SPAR 20%
KUN ONLINE
1 / 1
SPAR 20%
KUN ONLINE

BabySkies Topmadras

Kun 6 dage tilbage - Se hele tilbuddet

Medlemspris
639,96 kr.799,95 kr.Spar 160,-
Optjen 64 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Med dette produkt opnår du fri fragt ·

Forhandles kun online

Fossflakes BabySkies er en ergonomisk, specialdesignet topmadras til børn fra 0 til 6 måneder. BabySkies har til formål at fremme barnets motoriske udvikling på naturlig vis. Udviklet af kiropraktorerne, Peter og Karina Gyrst.

Fossflakes fyldet i BabySkies sikrer, at barnet ikke har det for varmt eller sveder og har det behageligt, mens det hviler eller sover.


BabySkies er designet til at forbedre liggekomforten og hygiejnen ovenpå en standard madras, og passer perfekt til vuggen, liften, barnevognen, klapvognen og legetæppet.BabySkies har 7 dynamiske og fleksible felter, der støtter barnets bevægelser og er med til at styrke barnets nakkemuskler. Det er en af byggestenene på vejen til at udvikle en stærk ryg, samt starten på en sund motorisk udvikling.


BabySkies hovedende er blød og støtter babys baghoved, nakke og ryg. Barnets nakke får ikke en kraftig vridning, for barnets hoved ligger på et dejligt blødt underlag, hvor hovedet kan synke ned i madrassen.


Fossflakes fyldet har gode fugtabsorberende egenskaber.
BabySkies kan maskinvaskes og kan tørretumbles på uld eller silkeprogram. Tåler ikke høj varme. Er du i tvivl om din maskine kan overholde varmegraderne, så lad istedet din topmadras lufttørre.


Produktet er OEKO-TEX 100 Class 1 standard certificeret.
OEKO-TEX 100 Class 1 er den bedste certificering og garanterer, at Fossflakes er testet og godkendt i forhold til branchens højeste krav og må benyttes direkte på huden fra 0 år.
Produktspecifikationer

  • Mål: 31 x 80 cm

  • Vægt: 360 g

Alder3 mdr., 6 mdr., 0 mdr.
  • Oeko-tex
Indhold1 stk
Enhedspris639,96 kr./stk
MærkeFossflakes
KategoriBabymadrasser
Se altFossflakes Babymadrasser
Varenummer728300

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

3.5
Baseret på 2 anmeldelser
50% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
50
41
31
20
10
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
K
kristina, 35 årSøborg
30. okt 2020Verificeret køb
Meget smal og lilleDen var blød og fin - dog meget lille så jeg valgte af aflevere den retur - da jeg tænkte jeg ik ville bruge den
S
Sascha, 28 årEsbjerg
8. mar 2020
Skøn kvalitetVi har endnu ikke taget denne i brug, da baby ikke er kommet til verden endnu. MEN den føles så lækker i kvaliteten. Der var en god beskrivelse med, så man får nogle gode råd til hvordan man bedst anv...
Viser 2 af 2