• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvordan opstod we love the planet?

Det blev lanceret i 2016 af Eva Klomp fra Holland. Hun kommer fra en familie fra altid har været med sportsinteresseret, hvor det var vigtigt at være i form og sund. Evas tante gav hende interessen for naturlig hudpleje, da hun er uddannet kosmetolog. Eva indser her at markedet for naturlig hudpleje ikke er særlig bredt og lancerer derfor We Love The Planet.

Produkterne bliver produceret i Holland, da det er vigtigt for Eva at forbrugeren ved hvad produkterne indeholder og hvordan de produceres. De forsøger at vælge en bæredygtig og ansvarlig vej til enhver handling. Den elektricitet, de bruger til produktionen, kommer f.eks. fra solpaneler, hvilket betyder, at der udledes mindre CO2. Derudover er emballagen alt sammen helt plastfrit, hvilket gør, at der er mindre affald tilbage på vores planet.

Er de effektive?

We Love The Planet har 7 varianter der indeholder natron og æteriske olier. Natron modvirker lugtgener og er bakteriedræbende. Varianten "so sensitive" er både uden natron og æteriske olier, hvis du også ønsker at undgå det. Så der findes både varianter til dig der ønsker en deodorant med eller uden duft. Samtidig plejer den også huden og har en antiinflammatorisk virkning.

Hvordan bruges de?

Deodoranterne er i en stick form, så man bruger den ved at skubber bunden af stiften op, så ca. 1 centimeter er synlig. Glid herefter deodoranten direkte på huden under armene. Put herefter låget direkte på for at trykke voksen ned. Deodoranten er meget drøj i brug, man har den i op til 3 måneder.

Find udvalget af produkterne fra We Love The Planet på Matas.dk

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...