• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

WELEDA

Weleda er et skønhedsprodukt, som er bygget på naturlige ingredienser der tager hånd om dig og din krop. Weleda har siden 1921 haft en målsætning om at bevare, styrke og restituere menneskers sundhed. Derfor leverer de holistisk naturkosmetik og lægemidler til antroposofisk terapi for mænd, kvinder og børn.

Weleda bygger enkelt sagt på idéen om, at mennesket og naturen er tæt forbundet og at skønhed kommer indefra: derfor er Weladas produkter produceret med 100% naturlige indholdsstoffer.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

104 produkter
104 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Historien om Weleda

Weleda blev grundlagt i 1921, af den østrigske filosof og naturvidenskabsmand Rudolf Steiner, den hollanske doktor Ita Wegman og Oskar Schmiedel som var kemiker og farmaceut. Det hele begyndte med et sygehus og et farmaceutisk laboratorium med egen lægeurtehave.
I dag, næsten 100 år senere, er brandet en af verdens førende producenter af holistisk naturkosmetik. Weledas produkter er alle udviklet med 100% naturlige og rene ingrediener. Det er til dig som ønsker plejende og kvalitetssikrede produkter, som kan anvendes af både kvinder, mænd og børn. Weleda ønsker at deres produkter skal hjælpe mennesker med at bevare deres sundhed, og den naturlige skønhed verden over. Virksomheden og dens moderne drift er stadigvæk baseret på den filosofiske ideologi og de høje værdier fra stifternes disciplin antroposofien.

Weleda har omdrejningspunkt i Rudolf Steiners originale tankegang. Han har altid haft en vision om at vi skal behandle både mennesker og naturen ansvarligt. Det er en vision som fortsætter ud igennem brandet, med et fokus på bæredygtighed, fair trade, biodynamisk dyrking af planter og en personlig udvikling af medarbejdere.

Kvalitet og omhyggelig brug af ressourcer, går altså hånd i hånd ved Weleda. Over 78 procent af råvarene kommer fra økologisk eller biodynamisk dyrkning. Alle produkterne er baseret på naturlige stoffer - på den måde undgås det helt at bruge kunstige konserveringsmidler og farvestoffer.

De 7 grundprincipper

Weleda som brand gør en stor indsats for plantens velbefindende, miljøet og mennesker. Det gør de ved at følge 7 grundprincipper som er gældende for alle deres ansatte, og som understreger måden de arbejder på.

 • Fair behandling af kunder, partnere og leverandører
 • Et positivt partnerskab imellem ledelse og medarbejdere
 • Kvalitet
 • Kombination af naturvidenskab og åndelig videnskab indenfor forskning og udvikling
 • Høje miljøstandarder
 • Etiske og værdiskabende forretningsmetoder
 • Kulturel diversitet som inspirerende kraft

Naturlig skønhed

I tusindvis af år har mennesker ønsket at pleje deres krop for at holde huden blød eller håret skinnende. Mange skønhedsritualer er blevet overleveret til os fra menneskehedens historie - nogle af dem, såsom Kleopatras berømte bade i mælk, er stadigvæk velkendte i dag.

Traditionel personlig pleje fokuserer ofte på bare at give huden, hvad den mangler, men Weleda har en mere holistisk tilgang til det. Hos Weleda handler personlig pleje ikke kun om skønhed, men også om sundhed. Personlig pleje er hos weleda en balance mellem krop, sjæl og ånd. For at du kan forblive sund og rask, er det vigtigt, at du bogstaveligt talt føler dig godt tilpas i din hud.

De bedst sælgende produkter

Weleda Skin Food
Weledas 'Skin Food' har været et hit, siden produktet så dagens lys i 1926. Den dag i dag er det Weledas bedst sælgende produkt. Skin Food er en naturlig multicreme med en frisk duft og en super nærende formel. Den kan bruges til tørre områder overalt på kroppen, både på hænder, neglebånd, fødder, albuer, læber og tørre områder i ansigtet. I Skin Food-serien finder du også en lip balm, en body butter og en ny udgave af den klassiske creme, Skin Food Light, som er lettere i teksturen.

Almond Soothing Facial Cream
Almond Soothing Facial Cream er en meget mild ansigtscreme, som beroliger og beskytter huden mod tørhed og irritation. Den indeholder mandelolie, der er særligt velegnet til følsom hud, og så er den helt uden parfume. I Almond serien finder du også en face oil, en cleansing lotion og en håndcreme.

Calendula Nappy Change Cream
Calendula Nappy Change Cream er effektiv mod rød numse, irriteret babyhud, og så lindrer den bleudslæt. Cremen indeholder lanolin og zinkoxid, og det gør, at der dannes en naturlig, beskyttende fugtbarriere.

Cacutus Hydrating Eye Gel
Cactus Hydrating Eye Gel er en kølende og let øjencreme som påføres med en metal kugle, som giver en afkølende, let massage til trætte øjne. Formlen indeholder figenkaktus ekstrakt, aloe vera og agurk ekstrakt. Den har en let gele konsistens og giver en frisk fornemmelse og øjeblikkelig fugt. I cactus serien findes også kølende face mist og to forskellige ansigtscremer. Produkter til hele familien

Hos Weleda finder du produkter til hele familien. Med naturlige og økologiske ingredienser sikrer du, at familiens hudplejerutine er sikker, beskyttende og bæredygtig. Hos Matas og på Matas.dk kan du finde et stort udvalg af Weledas skønne og plejende produkter.

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up