ind og få en prøve på Plaisir Intensive Serum 55+ i din lokale Matas (så længe lager haves).

Relaterede produkter

Relaterede artikler

5 hormonforandringer: Hudpleje i overgangsalderen

Din sundhed

5 hormonforandringer: Hudpleje i overgangsalderen

Af Trine Brøndsted

Når vi kvinder kommer i overgangsalderen, ændrer vores hud sig. Den er nemlig påvirket af, at vores hormonbalance forandrer sig. Det kan betyde, at du skal vinke farvel til din yndlingscreme og skifte ud med nye plejeprodukter.

Læs Mere