• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Matas SolStriber passer godt på dig, din familie og miljøet. Hele serien er Svanemærket, RSPO-certificeret og størstedelen er helt fri for parfume og bærer Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans. Bliv klogere på vores SolStriber og shop den nødvendige solcreme, selvbruner og aftersun til sommeren.

Matas SolStriber passer godt på dig, din familie og miljøet. Bliv klogere på SolStriberne og shop solcreme, selvbruner og aftersun til sommeren.

VI ANBEFALER

Det siger kunderne

"Bedste køb"

- Helle, Svaneke

"Bedste solcreme jeg har prøvet!"

- Katrine, Børkop

"Let at smøre ud, trænger hurtigt ind i huden"

- Kristina, Hørning

"Nem at smøre ud og giver lige lidt ekstra til farven"

- Nadia, Hillerød

Matas solcreme

Med SolStriberne får du mere end bare solfaktor. Du får aktive ingredienser med veldokumenteret effekt og stærke mærkninger, der tager hensyn til dig og miljøet. Du finder både sollotions og -sprays til voksne og børn i faktor, 15, 30 og 50.  

Matas selvbruner

Snyd dig til en lækker sommerglød med Matas’ serie af selvbrunere. De tryller på ingen tid en smuk og naturlig kulør frem – langt sundere end med hjælp fra solen.

Matas aftersun

Nyd den lækre, kølende fornemmelse af Matas Aftersun på din solkyssede hud efter en lang dag i solen. Serien består af forskellige varianter af rige lotions og sprays, der virker beroligende på varm, rød og irriteret hud.  

Vidste du, at...

Hele serien er Svanemærket, RSPO-certificeret og størstedelen er helt fri for parfume og bærer Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans?

Matas solcreme

Sollotions og -sprays til voksne og børn.

Matas selvbruner

Lotion, instant selvbrunersprays, mouse og servietter.

Matas aftersun

Kølende lotions eller sprays.

SHOP ALLE SOLSTRIBERNE

Mærker Matas Striber Solstriber Hudpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Form

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Vandafvisende

Anvendelse

Specialbehov

Bedømmelser

Aktuelt

20 produkter
20 produkter
Sorter efter: Mest populære

SolStriberne er med på mærkerne

Kræftens Bekæmpelse

I mere end 17 år har Matas og Kræftens Bekæmpelse samarbejdet om at gøre danskerne klogere på solbeskyttelse, for at sikre sunde solvaner. Som igen i år donerer Matas 1 krone for hvert solgte solprodukt fra Matas Striberne (undtagen spray). Pengene går til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at forebygge kræft i huden.

Den Blå Krans

Størstedelen af Matas SolStriber er helt fri for parfume og bærer Astma-Allergi Danmarks Den Blå Krans. Det betyder, produkterne hverken indeholder parfume, farvestoffer eller andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Svanemærket

Alle Matas SolStriber er Svanemærket. De lever således op til skrappe kemikaliekrav. Det betyder både krav til indholdsstoffernes sundhedsmæssige og miljømæssige egenskaber. Derudover lever produkterne op til strenge krav til mængde og typen af emballage. Bedre for miljøet. Bedre for dig.

RSPO-Certificeret

Alle Matas SolStriber er RSPO-certificeret. Det betyder, at hver gang du køber en Matas SolStribe bidrager du til at fremme bæredygtig palmeolieproduktion. Kriterierne dækker blandt andet afskovning, produktionsmetoder og arbejdsforhold.


Bliv klogere på SolStriberne

Læs spændende artikler hvor vi guider til Matas SolStriber. Ønsker du at blive klogere på solens stråler og solbeskyttelse generelt, så besøg Matas Solunivers.

Den ultimative guide til Matas SolStriberne

Vi guider

Den ultimative guide til Matas SolStriberne

Af Benedikte Lundberg

Mens du sidder og drømmer om nougatbrune ben og solkyssede kinder, kan du jo lige så godt finde din favorit-solbeskyttelse, der skal få dig sikkert gennem sommeren, frem. Matas SolStriber har nemlig Danmarks bredeste solsortiment med Svanemærket og RSPO på fronten.

Læs Mere
SolStriberne støtter Kræftens Bekæmpelse

Bag om brandet

SolStriberne støtter Kræftens Bekæmpelse

Af Benedikte Lundberg

I mere end 17 år har Matas og Kræftens Bekæmpelse samarbejdet om at gøre danskerne klogere på solbeskyttelse for at sikre sunde solvaner. Igen i år donerer Matas 1 krone for hvert solgte solprodukt fra Matas Striberne. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at forebygge kræft i huden.

Læs Mere
Kræftens Bekæmpelse: Solsikker udendørstræning

Din sundhed

Kræftens Bekæmpelse: Solsikker udendørstræning

Af Caroline Juul Mørck, Kræftens Bekæmpelse

Frisk luft og natur er for mange det, der skal til for at få kæmpet sig op af sofaen og komme ud og træne. Både træningen og naturens omgivelser er godt for dig og dit helbred –såvel fysisk som mentalt. Men når solen bager om sommeren, skal vi selvfølgelig huske at passe på den - også når vi træner.

Læs Mere
Sund sommerkulør uden sol

Vi guider

Sund sommerkulør uden sol

Nu kan du nemt snyde dig til en misundelsesværdig sommerglød hele året rundt. Matas’ serie af selvbrunere tryller på ingen tid en smuk og naturlig sommerkulør frem. Nemt, bekvemt og langt sundere end med solens hjælp.

Læs Mere