Bioderma

Bioderma

Kategorier
14 produkter
200 ml
BiodermaSensibio Foaming Gel
169,95 kr.
(9)
40 ml
BiodermaSensibio AR Anti-Redness Care
209,95 kr.
(15)
40 ml
BiodermaSensibio Defensive Rich
149,95 kr.
(6)
BiodermaSensibio Micellar Cleansing Oil
169,95 kr.
(2)
BiodermaSensibio H2O Make-up Removing Micellar Water
89,95 kr.
(90)
125 ml
BiodermaSensibio H2O Eye
119,95 kr.
(4)
200 ml
BiodermaCicabio Cleansing Baume Lavant
159,95 kr.
200 ml
BiodermaSensibio DS+ Gél Moussant
169,95 kr.
(2)
40 ml
BiodermaSensibio DS+ Soothing Purifying Cream
149,95 kr.
(4)
40 ml
BiodermaSensibio Defensive
149,95 kr.
(7)
30 ml
BiodermaSensibio Defensive Serum
249,95 kr.
(6)
15 ml
BiodermaSensibio Eye Contour Gel
169,95 kr.
(6)
40 ml
BiodermaSensibio Forte
199,95 kr.
(2)
75 ml
BiodermaSensibio Mask
199,95 kr.
(5)
Alice
Farmakonom
Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.
Min ekspertise er:
Helse

Bioderma Sensibio

Sensibio-serien er udviklet til dig med sensitiv, intolerant hud med tendens til rødme. Når du anvender produkterne fra Bioderma Sensibio, forsvinder hudens træthedstegn, samt ubehag og irritationer. Huden genfinder hurtigt sin balance, når du bruger produkterne, og selv efter få dages brug kan du se forandringer. Bioderma bliver anbefalet af dermatologer og farmaceuter verden over. ​​​​​​​

Kendetegn ved en sensitiv hud

En sensitiv hud kan være forårsaget af mange forskellige ting. Det kan være alt fra livsstil, forurening, varme og kolde temperaturer, træthed, kosmetik eller genetik. Alle disse ting kan være med til at give den prikkende, sviende fornemmelse i huden, kløe, rødme, tørhed eller endda en brændende fornemmelse.

Uanset hvilke typer af eksterne og interne faktorer, der forårsager den sensitive huds reaktioner, bør pleje til sensitiv hud tage udgangspunkt i at lindre de ubehagelige symptomer der opstår når den sensitive hud reagerer. Generelt anbefales det dog at anvende hudplejeprodukter, som er særligt formuleret til sensitiv hud, idet disse er udviklet til at berolige sensitiv hud og minimere risikoen for at huden reagerer sensitivt.

Så uanset, hvad der har forårsaget reaktionen i huden, eller hvilke symptomer der er, så kan Biodermas serie Sensibio hjælpe dig. Den beroliger aktivt huden, samt styrker hudens forsvarsmekanisme. Produkterne behandler årsagen til den sensitive huds ubalance, så hudens tolerancetærskel øges, rødme mindskes og overophedet hud dulmes.

Teknologien bag Sensibio

Sensibio er til dig, der ønsker at passe ekstra godt på din hud og til dig med sensitiv hud. Kernen i behandlingen med Bioderma Sensibio er Neurocontrol, der er en kombination af tetrapeptider og beroligende ingredienser.

Fordele ved Bioderma Sensibio serien: Plejer din hud på optimal vis - Fugter din hud intensivt - Genopretter huden.