Håndklæder

11 produkter
KUN ONLINE
HairlustBamboo Hair Towel Wrap
89,95 kr.
KUN ONLINE
Zone DenmarkHåndklædepakke 4 stk
558 kr.
(23)
Ecru/Black prikker
moshi moshi mindHåndklæde
149,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
Mette DitmerTILE STONE Badehåndklæde
274,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
Zone DenmarkHåndklædepakke 4 stk
558 kr.
(23)
5 stk
VotaryCotton Face Cloths
294,95 kr.
KUN ONLINE
139,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
Off-White 70 x 133 cm
Mette DitmerGEO Badehåndklæde
239,95 kr.
KUN ONLINE
129,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
Mette DitmerTILE STONE Håndklæde
159,95 kr.
(1)
NYHED
Sort/hvid 38 x 60 cm 2 pak
Mette DitmerTile Stone Gæstehåndklæde
159,95 kr.
VI GUIDER
Hold vasketøjet blødt med Hexa fra Matas Material
LÆS MERE

Hverdagens luksus

Der er ikke noget mere lækkert end at svøbe sig i et blødt frotté-håndklæde efter et varmt bad. Det er en hverdagsluksus. På Matas.dk har vi håndklæder i eksklusiv kvalitet med smukke mønstre og lækkert design.

Hos Matas finder du bl.a. mærkerne Mette Ditmer, Södahl, Marc O'polo, Zone og mange flere. Vi har håndklæder, der er lavet af økologisk bomuld. Der er et bredt udvalg af farver, mønster, nogle med waffle-mønster og andre med frynser.

Sugeevne og fnuller

Håndklædets absorberende effekt afhænger af materialet og materialets kvalitet. Materialet har betydning for, om håndklædet fnulrer, og hvor holdbar farven er. Uanset om det er et badehåndklæde eller et gæstehåndklæde, du er på udkig efter, så er det værd at undersøge produktets kvalitet, så du ikke bliver skuffet over evnen til at suge vand.

Vask og tørring

Læg gerne dine nyindkøbte håndklæder i blød i koldt vand. Det kan være med til at holde på farven i længere tid. Du skal altid følge produktets vaskeanvisning, da det kan variere med materialerne, men som udgangspunkt skal dine håndklæder vaskes ved mindst 60 grader. Dermed sikrer du, at bakterier bliver slået ihjel, og du får hermed den optimale hygiejne. Undgå brug af skyllemiddel, da det vil 'forsegle' håndklædet og sugeevnen forringes. Tørretumbler du håndklæderne, vil de blive meget blødere.
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek