Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den ultimative guide til intim leg i soveværelset

De digitale hylder hos Matas bugner af skønne produkter, og især sexlegetøjskategorien byder på et spændende og pirrende udvalg. Vi har udforsket kategorien for at lave den ultimative guide til det bedste, mest nydelsesfulde sexlegetøj. Find inspiration i vores LIVE-video herunder, og bliv klogere på, hvilken vibrator, dildo eller noget helt tredje du skal klikke hjem.
Seksuel velvære
Vi sendte LIVE mandag d. 07/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Er du i tvivl om, hvilket apparat du skal berige din sengeskuffe med? Det kan være svært at navigere i junglen af sexlegetøj; for hvilken vibrator er bedst? Hvilken én passer bedst til mine behov? Og hvad er forskellen på en lufttryksvibrator og en g-punktsvibrator? Disse spørgsmål – og flere til – besvarer Ida og Natalie i guiden herover, hvor de tager dig igennem vores udvalg af sexlegetøj, så du kan finde et perfekt match til dig – hvad enten du er til parleg eller solohygge.


I artiklen herunder guider vi til de absolutte musthaves til natbordsskuffen, så du kan lade dig inspirere til, hvad du skal have klikket hjem!

Det bedste sexlegetøj til kvinder:

1. Den klassiske vibrator

I enhver natbordsskuffe er et musthave en klassisk vibrator – og det er der flere årsager til. Det er en nem og nydelsesfuld måde at opnå stimulering og orgasme på selv, men den kan også bruges sammen med din partner, både inden i og uden på.

Bswish Bdesired Deluxe Vibrator er et rigtig godt bud på en vidunderlig vibrator, som kan lige præcis det, den skal. Den har et fyldigt hoved, som indeholder seks pirrende vibrationsniveauer, der er målrettet G-punktsstimulering. Den er samtidig vandtæt, så du kan også snildt have den med i badet, hvis du skulle have lyst til det.

KUN ONLINE
Nude
B SwishBdesired Deluxe Vibrator
269,95 kr.Husk, at du altid skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dit silikonelegetøj. Bruger du en silikonebaseret glidecreme, kan det nemlig på sigt ødelægge dit sexlegetøj.

2. Lufttryksvibrator

Har du ikke prøvet en lufttryksvibrator endnu, så er der kun én ting at sige, og det er: kom i gang! For det er simpelthen en gamechanger, og det fortjener alle at opleve.

Denne form for sexlegetøj kommer med den særlige Air Pulse teknologi, som stimulerer alle lystpunkter på én gang, når du bruger den. Den har et blødt mundstykke, som er fremstillet af 100% silikone, som føles silkeblødt mod huden. Mundstykket omslutter klitoris, blødt og behageligt, og her kan du så selv bestemme hastighed og trykbølgeintensitet.

Der er vist ikke så meget andet at sige end - har du ikke prøvet den her form for innovative sexlegetøj endnu, så er du in for a treat!

1 stk
SatisfyerPro 2 Next Generation Lufttryksvibrator
329,95 kr.
(12)
3 vibratorer, du skal kende

Din sundhed

3 vibratorer, du skal kende

Uanset om du er på udkig efter legetøj til parleg eller solohygge, skal du vende blikket imod disse 3 musthaves til sengeskuffen. Hvis du har bingewatchet Sex and The City, ligesom jeg har, er du i hvert fald bekendt med ét af vidunderne, der kan få selv Charlotte York til at blive hjemme under dynen...

Læs også

3. Den ikoniske kanin

The Rabbit er vist mest kendt fra den ikoniske HBO-serie Sex and the City – men det er altså ikke kun noget, der hører fiktionens verden. Kanin-vibratoren, med de små, vibrerende ører, er nemlig skabt til at give masser af lækker nydelse og kan bruges både alene og til parleg.

Det smarte ved den er, at den stimulerer både G-punkt og klitoris på sammet tid. ’Ørerne’ kærtegner nemlig klitoris, imens vibratoren stimulerer G-punktet indvendigt med syv forskellige vibrationshastigheder. Så du får the best of both worlds med den her skønne, lille ven i din skuffe.

KUN ONLINE
Lyserød
BelladotVilma Vibrator Kanin Stor
549,95 kr.
1 stk
SatisfyerPro G-Spot Rabbit Lufttryksvibrator
349,95 kr.
(11)Vidste du, at sexlegetøj ofte ser større ud på billederne, end de er i virkeligheden? Som regel er vibratorer ikke meget større end en kvindehånd.

Det bedste sexlegetøj til mænd:

1. Penisringe

Penisringe er intet mindre geniale, da de ikke kun giver mere udholdenhed til ham, men også tilfredsstiller hende med det vibrerende ’hoved’. Selve ringen er af et strækbart materiale, som gør den nem at sætte på og passer til de fleste størrelser. Den begrænser på den måde blodgennemstrømningen, så du vil opleve at få en hårdere og længere erektion – ren win win for begge parter!

Alle disse penisringe, som vi har linket til her, har flere forskellige vibrationsprogrammer, som kan tilpasses til præcis det behov, du og din partner har. En penisring kan også sagtens bruges alene.  

KUN ONLINE
1 stk
SatisfyerPower Ring Vibrerende Penisring
169,95 kr.
(2)

2. Vibrator til mænd

Det er ikke kun kvinder, som kan nyde godt af de tilfredsstillende vibrationer – der findes også den slags sexlegetøj til mænd. Satisfyer Men Vibration har en silkeblød inderside af silikone, og så har den 14 forskellige vibrationsniveauer, som kan varierer lige fra bløde, bølgende bevægelser til de mere kraftfulde og intense. Den er supernem at betjene med den ene hånd, og har også en bred åbning, som du indfører penis i. Brug den sammen med en vandbaseret glidecreme for den mest nydelsesfulde følelse.


Den er perfekt at bruge til sololeg, men kan også bruges til frækt forspil med en partner – igen er det kun fantasien, der sætter grænser!

KUN ONLINE
1 stk
SatisfyerMen Vibration
279,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
Silver
SatisfyerMen Classic Vibrator
259,95 kr.
(3)Det er altid en god idé at vaske dit sexlegetøj efter brug. Det meste sexlegetøj kan tåle vand, så giv det en god skyller og en omgang mild sæbe efter brug, så du undgår unødige bakterier.

3. Sexlegetøj til par

Det her unikke stykke sexlegetøj gør det muligt for både dig og din partner at opnå skøn nydelse! Satisfyer Double Joy er nemlig en U-formet par-vibrator, som stimulerer G-punktet på kvinden og glansen på manden på én og samme tid.

Vibrationerne kan styres via en app, som man downloader og connecter til sin Satisfyer. Her kan du og din partner sammensætte jeres eget unikke vibrationsprogram, som passer til lige præcis jer. En unik måde at spice sit sexliv op på!​​​​​​​

KUN ONLINE
Violet
SatisfyerDouble Joy Vibrator
299,95 kr.
(1)

​​​​​​​Få mange flere gode råd, tips og ideer til den optimale oplevelse med dit sexlegetøj i vores LIVE, hvor vi gennemgår det bedste sexlegetøj – klik dig tilbage og se den lige her. God fornøjelse!

Andre udvalgte artikler om sexlegetøj til dig:

3 vibratorer, du skal kende

Din sundhed

3 vibratorer, du skal kende

Af Michelle Weis

Uanset om du er på udkig efter legetøj til parleg eller solohygge, skal du vende blikket imod disse 3 musthaves til sengeskuffen. Hvis du har bingewatchet Sex and The City, ligesom jeg har, er du i hvert fald bekendt med ét af vidunderne, der kan få selv Charlotte York til at blive hjemme under dynen...

Læs Mere
Træn dig til mere nydelse med Elvie

Vi guider

Træn dig til mere nydelse med Elvie

Af Michelle Weis

Dyrk underlivstræning med den ultimative personlige træner, Elvie, der giver en helt ny betydning til udtrykket ’intervaltræning’. Med den app-styrede bækkenbundstræner kan du få det ultimative ud af dine knibeøvelser, og du kan træne dig til mere nydelse i soveværelset. Vi giver dig en lynguide til prisvinderen her, så du kan komme i topform og dermed gøre lagengymnastikken og trampolinturen (endnu) sjovere.

Læs Mere
Vivag guider: Alt du skal vide om din menstruation

Matas LIVE

Vivag guider: Alt du skal vide om din menstruation

Af Matas

Hvordan bruger man en menstruationskop, og hvordan ser den optimale rutine til intimpleje ud? I denne LIVE gæster Vivag studiet og giver dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt lige fra intim-hygiejne til foldeteknikker til din menstruationskop til intime usikkerheder eller andet, du er nysgerrig på. I løbet af liven afliver vi gængse myter om den kvindelige anatomi, guider til brug af menstruationskoppen og fortæller om intimpleje. Vi ses!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek