• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Vi guider til flot julemakeup med Smashbox

Julefrokosterne er lige om hjørnet, og det betyder fine kjoler, lækre lokker og ikke mindst smuk makeup. Men måske du mangler inspiration til, hvordan dit look skal se ud i år? Så har vi din ryg! Vi har samlet de bedste produkter fra Smashbox og guider her til, hvordan du skaber det fineste look til højtidens fester.

Der findes ikke noget bedre end at gøre sig fin og klar til en fest. Og med produkter fra Smashbox bliver det endnu bedre. Deres lækre, langtidsholdebare formler er Cruelty Free og lavet til at få dig til at føle dig som den bedste version af dig selv. Og så er de netop kommet med en nyhed, som går lige i julehjertet på alle os, der elsker lækker glød og udstråling. Lad os starte med den, da den er et musthave til det her look!

HALO Plumping Dew  + Hyaluronic Acid

For at få det helt perfekte, lækre makeuplook er det vigtigt at have basen i orden. Derfor er vi ret oppe at køre over denne nyhed fra Smashbox. Deres HALO Plumping Dew  +  Hyaluronic Acid er en fugtighedscreme, som indeholder hyaluronsyre og niacinamid, som blandt andet er med til at booste fugten i huden. Resultatet er en øjeblikkelig glød og fylde, som har 24 timers holdbarhed.  

Brug den under din makeup til dette look, så er du sikret en hud, der stråler hele aftenen! Cremen indeholder en lille smule ferskenfarvet shine, som sørger for, at huden får en strålende finish. Det gør den også ideel at bruge til de dage, du ikke har behov for at have makeup på, da den lige gir’ det der ekstra touch, som gør huden lækker og dewy at se på.Photo Finish Original Smooth & Blur Foundation Primer

Så skal vi have basen på plads. Her er det selvfølgelig alfa omega med en god primer, som sørger for, at din makeup bliver, hvor den skal. Med Smashbox Photo Finish Original Smooth & Blur Foundation Primer får du en lækker, fløjlsblød primer, som skaber den perfekte base for din foundation. Den er lidt af en bestseller, og det er der en god grund til. Den udjævner huden og udglatter fine linjer og tydelige porer, så du får en silkeblød hud at lægge din makeup på. Derudover beskytter den huden med ingredienser som A- og E vitamin og grøn te.

Du får altså en primer med en let og oliefri formel, som ovenikøbet er vegansk. Kom den på din hud i et let lag, inden du påfører din foundation.

Halo Healthy Glow All-In-One Tinted Moisturizer SPF

Og vi er langt fra færdige med at skabe lækker glød. For nu skal vi til næste step i julemakeuppen, så huden kan blive helt i top! Her kan du bruge Halo Healthy Glow All-In-One Tinted Moisturizer SPF, som er en farvet dagcreme, der giver fin glød og fugt til din hud. Den indeholder hyaluronsyre, niacinamider og peptider, som alt sammen beskytter og fugter din hud. Du kan vælge at bruge den alene eller bruge den som en farvet primer under din foundation. Bruger du den alene, giver den en medium dækkeevne og en naturlig, lækker finish. Så det er helt op til din præferencer!

Har du mørke rande, du vil have dækket, eller et par urenheder, så dup lidt concealer på. Her er et godt bud fra Smashbox deres Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer, som er en cremet og meget pigmenteret concealer, der er ideel til alle hudtyper.

Din guide til Smashbox primere

Vi guider

Din guide til Smashbox primere

Med en ansigtsprimer får du din makeup til at holde længere samtidigt med, at du skaber den perfekte base til dit makeup look. Her kan du finde netop den Smashbox primer, der passer bedst til dig og din hudtype.

Læs også

Smashbox Cali Contour & Highlighter Palette

Så skal vi have skabt lidt definition til ansigtet. Her er et absolut musthave Smashbox Cali Contour & Highlighter Palette, som er et hightlight og countour kit med seks pigmenterede farver. Den indeholder både hightlighter, bronzer og blush, så du kan skabe et lækker og glødende look til din julemakeup.

Start med at komme lidt bronzer under kindbenene og i panden tættest ved hårgrænsen for at skabe et solkysset look. Kom herefter blush på kinderne. Til sidst kan du duppe lidt hightlighter på kindbenet, hvis du ønsker et glowy look (and let’s be real - don’t we all!). Et ekstra tip er, at du også kan bruge farverne som øjenskygge. Så kom lidt bronzer på øjenlåget og highlighter ved det inderste af øjenkrogen og så har du et nemt og lækkert øjenmakeup-look.

Smashbox Super Fan Mascara

Så er vi kommet til vipperne, og her vil vi gerne have masser af volumen og fylde, så øjnene virkelig kan stråle! Brug Smashbox Super Fan Mascara for lange, separerede vipper, som samtidig har masser af volumen.


​​​​​​​Gummibørsten gør det let af adskille vipperne og gør det nemmere at opbygge længde og volumen – med den ene side skaber du volumen og fylde, med den anden opbygger du længde og styler vipperne. Alt i alt et musthave i din makeuppung hvis du ønsker et holdbart, intenst og fyldigt look til dine vipper.  

Makeup guide – nemme makeup looks med Smashbox

Vi guider

Makeup guide – nemme makeup looks med Smashbox

Det behøver ikke være svært at lægge makeup som de professionelle. I denne guide, får du de bedste tips til nemme og hurtige makeup looks.

Læs også

Be Legendary Prime & Plush Lipstick

Hvad skriger julefrokost mere end et par flotte, røde læber? Det er i hvert fald et look, vi her på redaktionen skal pull’e off til mere end én julefrokost i år! Med Smashbox Be Legendary Prime & Plush Lipstick får du en lækker, cremet læbestift, som giver den perfekte farve til læberne. Derudover indeholder den fugtboostende ceramider, så dine læber føles velfugtede hele aftenen.


Brug den eventuelt sammen med Be Legendary Line & Prime Pencil for et mere defineret og skarpt look. Det hjælper også på holdbarheden at line læberne op først, og det er jo ikke dårligt, når nu vi skal spise lækker mad hele aftenen (og måske have en snaps eller to, hvem ved).

Relaterede artikler

Din guide til Smashbox primere

Vi guider

Din guide til Smashbox primere

Med en ansigtsprimer får du din makeup til at holde længere samtidigt med, at du skaber den perfekte base til dit makeup look. Her kan du finde netop den Smashbox primer, der passer bedst til dig og din hudtype.

Læs mere
Jule makeup look med Amalie fra redaktionen

Vi guider

Jule makeup look med Amalie fra redaktionen

Af Amalie Schiller

Rundt om hjørnet venter dagen, vi alle (eller i hvert fald jeg) har glædet os til et helt år: juleaften! Selvom julen 2020 ikke byder op til mange festlige arrangementer, så ser jeg ingen grund til at lægge makeupprodukterne på hylden og lade dem samle støv til næste år. Julen bruger jeg ofte som en god undskyldning for at lege med min røde læbestift og stryge lidt ekstra blush på kinderne - og i år er ingen undtagelse. Her er mit bud på en smuk julemakeup – måske du kan blive inspireret?

Læs mere
Makeup til julefrokosten

Grib stilen

Makeup til julefrokosten

Af Trine Brøndsted

Det er snart tid til endnu en sæson med julefrokoster, hvor du har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din makeup.

Læs mere
Makeup guide – nemme makeup looks med Smashbox

Vi guider

Makeup guide – nemme makeup looks med Smashbox

Det behøver ikke være svært at lægge makeup som de professionelle. I denne guide, får du de bedste tips til nemme og hurtige makeup looks.

Læs mere