Strepsils

Mest populære
Vælg filtre

Serier

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Strepsils sugetabletter

Strepsils er sugetabletter, der skal opløses i munden ved at man suger på dem. De virker smertestillende og har en bakteriedræbende effekt. Strepsils kommer i forskellige smagsvarianter og i sukkerfrie versioner; Citron og honning, jordbær sukkerfri, citrus sukkerfri, ingefær og cool.

Strepsils kan anvendes ved ondt, ømhed og irritation i halsen til voksne og børn over 6 år. Den anbefalede daglig dosering er 1 sugetablet hver 2-3. time og ikke mere end 12 sugetabletter pr. døgn. Det anbefales at bruge den mindst mulige dosis i kortest mulig tid. Til børn mellem 6-11 år skal brugen af Strepsils være under en voksens opsyn.

Hvis du er gravid eller ammer, må du gerne bruge Strepsils, men spørg altid din læge til råds ved tvivl.​​​​​​​

Ondt i halsen

Der kan være mange, mange forskellige årsager til ondt i halsen. For det meste oplever vi det i sammenhæng med forkølelse, influenza og halsbetændelse. I de fleste tilfælde skyldes smerten en virus, som man ikke kan behandle med antibiotika. Det eneste man kan gøre er at lindre.

Der er heldigvis forskellige metoder til at lindre en øm hals, herunder at drikke noget varmt, spise flydende fødevarer og sørge for rigeligt med hvile. I tilfælde af at disse ting ikke virker, kan man supplere med håndkøbslægemidler til ondt i halsen.

Hvis du oplever at have ondt i halsen i mere end 1 uge, har høj feber eller oplever små, hvide plamager i halsen, bør du søge læge.

Fordele ved Strepsils

Strepsils er nemme at bruge, nemme at have med i tasken og har gode smage for enhver. De lindrer effektivt ondt i halsen og ømhed og irritation, samt fugter og beskytter halsen.

Hvis du er i tvivl om du må bruge Strepsils, bør du tale med din læge, før du anvender Strepsils.

Ondt i halsen? Sådan lindrer du det

Din sundhed

Ondt i halsen? Sådan lindrer du det

Af Matas

Du kender garanteret fornemmelsen af at have ondt i halsen, når du synker, og generelt opleve ubehag og smerter omkring halsen. Årsagerne kan være forskellige, men der findes måder, du kan lindre på. Vi guider her til, hvad man kan gøre, hvis man døjer med halspine.

Læs Mere
Løber næsen, og kradser det i halsen?

Vi guider

Løber næsen, og kradser det i halsen?

Af Malene Paulsen

Vi er på den tid af året, hvor flere og flere render ind i forkølelse eller snue. Heldigvis findes der midler imod disse symptomer, og du kan heldigvis selv gøre noget for at forbedre de symptomer, man kan opleve i forbindelse med forkølelse. Forkølelse er en virus og kan komme af mange forskellige grunde.

Læs Mere
Alt du skal vide om din forkølelse

Din sundhed

Alt du skal vide om din forkølelse

Af Matas

Snue, hoste og stoppet næse. En helt klassisk forkølelse kan være svær at slippe udenom, når sæsonen skifter, eller hvis en i familien først er blevet smittet. Men hvad er en forkølelse egentlig, hvilke symptomer følger med – og hvad kan man selv gøre for at lindre dem? Her kan du læse alt, du har brug for at vide om din forkølelse.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.