FIT Plaster

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Farve

Bedømmelser

14 produkter
14 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Lindring af smerter og spændinger med Fit Plaster

Du kender det sikkert - du er lige kommet godt i gang med træning eller din nye hobby, og pludselig gør det bare ondt. Fit Plaster er din nye bedste ven i den situation og mange andre! Fit Plaster indeholder ikke lægemidler og virker smertelindrende. Det er vandfast, virker på sart hud og har en virkning i op til 5 dage!

Fit Plaster er udviklet her i Danmark, og det har gjort det til deres mission at hjælpe Skandinavien med at opnå smertefrihed uden brug af medicin. De fremstiller plastre, der kan passe til stort set alle områder på kroppen, så du er sikker på at kunne finde en variant til netop det område, hvor du oplever smerte og/eller spændinger. Samtidig er der taget højde for, at plastrene skal kunne bruges af alle, også dem med sart hud, og at plastrene skal have lang levetid og kunne holde til, at du går i bad.

Hvordan virker Fit Plaster?

Fit Plaster er baseret på teknologien omkring infrarøde bølger. Når vi har spændinger eller smerter, vil kroppen som regel udsende en form for toksiner i området. Disse toksiner mindsker blodomløbet i det påvirkede område, hvilket blot fører til flere spændinger og smerter. De infrarøde bølger udvider blodkarrene og opløser toksinerne, så de kan udskilles fra kroppen gennem sved og urin.

Det er altså på grund af dette, at Fit Plaster kan modvirke spændinger og smerter i muskler og led. De infrarøde bølger har mange gavnlige funktioner for vores krop, herunder:

  • Forbedring af muskelfunktionen og afhjælpning af smerter
  • Forbedring af iltningen i kroppen og understøttelse af kroppens helingsfunktion
  • Hjælp med at holde på varmen og forbedre søvnen
  • Bidrag til at eliminere affaldsstoffer i kroppen

Nogle mærker effekten af Fit Plaster inden for få minutter, nogle lidt senere. Dog bør alle opleve en effekt inden for 24 timer.​​​​​​​

Hvilke fordele er der ved at bruge Fit Plaster?

Med Fit Plaster har du mulighed for ikke blot at behandle smerter og spændinger, men også for at øge muskelfunktionen og blodcirkulationen i det område, du påfører plasteret. De er nemme og kompakte at have med og kræver ikke andet end (måske) en hjælpende hånd til at sætte på.

Samtidig får du en behandlingsmulighed helt uden medicin, der kan bruges af alle - også gravide, ammende og børn. Med Fit Plster er der heller ingen risiko for forbrændinger, som kan opleves ved varmeplastre, og de er sikre at bruge for sart hud.

Hvis du har mere end én problemzone, kan du sagtens anvende flere Fit Plastre på én gang - du påfører blot på de områder, hvor du oplever smerter eller spænding. Fit Plastre holder i op til 5 dage, så du er sikret lindring over længere tid. Samtidig er de vandafvisende, så du ikke risikerer, at de falder af efter bad.

Hvordan bruger jeg Fit Plaster?

Fit Plaster kan bruges både under fysisk aktivitet og efter, og de holder i op til 5 dage. Du kan også bruge Fit Plaster på mindre områder, selv på fingrene, fx ved smerter fra led.

Når plasteret sættes på, skal du vente i 2 minutter, før plasterets infrarøde teknologi aktiveres af kropsvarmen. Herefter skal du blot gøre som du plejer - plastrene gør resten for dig!

​​​​​​​Hvis du stadig oplever smerter eller spændinger efter brug, kan du blot påsætte et nyt plaster på samme område.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.