WAHL

WAHL er førende på markedet inden for hårtrimmere, skægtrimmere og hundeklippere. Det er god kvalitet, maskinerne er sikre at bruge og nemme at håndtere. Ideelle til hele familien – også vovsen.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

56 produkter
56 produkter
Sorter efter: Mest populære
Wahl Hundeklipper
449,95 kr.
Wahl Hårklipper Elite Pro
799,95 kr.
Wahl Skær Olie
69,95 kr.
Nyhed
Wahl Hundeklipper Pro Serie
699,95 kr.
Wahl Hundeklipper Pro Serie
1.199 kr.
Wahl Hårklipper Elite Pro Hvid
899,95 kr.
Wahl Hårklipper lithium Pro LED
799,95 kr.
Wahl Hårklipper Lithium Pro LCD
899,95 kr.
Wahl Hårklipper Trendcut Lithium
799,95 kr.
Wahl Hårklipper Color Pro
549,95 kr.
Wahl Hårtørrer Rejsemodel
249,95 kr.
Wahl Skægtrimmer Aqua Trim
899,95 kr.
Wahl Hårklipper Lithium
989,95 kr.
Wahl Skægtrimmer Sæt Lithium
699,95 kr.
Wahl Hårklipper Baldfader
519,95 kr.
Wahl Trimmer Rejse Deluxe Sæt
299,95 kr.
Wahl Hundeklipper Basic
499,95 kr.
Wahl WAHL Rejse Shaver Opladbar
249,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

WAHL Professional – førende på markedet

WAHL producerer nogle af verdens bedste hårklippere og hårtrimmere. WAHL har siden 1919 produceret innovative hårklippere i høj kvalitet. Deres produkter er fremstillet til professionelt brug, men også til hjemmebrug. Den første elektriske hårklipper blev udviklet i 1919 af Leo J. Wahl fra Sterling, Illinois.

Virksomheden har siden da fået mere end 2200 ansatte på tværs af landegrænser. I dag er WAHL de førende på markedet, og deres produkter bliver solgt i mere end 180 lande på verdensplan. WAHL tilbyder ikke kun hårtrimmere, hårklippere og skægtrimmere. Et udvalg af hundetrimmere- og klippere er også at finde i sortimentet.

Kvalitet og innovation

WAHL's kraftige hårklippere og hårtrimmere er perfekte til hele familiens klipning. Udvalgte produkter har et selvslibende præcisionskær, hvilket sikrer, at skarpheden på skærene holder længere. Det gør hjemmetrimning endnu nemmere for dig. Du får en professionel og præcis klipning af dit hår hver eneste gang. WAHL's næse- og ørehårstrimmer har et roterende skær, som giver en behagelig trimning uden at rive. Denne trimmer er ekstra hygiejnisk, fordi du kan rense den under rindende vand, og så er der indbygget lys i, så du bedre kan se, hvad du laver.

Til alle WAHLs produkter medfølger der flere skærehoveder. Det giver dig mulighed for at kontrollere længden og mængden af det hår, du ønsker trimmet. Derudover medfølger en rensebørste, skærolie, skærbeskytter, kamme og klips til alle hårtrimmerne.

Hundeklippere og børster

Hundeklipperne har en ekstra kraftig motor, da hundehår er væsentligt anderledes i struktur end menneskehår. Klipperne er støjsvage og derfor ideelle til hunde, der er lydfølsomme eller, som kan være nervøse. Derudover er deres skær også selvslibende præcisionskær, der gør det nemt for dig at klippe præcist, uden at genere hunden og rive i hårene.

WAHL's hundeklippere er ledningsbaserede, og det betyder, at du ikke behøver at vente på at din hundeklipper lader op. Du kan bruge den med det samme. WAHL har specialiseret sig i at lave hundebørster til hunde med medium til lang pels. Den dobbeltsidede hundebørste fjerner mindre knuder i din hunds pels og flytter den naturlige olie i pelsen til hårrødderne. Kartebørsten er ideel til den lange pels, som har mange løse hår og filtrer. Har du en hund med en tyk og filtret underpels, så er underuldsbørsten perfekt til formålet.

Hos Matas.dk kan du finde et stort udvalg af WAHLs produkter til både ham, hende og hunden.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.