Allergica

Allergica

Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Bedømmelser

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære
Allergica Breathox
119,95 kr.

Hvem er Allergica

Virksomheden blev grundlagt af heilpraktiker og forfatter Peer Bach Boesen. Han mente, at der var et behov for nytænkning, hvis man skulle tilfredsstille en ny tids mennesker. Derfor fremstillede han lægemidler uden kemi, efter antroposofiske anvisninger og baseret på Rudolf Steiners lære. Med andre ord: medicin med mennesket i centrum. I selve produktionen kommer det til udtryk ved, at de vigtigste processer foregår ved hjælp af håndkraft og ikke ved brug af maskiner.

De bedste råvarer

Allergica er med i hele procesen og er med til selv at håndplukke de udvalgte ingredienser i skoven, på marker, indsamler gift fra bier osv., såfremt det er muligt. De efterfølgende processer med klargøring og potensering foregår også ved håndkraft. Allergica involverer sig altså med hele vejen rundt; fra indsamlingen af de vigtige ingredienser til slutproduktet. På den måde symboliserer selve processen i høj grad hvem Allergica er.

Inden for homøopati fremstiller man disse dråber med stærke fortyndede opløsninger. Det er ofte fra 1/10.000 til 1/1.000.000 eller endnu højere.

Hvad kan man bruge homøopatiske lægemidler til?

Homøopati er en alternativ og naturlig behandling, der kan være til at genopbygge hele kroppen, så den igen er i balance. Pga. dansk lovgivning står der ikke hvilken virkning de forskellige homøopatiske lægemidler har. Du bør derfor altid tage kontakt til en homøopat eller alternativ behandler, for at få din vejledning til hvilke homøopatiske produkter og dosering du har brug for.

En homøopat spørger ind til dine symptomer og daglige vaner som: spise- og søvnvaner, fordøjelse, humør og hændelser i livet. Det er for at kunne hjælpe dig bedst muligt hele vejen rundt.

Oplever du gener som allergi, blærebetændelse, et svækket immunforsvar, søvn, stress, svampeinfektioner eller problemer med fordøjelsen? Så kan du finde hjælp ved at anvende Allegicas dråber, som mange andre har haft glæde af. Behandling med Allergicas homøopatiske lægemidler kan hjælpe både mennesker og dyr.

Kan homøopatiske dråber indtages af veganer eller vegetarer?

Mange homøopatiske lægemidler fra Allegica er lavet ud fra planter og mineraler, dog er visse midler fremstillet ud fra dyr – fx gris eller honningbi.  Andre homøopatiske lægemidler er fremstillet af produkter, som stammer fra dyr – fx honning eller kaskelothvalens sekret (ambra).

Som vegetar eller veganer skal du derfor huske at undersøge indholdsfortegnelsen for de enkelte homøopatiske dråber.

Lovgivning

Lovgivningen hos homøopatisk medicin, er i stort set den samme lovgivning som omfatter alle lægemidler. Allergica overholder de forskellige lovgivninger.

EU-regler for god fremstillings praksis (GMP-regler):

The rules governing medicinal products in the European Union Vol. 4

Danske regler for fremstilling og distribution:

Bekendtgørelse om Lov om Lægemidler (lægemiddelloven)
Bekendtgørelse om god fremstillingspraksis (GMP) og god distributionspraksis (GDP) for lægemidler
Bekendtgørelse om distribution af lægemidler
Bekendtgørelse om fremstilling og indførsel af lægemidler og mellemprodukter

Homøopatiske lægemidler er underlagt de danske bekendtgørelser for Markedsføring af lægemidler.

Rikke
Farmakonom
Rikke er uddannet som farmakonom i 2017 i Århus, men har arbejdet med meget andet end apoteksalg. Rikkes store interesse og passion er at være med til at fremme folkesundheden og give forståelig rådgivning i blandt andet kosttilskud og hudpleje.
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.