Tampax

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Certificeringer

Bedømmelser

10 produkter
10 produkter
Sorter efter: Mest populære
30 stk
TampaxSuper Tamponer
44,95 kr.
KUN ONLINE
20 stk.
TampaxCompak Super Tamponer
39,95 kr.
KUN ONLINE
20 stk
TampaxSuper Plus Tamponer
34,95 kr.
KUN ONLINE
16 stk
TampaxOrganic Super Tamponer
44,95 kr.
KUN ONLINE
30 stk
TampaxRegular Tamponer
44,95 kr.
18 stk
TampaxPearl Compak Super Tamponer
40,95 kr.
KUN ONLINE
24 stk
TampaxCompak Lites Tamponer
39,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
22 stk
TampaxCompak Regular Tamponer
39,95 kr.
KUN ONLINE
16 stk
TampaxOrganic Regular Tamponer
44,95 kr.
KUN ONLINE
18 stk
TampaxPearl Compak Regular Tamponer
40,95 kr.

Hvem er Tampax

Tampax står forrest i kampen om, at gøre menstruation til hverdagssnak, i stedet for et tabu. Tampax vil hjælpe kvinder i hele verden med sikre, at deres blødninger ikke skal forhindre hverdagens gerninger.

Du har sikkert aldrig tænkt på, hvornår tamponer eller bind blev opfundet. Vi er i dag så heldige, at det er noget vi ikke skal tænke på - det er allerede opfundet til os. Men der var en tid, hvor verdens kvinder desværre ikke var lige så heldige som os.

Helt indtil år 1929, var det kvinderne selv, som skulle være kreative og finde løsninger til, at styre deres menstruation. Bind lavet af gammelt tøj, klude eller andre former for stof var kotume og helt normalt. Det giver forestillinger om ubehag og følelsen af, at gå rundt med en stor ble - ikke just et drømmescenarie.

Her kommer Tampax ind i billedet! Selvom den første tampon blev opfundet i 1929, var det ikke før 1934, at Tampax kvindelige leder opkøbte patentet og opstartede et kvindestyret firma med kvinderne i fokus.

Tampax har siden da uddannet og styrket kvinder i hele verden, så ingen skal begrænse hverken sig selv eller sin hverdag grundet blødninger. Tampax er stolte over, at deres 80+ år i brancen har ændret kvinders liv til det bedre. De startede med et firma som udelukkende bestod af kvinder. Alt fra lagerarbejderne, sælgerne og selvfølgelig forbrugerne.

Lad os snakke om det!

Missionen for Tampax er enkel; At snakke om sin menstruation skal være lige så normalt som at have den. Det skal det, så kvinder i hele verden føler sig sikre på sig selv, hver eneste dag - i hver eneste måned.

Mange kvinder føler det er akavet og underligt at snakke om sin menstruation og ofte er den eneste samtale mange kvinder har haft, kun angående deres første blødning. Tampax går ind for at gøre kvinder mere selvsikre og stærke i snakken om blødning. Det er helt normalt!

Tampas Pearl

Tampax Pearl Compak tamponer er de bedste tamponer for komfort, beskyttelse og diskretion. Pearl Compak kommer i et kompakt, diskret og glat indføringshylster af plastik. Tamponerne har en afrundet ende, som gør den behagelig og super nem at indføre.

Pearl Compak har FormFit-teknologi, som udvider sig og tilpasser sig efter din krops form. Den har desuden en LeakGuard fletning, der hjælper med at standse lækager, før de sker. Derudover har den antislip-greb, som gør det nemt at holde og anbringe indføringshylsteret.

Tampax Organic

Hvis du er ude efter et mere naturligt valg, så er Tampax Organic noget for dig! Organic tamponerne er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Tamponerne indeholder ingen parfume, farvestoffer eller klorinblegning. Deres indføringshylstre er lavet af plantebaseret plast med en afrundet ende, som gør det nemt at indføre tamponen. Tampax Organic tamponerne giver dig den bedste komfort og beskyttelse og de fåes i 'regular' og 'super' sugeevne.

Hvilken sugeevne skal du vælge?

Vi er alle forskellige, og det er vores blødninger derfor selvfølgelig også. Nogen bløder næsten ikke mens andre har kraftig blødning. Det kan også være, at du i starten af din menstruation ikke bløder nær så meget som i slutningen - derfor kan du altså også have forskellige behov, forskellige dage.

Tampax har gjort det nemt for os, og derfor lavet forskellige sugeevner alt efter behov, men hvilken skal du bruge?

  • Lite er til dig, som har minimal blødning og som skal bruge noget, som kan tage den lille smule som er der. Denne sugeevne er også god i starten eller slutningen af menstruation, hvor blødningen kan være mindsket.
  • Regular er til dig, som har en blødning, som er lige midt imellem. Denne type er god til dig som har brug for en lidt højere sugeevne, men som stadig ikke har en kraftig blødning.
  • Super er god til dig, som har en kraftigere blødning, og som har brug for ekstra beskyttelse og sugeevne. Denne tampon er god til de dage hvor blødningen er kraftigere end de andre dage.
  • Super Plus er den mest beskyttende tampon og den med mest sugeevne. Den er derfor til dig, som har en kraftig blødning, og som måske også har nemt ved at bløde igennem med en almindelig tampon.

Hvor længe må min tampon sidde?

Et spørgsmål som tit bliver stillet - og med god grund! Det kan nemlig være svært at vurdere hvor længe du må lade din tampon sidde i. Det afhænger både af tamponens sugeevne og hvilken blødning du har. Har du fx en kraftig blødning, kommer det helt af sig selv, at du skifter tamponen oftere - og omvendt hvis din blødning er minimal.

Det er derfor vigtigt at justerer hvilken tampon du bruger, alt efter hvilken blødning du har. Har du en minimal blødning men bruger en Super Plus tampon, vil du have tildens til, at lade den sidde i længere tid. Men det er en dårlig ide. Man anbefaler at man skifter sin tampon ca. hver 4. time.

Må man så sove med sin tampon i?
​​​​​​​Tja, det må du i princippet godt. Men der anbefales at man ikke har sin tampon i i mere end max 8 timer. Så husk at stille væggeuret hvis du sover med din tampon i.

Find udvalget af Tampax på Matas.dk eller i din lokale Matas butik.

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje