1 / 1

Tandpasta Tuttifrutti u. fluor

Variant:75 ml

stk. 33,95 kr.
Optjen 4 point hos Club Matas

Bemærk: Minimumskøb er 2 stk. Prisen er pr. stk.

Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 2-3 hverdage

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Tandpasta uden flour til børn.
Børnefavorit med en fin og frugtig smag, der gør tandbørstningen til en leg. Vores tandpasta børster effektivt rent med naturens kræfter, og vi stiller med et stærkt hold.

Kridtet vi bruger blev dannet for millioner af år siden og hentes blot op fra havbunden for at blive knust helt fint. Derfor har det også den naturlige, lysegrå farve som naturkridt nu en gang har.

Derudover har vores tandpasta et højt indhold af aloe vera, fordi det er med til at beskytte tandkødet og give det lidt ekstra omsorg.

Opbevares ved stuetemparatur.

Oprindelsesland: Danmark.

BEMÆRK
Man skal være opmærksom på at nogle tandpastaer indeholder titanium dioxid. Midlet er ikke forbudt, men man skal undgå at sluge produkter der indeholder denne type stoffer. Stoffet kan være angivet i ingredienslisten som: Titaniumdioxid (eller titanium dioxide), CI 77891 eller Titanium White.
Indhold75 ml
Enhedspris452,67 kr./l
MærkeUrtekram
KategoriTandpasta
Se altUrtekram Tandpasta
Varenummer731710

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday
Bemærk: Der er minimumsantal på dette produkt i webshoppen. Du kan fortsat købe enkelt styk i vores butikker hvis det er på lager i butikken.

Tips & tricks