Menu
Vi guider

Nye skønhedsgadgets: Tag din skønhed i egne hænder

Er du en ægte beautyjunkie som aldrig går ned på udstyr, så har vi spottet et par smarte gadgets, der får din hud sund og strålende ind i foråret.

Vi har samlet 4 unikke beauty gadgets, du let kan anvende i hjemmet, til at booste din hud. Lær produkterne at kende her og bliv klar til foråret.

1. Slib huden som en prof

Måske har du prøvet at få lavet en professionel diamantslibning, men med den håndholdte microdermabrasion-enhed fra HoMedics kan du klare hudforskønnelsen selv.


Diamantspidsen fjerner det øverste lag af døde hudceller og giver en glattere, fastere og mere strålende hud på bare tre uger. Det anbefales, at du bruger den tre gange om ugen i fem minutter pr. behandling.  

2. Dybderens med damp

Døjer du med tillukkede porer og urenheder, er ansigtssauna sagen. Sæt dig godt til rette foran Revlons ansigtsdamper i ca. 25 centimeters afstand og nyd, hvordan dampen efterlader din hud forfrisket, fugtet og klar til dine produkter.


Damperen har en justerbar dyse, så du kan dampe specifikt mod ét sted som panden, næsen eller kinderne.


Sådan laver du en lækker hjemmebehandling:


  • Sæt sig til rette og nyd din ansigtsdampning i 15-20 minutter

  • Dup ansigtet med et håndklæde og brug en lækker ansigtsmaske eller en god scrub

  • Vask ansigtet godt og afslut med koldt vand så porerne trækker sig sammen igen
    ​​​​​​​
  • Afslut med en god fugtighedscreme.

3. Fire gange så ren hud med ansigtsbørste

Kom endnu lettere til en blød og rengjort hud med ansigtsbørsten fra Beurer. Børsten renser fire gange mere i dybden sammenlignet med almindelig rens af ansigtet med hænderne, og da den er vandtæt, kan du også klare rengøringen, når du alligevel står under bruseren om morgenen.


Brug børsten med dit favoritrenseprodukt og skift børsten ud cirka hver fjerde måned, hvis du bruger den dagligt.  

4. Giv huden ekstra glød med en glow roller

Trænger du til at give huden ekstra liv og glød på få minutter, må du eje den her glow roller i ægte krystal og nikkelfri metal.


Det er en alt-i-én-rulle, der både sætter gang i blodcirkulationen med teksturenden, og som fjerner væskeophobninger med den glatte side.​​​​​​​

Relaterede artikler

Tips til en sund og skøn start på foråret

Vi guider

Tips til en sund og skøn start på foråret

Af Cathrine Park

På matas.dk kan du ikke bare gøre alverdens skønne beautyfund, men du kan også finde nye favoritter, der tager din sundhed og helse seriøst.

Læs Mere
10 store nyheder til foråret, du skal kende

Nyhed

10 store nyheder til foråret, du skal kende

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er ikke altid helt let at følge med i alle nyhederne fra skønhedsverdenen, så her kan du se nogle af de spændende lanceringer fra dette forår, du absolut ikke bør gå glip af.

Læs Mere
Viral Beauty - de mest hypede produkter online

Vi guider

Viral Beauty - de mest hypede produkter online

Af Cecilia Demant

Skønhedsprodukter går viralt af en årsag; selvom der er undtagelser, skyldes massehypen ofte, at der er tale om produkter af en helt særlig kvalitet – uanset prisniveau. I dag deler vi vores favoritter på super (internet)populære produkter hos Matas!

Læs Mere
10 tips fra materialisten

Vi guider

10 tips fra materialisten

Af Sofie Rasmussen

Foråret er så småt på vej, og her ved Sofie Rasmussen fra Matas i Rødovre hvilke produkter, der kan gøre dig klar til de skønne forårsdage. Find hendes 10 beautyfavoritter her.

Læs Mere