BENAMÔR

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
50 ml
BENAMÔRCréme De Rosto Whipped Miracle Face Cream
249,95 kr.
100 ml
BENAMÔRNata Dry Oil
199,95 kr.
50 ml
BENAMÔRCréme De Rosto Purifying Face Mask
194,95 kr.
100 ml
BENAMÔRLaranjinha Dry Oil
199,95 kr.
(1)
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Benamôr Dagcreme

Benamôr er et parfumeri, der blev etableret for næsten et århundrede siden i en af Lissabons livlige gader. Alt startede i 1925 med produktionen af mirakuløse cremer og salver af en apoteker. Disse produkter blev skabt på basis af unikke dufte og naturlige ingredienser, alle dyrket under Portugals solrige himmel. Deres smukke emballage gjorde hurtigt produkterne til en succes, og de tiltrak selv opmærksomhed fra den portugisiske dronning Amélie.

I dag er Benamôr stadig blandt Portugals mest anerkendte og elskede skønhedsbrands, der sælges over hele verden.

Gennemsigtighed er nøglen i Benamôrs skønhedsopskrifter. Alle produkter formuleres med naturlige ingredienser, og friskheden sikres gennem minimal anvendelse af konserveringsmidler. Fra den dag i 1925, hvor de begyndte at håndlave alle deres produkter, har Benamôr bevaret de delikate og fortryllende dufte og konsistenser, der har været en del af deres identitet.

Creme de Rosto

Et af Benamôrs mest berømte produkter er Créme de Rosto. Det er en ansigtscreme, der med det samme giver huden en fantastisk glød. Den har beholdt den samme originale formel, som da den først blev skabt. Denne creme fugter og renser huden og giver en flot ensartet hudtone. Cremen er fyldt med aktive ingredienser og økologisk roseekstrakt, og fungerer også fremragende som en base for makeup. Créme de Rosto er ideel til kombineret og fedtet hud, da den indeholder en blanding af antibakterielle ingredienser, der hjælper med at holde huden ren og pæn.

Créme de Rosto findes også i en "Whipped" variant. Denne lette dagcreme indeholder ligeledes det økologiske roseekstrakt, men er også beriget med E-vitamin. Med sin lette konsistens og formulering, der indeholder 98% naturlige ingredienser, er denne creme et oplagt valg for mange. E-vitaminen hjælper med at blødgøre huden og giver den næring, og sammen med roseekstraktet giver cremen huden en lækker lethed.

Benamôrs produktlinje er omfattende, og alle produkter er formuleret med naturlige ingredienser og aktive planteekstrakter. Der er derfor masser af fortryllende og lækker hudpleje at prøve. Alle Benamôrs produkter kan findes online på Matas.dk.