• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så se med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Du kender sikkert dit stjernetegn, og måske har du også undersøgt, hvad der er særligt ved lige netop dét. Alle tegnene er nemlig forskellige. Nogle er kendetegnet ved at være intuitive og spirituelle, mens andre er energiske, udadvendte og charmerende.

1

Vædder [Aries]
21. Marts – 19. April

Vædderen elsker at være nummer et! De er typisk modige og ambitiøse, og er ikke bange for at møde udfordringer eller bump på vejen.


Er du vædder, vil din duft derfor selvfølgelig afspejle din seje personlighed. Paco Rabannes Lady Fabulous Ead de Parfum er one of a kind. Og så er det en nyhed - perfekt til vædderen, der ikke er bange for at begive sig ud i det ukendte duftunivers.2

Tyr [Taurus]
20. april – 20. maj

Tyrens ideelle liv er afslappende og fyldt med bløde dufte. Tyre sætter pris på luksus, skønhed og penge og elsker at blive forkælet, men de er også både hårdtarbejdende og loyale.


Er du tyr så prøv duften, der virkelig taler til dit indre luksusdyr - nemlig Issey Miyake L'Eau D'Issey, der er en ekstremt populær eau de toilette, som virker forførende, let og frisk.3

Tvilling [Gemini]
21. maj – 20. juni

Tvillingen har altid travlt, hvad end det gælder deres sociale liv eller at holde sig opdateret på alt det nyeste.  De er kvikke og nysgerrige, og så har de en tendens til at blive utålmodige.


Din perfekte duft vil derfor også afspejle noget nyt, friskt og legende, som passer til din aktive personlighed. Og så skal den selvfølgelig være ny! Alt dette finder du i Carvens nye skud på stammen, Dans Ma Bulle Eau de Toilette.Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs også
4

Krebs [Cancer]
21. juni – 22. juli

Krebsen er kendt som både følsom og rolig. De er intuitive og mærker energien i et rum med det samme!


De fleste krebse har brug for at være helt trygge før de åbner op, og derfor passer en ”comforting” duft også perfekt til netop det stjernetegn. Elizabeth Ardens White Tea føles som at blive indhyllet i et blødt lagen – perfekt til krebsen.(67)
Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette 100 ml
429,95
Optjen 43 point
5

Løve [Leo]    
23. juli – 22. august

Løver har tendens til at fylde meget og have store idéer. De er samtidig kærlige og loyale med en stor beskyttertrang overfor dem, der står dem nær (så længe de bare husker, hvem der bestemmer!)


Deres optimistiske og entusiastiske væsen gør dem hurtigt til festens midtpunkt, og det gør bestemt ikke noget for løverne – de er nemlig fyldt med selvtillid. GUCCI Guilty Pour Femme passer perfekt til løver.6

Jomfru [Virgo]    
23. august – 22. september
​​​​​​​

Jomfruen har en veludviklet logik- og ordenssans, men har også en tendens til at være perfektionistiske. De er skønne venner og partnere, som er både hjælpsomme og støttende, når der er behov for det.


Den ideelle parfume til jomfruen vil være i en ren og smuk flakon, som styrker selvsikkerheden. Lancôme Idole vil komplimentere enhver Jomfru!(107)
Lancôme Idôle Eau de Parfum 50 ml
599,95
Optjen 60 point
7

Vægt [Libre]
23. september – 22. oktober
​​​​​​​

Vægten elsker, som navnet antyder, balance i livet. De er både kloge og humoristiske, hvilket gør dem til fantastisk selskab. Og så bliver de opfattet som ret charmerende, hvilket deres duft selvfølgelig også skal afspejle.


Calvin Klein Sheer Beauty er en ægte skønhed, der vil passe perfekt til den charmerende Libre.ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs også
8

Skorpion [Scorpio]
23. oktober – 21. november
​​​​​​​

Passionerede og glade for magt. Så enkelt kan det (næsten) siges om Skorpionen, der både er målrettet og ambitiøs. Skorpioner er lidenskabelige og magnetiske, og så har de en tendens til at være lidt hemmelighedsfulde.


Den perfekte duft til det intense tegn er Yves Saint Laurents Black Opium, som er sensuel og vibrerende – ligesom Skorpionen.(50)
Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 30 ml
479,95
Optjen 48 point
9

Skytte [Sagittarius]
22. november – 21. december
​​​​​​​

Mange skytter har en sand eventyrer i maven. De elsker at rejse og opleve verden, og frihed betyder meget for dem. Det betyder også, at de ofte er gode til at fortælle historier, og så har de en stor portion humor.


Skytter siger tingene som de er uden at pakke noget ind. Er du så heldig at være født i Skyttens tegn, så skal du selvfølgelig have en parfume der signalerer frihed og eventyr som Hermès Eau des Merveilles.10

Stenbuk [Capricorn]
22. december – 19. januar
​​​​​​​

Stenbukken er kendt som lidt af en work-a-holic og så er de ofte gode ledere. De er fornuftige typer, der ikke så let lader sig slå ud – de har nemlig benene plantet solidt på jorden.


Det er let for stenbukke at få succes med karrieren for de er både ansvarsfulde og dygtige. Derfor skal du selvfølgelig også have en duft, der hverken er fyldt med krummelurer på flakonen eller romantiske noter. Hugo Boss the Scent rammer lige ned i din indre boss-lady!Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs også
11

Vandmand [Aquarius]
20. januar – 18. februar

Vandmænd er rebelske og sætter bestemt ikke pris på autoriteter. De elsker det ukonventionelle både når det gælder tøj og livsstil.


Er du Vandmand skal du selvfølgelig have en uforudsigelig og anderledes parfume, der passer til din unikke personlighed. Abercrombie & Fitch First Instinct er det perfekte match i både flakon og duft.12

Fisk [Pisces]
19. februar – 20. marts
​​​​​​​

Fisk er kendetegnet ved at være kreative og empatiske, og de har stor medfølelse for deres medmennesker. Generelt føler de ting voldsomt, og har også en tendens til at blive suget ind i en følelsesverden, som kan være lidt overvældende for dem.


En moleculeduft fra Zarkoperfume vil være et oplagt valg for de spirituelle og drømmende Fisk. ​​​​​​​Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvert år dykker jeg ned i vore database for at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder på matas.dk - og i år var bestemt ingen undtagelse. Jeg kan allerede nu afsløre, at nogle af de bedste parfumer til kvinder sidste år stadig er aktuelle i dag. Dog er der enkelte dufte, der har møvet sig op blandt de bedst sælgende darlings. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre de mest populære dufte og parfumer til kvinder. Let's start!

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Indrømmet: som kvinde synes jeg, at det kan virke som en umulig mission at finde den perfekte duft til manden og jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste. Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og læser min fortvivlsomhed, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig i den rigtige retning til den perfekte herreduft. Jeg har nemlig taget én for holdet og dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2021.

Læs Mere