Zendium

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Bedømmelser

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zendium Classic Tandpasta 2 x 50 ml
2 x 50 ml
ZendiumClassic Tandpasta
43,95 kr.
(184)
Zendium Sensitive Tandpasta 2 x 50 ml
2 x 50 ml
ZendiumSensitive Tandpasta
43,95 kr.
(131)
Zendium Classic Tandpasta rejsestr 15 ml
15 ml
ZendiumClassic Tandpasta rejsestr
stk. 8,95 kr.
(29)
Zendium Sensitive Whitener Tandpasta 2 x 50 ml
KUN ONLINE
2 x 50 ml
ZendiumSensitive Whitener Tandpasta
43,95 kr.
(27)
Zendium Fresh+White Tandpasta 2 x 50 ml
2 x 50 ml
ZendiumFresh+White Tandpasta
43,95 kr.
(63)
Zendium Sensitive Tandpasta 75 ml
75 ml
ZendiumSensitive Tandpasta
24,95 kr.
(17)
Zendium Emalje Protect Tandpasta 2 x 50 ml
2 x 50 ml
ZendiumEmalje Protect Tandpasta
43,95 kr.
(63)
Zendium Classic Tandpasta 75 ml
75 ml
ZendiumClassic Tandpasta
24,95 kr.
(22)
Zendium Mint Tandpasta 2 x 50 ml
2 x 50 ml
ZendiumMint Tandpasta
43,95 kr.
(85)
Zendium Tandpasta 75 ml
75 ml
ZendiumTandpasta
37,95 kr.
(6)
Zendium Tandpasta 75 ml
75 ml
ZendiumTandpasta
37,95 kr.
(4)

Om Zendium

Din mund er helt bogstaveligt indgangen til din krop. Et sundt mikrobiom kan booste dit immunsystem, hjælpe fordøjelsen og beskytte mod sygdomme. Og en usund mund kan føre til tandkødssygdomme eller tandkødsbetændelse, hvilket forøger din risiko for systemiske sundhedsproblemer.

Zendium tandpasta stammer fra den multinationale koncern - Unilever - Zendium er dog opfundet af den danske virksomhed A/S blumøller. Selve ordet Zendium kommer fra den latinske betegnelse 'zendiose' og betyder "ren mund".
​​​​​​​

Som så mange andre tandpasta brands, så indeholder Zendium flour, men bruger ikke det skumdannende middel natriumlaurylsulfat også forkortet, SLS.

Sådan virker Zendium

Zendium hjælper med at balancere de gode og de dårlige bakterier i munden for at styrke din munds naturlige forsvar. Resultatet - Det er klinisk bevist, at Zendium forbedrer tandkødssundheden og samtidig er mildere end en standard tandpasta med SLS-skummemiddel.

"Vi styrker kroppens naturlige forsvarssystem, for at sikre den sundeste mund for alle. Ved at arbejde med vores krop snarere end imod den, hjælper vi vores mund til at hjælpe sig selv, selv når den er allermest sårbar. Ved at øge den naturlige beskyttelseskraft i hver eneste mund, undgår vi behovet for aggressive formuleringer, hvilket skaber en skånsom men effektiv mundpleje, for alle." Kilde: zendium.dk

Hvad er der i Zendiums tandpastaer?

Zendiums formel beskytter din mund naturligt ved at booste dit munds naturlige forsvar.  Dermed anvender Zendium  nogle af de samme enzymer og proteiner, som findes naturligt i spyt for at hjælpe de gode bakterier med at trives, mens vores formel fri for SLS skummemiddel og milde smage respekterer din munds sarte væv.

Mild for din mund og for planeten

I Zendiums produkter anvender de >60% plantebaseret plastik i deres genanvendelige tandpastatuber. Derudover er deres tandbørster og mundskyl producerede af >90% genanvendt plastik og deres æsker er af genanvendt pap. Deres tandpastaer har en lavtskummende formel, hvilket betyder mindre skylning og mindre vand.

Du finder udvalget af Zendium produkter her på Matas.dk og i vores fysiske Matas butikker.

Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up