• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

14 produkter
14 produkter
Sorter efter: Mest populære

Om Zendium

Din mund er helt bogstaveligt indgangen til din krop. Et sundt mikrobiom kan booste dit immunsystem, hjælpe fordøjelsen og beskytte mod sygdomme. Og en usund mund kan føre til tandkødssygdomme eller tandkødsbetændelse, hvilket forøger din risiko for systemiske sundhedsproblemer.

Zendium tandpasta stammer fra den multinationale koncern - Unilever - Zendium er dog opfundet af den danske virksomhed A/S blumøller. Selve ordet Zendium kommer fra den latinske betegnelse 'zendiose' og betyder "ren mund".
​​​​​​​

Som så mange andre tandpasta brands, så indeholder Zendium flour, men bruger ikke det skumdannende middel natriumlaurylsulfat også forkortet, SLS.

Sådan virker Zendium

Zendium hjælper med at balancere de gode og de dårlige bakterier i munden for at styrke din munds naturlige forsvar. Resultatet - Det er klinisk bevist, at Zendium forbedrer tandkødssundheden og samtidig er mildere end en standard tandpasta med SLS-skummemiddel.

"Vi styrker kroppens naturlige forsvarssystem, for at sikre den sundeste mund for alle. Ved at arbejde med vores krop snarere end imod den, hjælper vi vores mund til at hjælpe sig selv, selv når den er allermest sårbar. Ved at øge den naturlige beskyttelseskraft i hver eneste mund, undgår vi behovet for aggressive formuleringer, hvilket skaber en skånsom men effektiv mundpleje, for alle." Kilde: zendium.dk

Hvad er der i Zendiums tandpastaer?

Zendiums formel beskytter din mund naturligt ved at booste dit munds naturlige forsvar.  Dermed anvender Zendium  nogle af de samme enzymer og proteiner, som findes naturligt i spyt for at hjælpe de gode bakterier med at trives, mens vores formel fri for SLS skummemiddel og milde smage respekterer din munds sarte væv.

Mild for din mund og for planeten

I Zendiums produkter anvender de >60% plantebaseret plastik i deres genanvendelige tandpastatuber. Derudover er deres tandbørster og mundskyl producerede af >90% genanvendt plastik og deres æsker er af genanvendt pap. Deres tandpastaer har en lavtskummende formel, hvilket betyder mindre skylning og mindre vand.

Du finder udvalget af Zendium produkter her på Matas.dk og i vores fysiske Matas butikker.

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...