• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så se med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Du kender sikkert dit stjernetegn, og måske har du også undersøgt, hvad der er særligt ved lige netop dét. Alle tegnene er nemlig forskellige. Nogle er kendetegnet ved at være intuitive og spirituelle, mens andre er energiske, udadvendte og charmerende.

1

Vædder [Aries]
21. Marts – 19. April


Vædderen elsker at være nummer et! De er typisk modige og ambitiøse, og er ikke bange for at møde udfordringer eller bump på vejen.


Er du vædder vil din duft derfor selvfølgelig afspejle din seje personlighed og Paco Rabannes Lady Million passer perfekt til din selvsikre person.(38)
Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 30 ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point
2

Tyr [Taurus]
20. april – 20. maj


Tyrens ideelle liv er afslappende og fyldt med bløde dufte. Tyre sætter pris på luksus, skønhed og penge og elsker at blive forkælet, men de er også både hårdtarbejdende og loyale.


Er du tyr så prøv duften, der virkelig taler til dit indre luksus-dyr, nemlig Dior J'adore.DIOR J'ADORE EAU DE PARFUM 30 ml
529,95
DU OPTJENER 53 Point
3

Tvilling [Gemini]
21. maj – 20. juni


Tvillingen har altid travlt, hvad end det gælder deres sociale liv eller at holde sig opdateret på alt det nyeste.  De er kvikke og nysgerrige, og så har de en tendens til at blive utålmodige.


Din perfekte duft vil derfor også afspejle noget nyt, friskt og legende, som passer til din aktive personlighed. Og så skal den selvfølgelig være ny! Alt dette finder du i Carvens nye skud på stammen, Dans Ma Bulle Eau de Toilette.(2)
Carven Dans Ma Bulle Eau de Toilette 50 ml
574,95
DU OPTJENER 58 Point
Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs også
4

Krebs [Cancer]
21. juni – 22. juli


Krebsen er kendt som både følsom og rolig. De er intuitive og mærker energien i et rum med det samme!


De fleste krebse har brug for at være helt trygge før de åbner op, og derfor passer en ”comforting” duft også perfekt til netop det stjernetegn. Elizabeth Ardens White Tea føles som at blive indhyllet i et blødt lagen – perfekt til krebsen.(49)
Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette 100 ml
339,95
Førpris 424,95
DU OPTJENER 34 Point
5

Løve [Leo]    
23. juli – 22. august


Løver har tendens til at fylde meget og have store idéer. De er samtidig kærlige og loyale med en stor beskyttertrang overfor dem, der står dem nær (så længe de bare husker, hvem der bestemmer!)


Deres optimistiske og entusiastiske væsen gør dem hurtigt til festens midtpunkt, og det gør bestemt ikke noget for løverne – de er nemlig fyldt med selvtillid. GUCCI Guilty Pour Femme passer perfekt til løver.(17)
Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum 30 ml
549,95
DU OPTJENER 55 Point
6

Jomfru [Virgo]    
23. august – 22. september


Jomfruen har en veludviklet logik- og ordenssans, men har også en tendens til at være perfektionistiske. De er skønne venner og partnere, som er både hjælpsomme og støttende, når der er behov for det.


Den ideelle parfume til jomfruen vil være i en ren og smuk flakon, som styrker selvsikkerheden. Lancôme Idole vil komplimentere enhver Jomfru!(58)
Lancôme Idôle Eau de Parfum 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
7

Vægt [Libre]
23. september – 22. oktober


Vægten elsker, som navnet antyder, balance i livet. De er både kloge og humoristiske, hvilket gør dem til fantastisk selskab. Og så bliver de opfattet som ret charmerende, hvilket deres duft selvfølgelig også skal afspejle.


Marc Jacobs Daisy passer perfekt til Vægtens charmerende personlighed.(29)
Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette 50 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs også
8

Skorpion [Scorpio]
23. oktober – 21. november


Passionerede og glade for magt. Så enkelt kan det (næsten) siges om Skorpionen, der både er målrettet og ambitiøs. Skorpioner er lidenskabelige og magnetiske, og så har de en tendens til at være lidt hemmelighedsfulde.


Den perfekte duft til det intense tegn er Yves Saint Laurents Black Opium, som er sensuel og vibrerende – ligesom Skorpionen.(31)
Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 30 ml
469,95
DU OPTJENER 47 Point
9

Skytte [Sagittarius]
22. november – 21. december


Mange skytter har en sand eventyrer i maven. De elsker at rejse og opleve verden, og frihed betyder meget for dem. Det betyder også, at de ofte er gode til at fortælle historier, og så har de en stor portion humor.


Skytter siger tingene som de er uden at pakke noget ind. Er du så heldig at være født i Skyttens tegn, så skal du selvfølgelig have en parfume der signalerer frihed og eventyr som Hermès Eau des Merveilles.10

Stenbuk [Capricorn]
22. december – 19. januar


Stenbukken er kendt som lidt af en work-a-holic og så er de ofte gode ledere. De er fornuftige typer, der ikke så let lader sig slå ud – de har nemlig benene plantet solidt på jorden.


Det er let for stenbukke at få succes med karrieren for de er både ansvarsfulde og dygtige. Derfor skal du selvfølgelig også have en duft, der hverken er fyldt med krummelurer på flakonen eller romantiske noter. Hugo Boss the Scent rammer lige ned i din indre boss-lady!Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her.

Læs også
11

Vandmand [Aquarius]
20. januar – 18. februar


Vandmænd er rebelske og sætter bestemt ikke pris på autoriteter. De elsker det ukonventionelle både når det gælder tøj og livsstil.


Er du Vandmand skal du selvfølgelig have en uforudsigelig og anderledes parfume, der passer til din unikke personlighed. Kenzo World parfumen er det perfekte match i både flakon of duft.(2)
Kenzo World Eau de Parfum 50 ml
659,95
DU OPTJENER 66 Point
12

Fisk [Pisces]
19. februar – 20. marts


Fisk er kendetegnet ved at være kreative og empatiske, og de har stor medfølelse for deres medmennesker. Generelt føler de ting voldsomt, og har også en tendens til at blive suget ind i en følelsesverden, som kan være lidt overvældende for dem.


En moleculeduft fra Zarkoperfume vil være et oplagt valg for de spirituelle og drømmende Fisk. ​​​​​​​(43)
ZARKOPERFUME MOLéCULE 234•38 Eau de Parfum 100 ml
799,95
DU OPTJENER 80 Point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Der findes et utal af parfumer, og her på Redaktionen kan vi hurtigt blive enige om, at det kan være svært at navigere i den store jungle af dufte. Vi indrømmer da også gerne, at vi har vores favoritter, og at vi sjældent prøver en ny duft: ”If it ain’t broke, don’t fix it”, som man siger. Men vi synes nu alligevel, at forandring fryder en gang imellem, og derfor er vi blevet enige om, at vi hver især skal prøve en ny duft, når den sidste dråbe i vores nuværende er opbrugt.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret