• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

WETBRUSH

WetBrush blev lanceret i 2005 og er siden da vokset til at blive verdens mest kendte og vellidte brand indenfor børster. De findes nu i mere end 70 lande verden over, og målet har altid været at skabe enkle, innovative børster, som hjælper til at bibeholde et sundt hår.

Mærker
Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Bedømmelser

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er WetBrush?

WetBrush er en hårbørste der lover smertefri børstning af filtret hår både vådt som tørt. WetBrush er fantastisk til alle aldre, og kan bruges i vådt hår, tørt hår, langt hår og kan også bruges imens du tørre dit hår med en hårtørrer.

Hvad er der specielt ved netop denne hårbørste?

WetBrush børsten hjælper med at undgå at man trækker, river og skader håret imens man børster det. Det kan nemlig forårsage spaltede spidser, brud og hårtab på den lange bane, hvis man ikke behandler håret med respekt. Wetbrush børsten er designet til at være så blid og skånsom, at den er sikker at bruge på extensions og parykker. Den er så behagelig, at den også er brugbar for selv en følsom og sart hovedbund.

Forskellige varianter i WetBrush serien

 • WetBrush mini
  Wet Brush Pro Mini Detangler er en minibørste, der nemt reder gennem selv det tykkeste og mest uregerlige hår helt smertefrit.Børsten har bløde og meget fleksible IntelliFlex børstehår, som forsigtigt glider gennem håret og fjerner enhver form for ryk, der kan forårsage slitage og øm hovedbund. Børstens bløde ender masserer forsigtigt hovedbunden for at stimulere blodcirkulationen.Børsten passer til alle hårtyper og kan bruges i både vådt og tørt hår.Perfekt til børn og til at have med i tasken!

 • Go Green Detangler
  Go Green Detangler er en miljøvenlig og biologisk nedbrydelig hårbørste, som nemt reder gennem selv det tykkeste og mest uregerlige hår helt uden problemer. Håndtaget er fremstillet af biologisk nedbrydelig plantestivelse, som nedbrydes naturligt på fem år.Børsten har bløde og meget fleksible IntelliFlex-børstehår, som forsigtigt glider gennem håret og fjerner enhver form for "ryk", som kan forårsage slitage og øm hovedbund. Børstens bløde ender masserer forsigtigt hovedbunden for at stimulere blodcirkulationen.Børsten er velegnet til alle hårtyper, kan bruges i både vådt og tørt hår og er ideel til parykker og extensions.

 • Paddle Detangler
  Wet Brush Pro Paddle Detangler er en udredningsbørste med en ekstra stor børsteoverflade. Børsten er udstyret med EasyGrip, som giver et fast greb, selv når du har våde hænder.Aquavent-designet gør børsten perfekt til udredning og til at fordele shampoo eller balsam, hårmasker og hårkure samt en lettere rengøring.De ekstra bløde IntelliFlex børstehår, som forsigtigt glider gennem håret og fjerner enhver form for ryk, der kan forårsage slitage og øm hovedbund.

 • Pro Detangler
  Wet Brush Pro Detangler er en udredningsbørste, der nemt reder gennem selv det tykkeste og mest uregerlige hår helt smertefrit.Den har et ergonomisk greb med en gummibelagt EasyGrip-overflade, der giver et godt greb, selv når du har våde hænder.Børstens bløde ender masserer forsigtigt hovedbunden for at stimulere blodcirkulationen.

 • Epic Pro Deluxe Shine Enhancer
  Epic Pro Deluxe Shine Enhancer er en glansbørste med et ergonomisk greb og en større børsteoverflade, så det er nemmere at rede håret ud.Børsten har både vildsvinehår og fleksible børstehår, der let glider gennem håret og fordeler hårets naturlige olier samtidig med, at den gør håret blødt og glansfuldt.Børsten beskytter også håret mod slitage og splittede spidser.Tips: Perfekt ved anvendelse af tør shampoo for at sikre jævn fordeling.

Find alle varianterne fra mærket WetBrush på Matas.dk og find den rigtige hårbørste til dit hår.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje