Træningselastikker

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Sportsgren

Bedømmelser

Farve

25 produkter
25 produkter
Sorter efter: Mest populære
4 pak
AserveAserve Træningselastikker
139,95 kr.
(57)
KUN ONLINE
Active by CharlotteExerciseband
249,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
179,95 kr.
KUN ONLINE
414 Light Green
CasallElastik
179,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
Orange / Hard
CasallElastik
159,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
Forest Green / Hard
CasallElastik
279,95 kr.
KUN ONLINE
279,95 kr.
Titan Life træningsudstyrPRO Power Band
Fra 69,95 kr.
KUN ONLINE
450 Hard Green
CasallElastik
179,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
159,95 kr.
KUN ONLINE
Army
Titan Life træningsudstyrSuspension Trainer
399,95 kr.
KUN ONLINE
Orange / Hard
CasallElastik
279,95 kr.
KUN ONLINE
Forest Green / Light
CasallElastik
279,95 kr.
KUN ONLINE
449 Medium Green
CasallElastik
179,95 kr.
(2)
Sort X-Heavy
AserveTræningselastik latexfri
194,95 kr.
KUN ONLINE
3 stk.
AdidasSmall Power Bands
149,95 kr.
(8)
DIN SUNDHED
Vi guider: Optimér din hjemmetræning
LÆS MERE
Grøn
AserveElastik latexfri
129,95 kr.
Grå Special Heavy
AserveTræningselastik latexfri
239,95 kr.
Gul X-Light
AserveTræningselastik latexfri
109,95 kr.
KUN ONLINE
279,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
Pink Mix
CasallRubber bands 3 pack
279,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
Black
CasallSki Trainer
899,95 kr.
Set 3 pcs.
Reebok træningsudstyrTræningselastikker
699,95 kr.
KUN ONLINE
Beige - Ekstremt let
Thera BandElastik bånd 45m
864,95 kr.
KUN ONLINE
Rød - Medium
Thera BandElastik bånd 45m
1.099,95 kr.
Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Træning med en træningselastik

Der er flere fordele ved at træne med en træningselastik. En af dem er, at træning med en elastik er skånsom for din krop, men samtidig giver det virkelig gode resultater, hvis du træner korrekt. Da du kan træne alle dine muskler med en elastik, kan du også benytte en træningselastik i stort set alle former for træning. Yoga, aerobic, genoptræning, pilates, crossfit og styrketræning. Da elastikkerne findes i mange forskellige størrelser, vil du altid kunne finde en, der passer til netop dit behov og niveau. En træningselastik er også noget af det billigste træningsudstyr, du kan få.


Træningselastik med håndtag
En træningselastik med håndtag, er nok den mest almindelige model, når det kommer til hjemmetræning. Du kan udføre rigtig mange øvelser med den, og de er ganske prisvenlige. De billigste træningselastikker har oftest håndtag, som er belagt med mosgummi, og det er faktisk en super god løsning. Holdbarheden er ikke den bedste, men der er en god komfort i det. Andre træningselastikker har robuste plastikhåndtag, og det er er super holdbart. De er ikke helt ligeså komfortable, men hvis du bruger dine træningselastikker til hård træning, er det denne type, du skal gå efter. Denne type vil også være god til dig, der sveder meget under din træning. Nogle træningselastikker med håndtag er lavet, så de kan fastgøres til stolper, døre eller bjælker, så du kan få en god træning i hjemmet også. Det kan eksempelvis være Titan Life Functionel Trainer, som har en maksimal brugervægt på 300 kg.


Elastikbånd
Et elastikbånd er en lang elastik, men denne form har ingen håndtag. Den er yderst populær, og de benyttes oftest i en længde på 150-153 cm, men du kan godt få modeller, som er længere. Du kan klippe båndet til, hvis du ønsker at justere længden på den. Du kan benytte disse elastikbånd til mange af de samme øvelser som træningselastikker med håndtag. Du har dog en væsentligt større frihed med elastikbånd, da de ingen håndtag har.

Træningsøvelser med træningselastik

Du kan lave rigtig mange forskellige øvelser med træningselastik til hele kroppen. Her er to bud på klassiske, effektive øvelse med elastik.


Squat
Denne øvelse styrker lår og bagdel.

Du stiller dig på elastikken og snor den omkring dine hænder. Så skal du holde dine hænder lidt højre end dine skuldre. Du skal kunne mærke elastikken giver en god modstand. Så laver du et squat, mens du holder fast i elastikken.


Brystpres
Denne øvelse styrker din brystmuskulatur. Til denne øvelse skal du bruge en stol.

Du skal sidde på stolen. Stram elastikken mellem dine hænder og skub albuerne tilbage, således at dine hænder er ude foran din brystkasse. Du skubber så hænderne frem foran dig, så du kan mærke modstanden. Du skal sørge for, at dine albuer er i en lige linje med dine skuldre.

Hvad betyder farverne?

Farverne er ikke bare til, for at elastikkerne ser smarte ud. De indikerer simpelthen modstanden på elastikken. Farverne og modstanden kan godt variere, alt efter hvilket mærke du vælger. Køb gerne et sæt, hvor der er forskellig modstand at vælge imellem.

Forebyggelse af skader med elastik

Du behøver ikke at bruge flere timer på træning hver dag for at få en effekt, der kan ses. Med en træningselastik får du en hurtig og skånsom virkning, og de kan desuden bruges til at forebygge skader. Blot to minutters træning om dagen med træningselastikker er nok til at forebygge problemer med nakke, ryg og skuldre. Træn gerne 10 minutter dagligt eller mere, hvis du også vil se resultater på kroppen.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek