VitaYummy

VitaYummy er et dansk beauty brand og vitaminalfabet, til hele familien. Det bordeauxrøde univers af veganske kosttilskud samt det turkise univers med Collagen. VitaYummys vingummi vitaminer er unik sammensætning af vitaminer og mineraler, skabt for at give dig en optimeret løsning. Derfor er VitaYummy helt fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

VitaYummy

VitaYummys vingummi vitaminer er unik sammensætning af vitaminer og mineraler, skabt for at give dig en optimeret løsning. Derfor er VitaYummy helt fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

Inner Beauty

Vitaminer

Børn

Nyheder

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Aktuelt

17 produkter
17 produkter
Sorter efter: Mest populære

VitaYummy ønsker at være relevant og følge tendenser for at sætte ind, hvor vi føler, at vi kan gøre en forskel. Derfor udvikler vi nye produkter, når vi ser problemer, vi kan være med til at løse. VitaYummy vitaminerne er sjove, fordi de er formet som vingummibamser, men dybt seriøse når det kommer til indhold. Vi går aldrig på kompromis, og alt hvad vi gør, er med respekt for den sidste nye viden inden for vores felt.

Rigtig mange vælger at spise deres vitaminer i vingummiform. Det skyldes blandt andet den gode smag og konsistens, som har en stor betydning for, om man husker at spise dem hver dag. Med vingummivitaminer bevæger indtaget sig fra noget, man bør huske til den lille daglige forkælelse, som man ser frem til. Det er så meget nemmere at huske dagens vitaminer, når de er indbydende og lækre.​​​​​​​

Hvorfor fungerer vingummiformatet så godt som kosttilskud?  

Forklaring skal findes i munden, dens opbygning og måden den fungerer på. Kigger man nøje på overfladerne i munden, altså alle dele af munden, så vil man se, at den er blank, (typisk) ensartet og har en flot rød farve. Det skyldes det faktum, at mundens slimhinde er et af de steder i kroppen, hvor der er det mest effektive kredsløb, hvilket bidrager til, at alt lettere optages via mundens slimhinde. Overfladen er udviklet, så der er let adgang og passage for mindre stoffer.

Tilknyttet munden er der spytkirtler, som danner spyt, der kan blandes med det, vi indtager og tygger, hvilket betyder, at det bliver tyndt flydende, og dermed lettere kan blive optaget i munden (kinderne og mundens bund) og dermed nå ind i blodbanen og til fordeling i kroppen. Vores spyt indeholder store mængder af forskellige stoffer, herunder enzymer, der er små stoffer som hjælper med at spalte det, vi indtager til bittesmå stoffer, der let kan optages via mundens slimhinde. Det kunne eksempelvis være optagelse af vitaminer, mineraler eller andre små næringsstoffer.

Man skal derfor huske at tygge sine vingummivitaminer godt og længe og lade munden gøre sit arbejde. Og det er helt naturligt og nemt at lade vingummivitaminer være længe i munden, fordi de smager så godt og har en dejlig konsistens – det er ikke noget der skal overstås, men kan nydes.​​​​​​​

Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

VitaYummy - Gør Vitaminer til en Daglig Nydelse

VitaYummy ønsker at være relevant og følge tendenser for at sætte ind, hvor de føler, at de kan gøre en forskel. Derfor udvikler de nye produkter, når de ser problemer, de kan være med til at løse. VitaYummy vitaminerne er sjove, fordi de er formet som vingummibamser, men dybt seriøse når det kommer til indhold. De går aldrig på kompromis, og alt hvad de gør, er med respekt for den sidste nye viden inden for deres felt.

Smagfuld Sundhed

Mange vælger at spise deres vitaminer i vingummiform. Det skyldes blandt andet den gode smag og konsistens, som har en stor betydning for, om man husker at spise dem hver dag. Med vingummivitaminer bevæger indtaget sig fra noget, man bør huske til den lille daglige forkælelse, som man ser frem til. Det er så meget nemmere at huske dagens vitaminer, når de er indbydende og lækre.

Videnskab og Nydelse i Harmoni

Hvorfor fungerer vingummiformatet så godt som kosttilskud? Forklaringen skal findes i munden, dens opbygning og måden den fungerer på. Overfladerne i munden er udviklet, så der er let adgang og passage for mindre stoffer. Vores spyt indeholder store mængder af forskellige stoffer, herunder enzymer, der hjælper med at spalte det, vi indtager til bittesmå stoffer, der let kan optages via mundens slimhinde. Det kunne eksempelvis være optagelse af vitaminer, mineraler eller andre små næringsstoffer.

VitaYummy's Mission

VitaYummy er et dansk vitaminfirma, med base i Roskilde. De har stor erfaring med kosttilskud og næringsrige fødevarer, der smager godt. De mener, at det daglige vitamintilskud skal være let og lækkert. Kvaliteten skal være i top både på indhold og smag. De har omhyggeligt udviklet vitaminkomplekser, der passer til vores behov i Skandinavien. Det gælder både børns sundhed og vækst, voksnes sundhed og særlige fokusområder, som hår og negle. Hvert VitaYummy produkt er en unik sammensætning af vitaminer og mineraler, skabt for at give dig en optimeret løsning til din egen og dine kæres sundhed.

Opdag VitaYummy's sortiment af produkter på Matas.dk og oplev forskellen med velsmagende og effektive vitaminer.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.