Amouage

0 produkter
0 produkter
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Luksuriøse parfumer fra Amouage

Amouage er et internationalt luksus parfumehus, kendt for at skabe nogle af de mest unikke og sofistikerede dufte i verden. Grundlagt i Sultanatet Oman i 1983, har Amouage skabt en ny niche i luksusparfumeindustrien, der kombinerer mellemøstlige og vestlige elementer i deres unikke dufte.

Amouage blev grundlagt med visionen om at reflektere det arabiske arv gennem dets dufte. Med en rig historie, der strækker sig over mere end tre årtier, har Amouage formået at omdefinere den arabiske parfumekunst og opnå et globalt ry for at bringe innovativ modernitet og ægte kunstneri til alle sine kreationer.

Filosofien bag Amouage

Amouage er kendt for sin dedikation til at skabe parfumer, der afspejler sofistikerede og unikke duftnoter. De er drevet af en passion for smukke kreationer og en dyb værdsættelse for parfumeproduktionens kunst. Amouage er dedikeret til at skabe parfumer, der ikke kun er behagelige, men også fortæller en historie og vækker følelser.

Amouage kendetegn

Amouage parfumer er kendt for deres sofistikerede og unikke duftnoter. De bruger de fineste og mest unikke ingredienser fra hele verden, og deres parfumer er sammensat af verdenskendte parfumører i Paris, Grasse, Genève og New York. Hver duftkreation er omhyggeligt håndlavet og særligt blandet for at præsentere en omsluttende, langvarig og elegant duft.

Find Din Favorit Amouage Duft hos Matas

Hos Matas finder du et bredt udvalg af Amouage parfumer. Uanset om du er til eau de parfum eller eau de toilette fra Amouage, finder du den rette duft hos os. Lad dig inspirere af de mange forførende dufte såsom Amouage Meander, Amouage Crimson Rocks og Amouage Overture Man

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.