Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire inviterer dig til at opleve brandets rebelske verden, hvor der ingen regler er.

Brandet blev stiftet i Paris i 1997 af Thierry Gillier, som var inspireret af franskmanden Voltaire’s berømte bog om Zadig – og blev derfor navnet på hans modehus.

Mærket er indbegrebet af afslappet chic, hvor især forførelse og tiltrækning spiller en vigtig rolle. Feminin og maskulin og med en rock attitude. THIS IS ZADIG!

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire inviterer dig til at opleve brandets rebelske verden, hvor der ingen regler er.
Mærket er indbegrebet af afslappet chic, hvor især forførelse og tiltrækning spiller en vigtig rolle. Feminin og maskulin og med en rock attitude. THIS IS ZADIG!

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Nyheder

Bedømmelser

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zadig & Voltaire This Is Him! Eau de Toilette 100 ml
KUN ONLINE
100 ml
Zadig & VoltaireThis Is Him! Eau de Toilette
+ 2 størrelser
799,95 kr.
(6)
Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum 50 ml
KUN ONLINE
50 ml
Zadig & VoltaireGirls Can Be Crazy Eau de Parfum
629,95 kr.
Zadig & Voltaire This Is Her! Eau de Parfum 100 ml
KUN ONLINE
100 ml
Zadig & VoltaireThis Is Her! Eau de Parfum
+ 2 størrelser
969,95 kr.
(64)
Zadig & Voltaire This Is Really Her Eau de Parfum 50 ml
NYHED
50 ml
Zadig & VoltaireThis Is Really Her Eau de Parfum
+ 1 størrelse
789,95 kr.
Zadig & Voltaire This Is Really Him Eau de Toilette 50 ml
NYHED
50 ml
Zadig & VoltaireThis Is Really Him Eau de Toilette
639,95 kr.
Zadig & Voltaire This Is Us Eau de Toilette 50 ml
50 ml
Zadig & VoltaireThis Is Us Eau de Toilette
+ 1 størrelse
634,95 kr.
(3)
Zadig & Voltaire This is Undressed Her Eau de Parfum 50 ml
50 ml
Zadig & VoltaireThis is Undressed Her Eau de Parfum
+ 1 størrelse
714,95 kr.
(3)
Zadig & Voltaire Undressed Him Eau de Toilette 50 ml
50 ml
Zadig & VoltaireUndressed Him Eau de Toilette
579,95 kr.
Zadig & Voltaire Vibes of Freedom Her Eau de Parfum 50 ml
50 ml
Zadig & VoltaireVibes of Freedom Her Eau de Parfum
714,95 kr.
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Zadig & Voltaire

En parfume eller et par rå og moderne solbriller fra Zadig & Voltaire er en perfekte gave til en kvinde eller mand du holder af, eller blot en gave til dig selv!

Det franske brand startede i 1997 og har et moderne stilfuldt twist af rock and roll. Mærket er indbegrebet af afslappet chic, hvor især forførelse og tiltrækning spiller en vigtig rolle. Feminin og maskulin og med en rock attitude. THIS IS ZADIG!

Zadig & Voltaire inviterer dig til at opleve brandets rebelske verden, hvor der ingen regler er. Det handler om PARIS, det handler om KUNST og det handler især om ROCK. Mærket er indbegrebet af afslappet chic, hvor især forførelse og tiltrækning spiller en vigtig rolle. Feminin og maskulin og med en rocket attitude. Det handler om at være sig selv, rebelsk og sikker på sin stil

Parfume til Hende

Er du kvinde, er This Is Her! parfumen helt sikkert noget for dig. Duften stråler af luksus og god stil og vil uden tvivl gøre sig bemærket hos din omgangskreds. This Is Her! Er en herlig sammensætning af perfekt afstemte duftnoter, hvor der blandt andet er blevet benyttet skøn vanilje og kastanje samt et pift sandeltræ, som giver parfumen karakter og kant. Er du den rebelske kvinde, som hviler i dig selv, så vil du helt sikkert føle, at du har fundet din signatur duft i denne skønne duft.

Udover denne ikonisk duft fra Z&V har de også skabt nogle mere moderne blomstende og livlige dufte som: No Rules, Girls Can Say Anything, Girls Can Be Crazy, Girls Can Do Anything og This is Love.

Parfume til Ham

Zadig & Voltaire har naturligvis også skabt mange herlige dufte til det mandlige publikum. This Is Him! hedder parfumen til mænd som giver en følelse af stærk maskulinitet, rå og en mand der hviler i den han er. This Is Him! fra Zadig & Voltaire er en fantastisk duft som blandt andet er sammensat af grapefrugt, vanilje, sort peber, og sandeltræ som kaster en unik og maskulin duft efter sig som specielt det modsatte køn vil finde uimodståelig.

Udover denne ikonisk duft har Zadig & Voltaire også lavet andre fantastiske dufte b.la. This is love og No rules. Tjek dem alle ud her på Matas.dk eller gå i din nærmeste Matas og bliv inspireret i Zadig Voltaires duftunivers. Zadig manden udtrykker sine vilde instinkter med selvtillid og charme. Duftene er forførende og frisk til den moderne og cool mand, som forstærker sin selvtillid ved Z&V's dufte.

Solbriller

Her på Matas.dk finder du den nyeste solbrille kollektion fra Zadig&Voltaire. Design der omfavner sommerens lethed og friskhed. Sjælen bag Zadigs udtryk er husets kreative leder Cecilia Bönström. Solbrillernes stil er Casual Chic, Rock n´Roll og friheden. Z&V er med andre ord ikke designet til de små grå mus, der ikke vil tiltrække sig opmærksomhed. Z&V larmer, og vi synes at larmen lyder godt.Den moderne solbrille med det lækre Z&V logo er en metalbrille der kombinerer den feminine stil og det rå cat-eye formet look, som gør det moderne. Med solbriller fra Zadig & Voltaire får du en rigtig god kvalitet, der er til at betale. Zadig & Voltaire giver fantasien fri leg med deres dynamiske looks, der er lige til at gå til.

Historien om Zadig & Voltaire

Det franske mærke Zadig & Voltaire byder på rå, nutidige og luksuriøse accessoires i god kvalitet. Brandet har siden etablering i 1997, med deres kantede og rockede stil, formået at puste nyt liv i det ellers meget klassiske og stilrene franske luksus mode billede.

Hvor kommer navnet fra?

Navnet er inspireret af den franske filosof Voltaire’s roman Zadig ou la Destinee – om den smukke, unge og rige babylonier Zadig, som på trods af sine flatterende egenskaber kommer galt afsted. Galt afsted kommer du dog ikke med Zadig og Voltaire, da det er svært ikke at føle sig rock’n’roll chic, når man bærer en af deres must-have dufte, solbriller, tasker eller rå biker-boots.

I 2003 overtog den svenske designer Cecilia Bonstom dirigentpinden hos Zadig & Voltaire og blev brandets kreative chefdesigner. Som designer skabte hun Zadig og Voltaires stil som vi kender den i dag – en stil der er smart, rå og cool. Cecilia har formået at føre Zadig & Voltaire frem blandt de ypperste modebrands og især i accessories kategorien er brandet blandt de bedste år efter år. Det som brandet er så gode til, er at skabe noget, som emmer af råhed i form af læder, lynlåse, kæder og dødningehoveder.

Råt og feminint look

Mange kvinder kan godt lide at kombinere det feminine med det rå. Dette kan være en af grundene til Zadig and Voltaires popularitet, da alle deres unikke produkter og styles fungerer perfekt som det cool aspekt af en kvindes outfit, hvad enten det er i form af en duft, taske eller et par støvler. Creative Director Cecilia har netop haft fokus på at kombinere ”bikerlooket” med det klassiske og feminine bohemian look, for at bygge bro mellem det rå og det feminine.

Køb derfor din ny Zadig & Voltaire duft her på Matas.dk eller gå i din nærmeste Matas og duft alle de skønne dufte.