Strømper

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/7
Vælg filtre

Mærker

Pris

Størrelse

Køn

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

410 produkter
410 produkter
Sorter efter: Mest populære
Bestseller
Slip af med fugten og opnå et bedre indeklima
SHOP HER
Meraki Moisturising Sok 2-pak
229,95 kr.
Traveno Rejsestrømpe Sort 36/37
233,95 kr.259,95 kr.Spar 26,-
SPAR 26,-
Traveno Rejsestrømpe Marine 38/39
233,95 kr.259,95 kr.Spar 26,-
MEDLEMSTREATSSPAR 35%
NYHED
Moonchild Grip Socks High Blackberry M
Medlemspris
64,97 kr.99,95 kr.Spar 35,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 7
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Strømper i Matas

Strømper bør altid være både komfortable, uden generende sømme og elastikker. Strømper skal være bløde, praktiske og smarte på samme tid. Når det er tid til at hygge sig derhjemme, er det dejligt at have et par hyggesokker, som man hurtigt kan hoppe i. Men omvendt er det godt med et par ankelstrømper, når du hopper i et par sneakers. Sokkerne gør mere for dit outfit, end du tænker over i det daglige – og valget af de rigtige strømper og sko er faktisk helt essentielt for vores sundhed og velvære. Der findeslækre materialer og strømpevarianter, som kan lette mange af de udfordringer, man kan have med fødderne.

Bambusstrømper

Der findes naturlige typer af garn, som længe har været anvendt til produktion af strømper. Her kan nævnes de velkendte varianter såsom silke og bomuld, ligesom de fleste af os har ejet et par gode, hjemmestrikkede uldstrømper. Et naturligt materiale, som efterhånden bliver brugt mere og mere i tekstilindustrien, er bambus. Materialet er superblødt og lækkert ligesom cashmere, og så har bambus en lang række egenskaber, der kan hjælpe på fodproblemer som fodsved, fodsvamp eller nedgroede negle. Det afhjælper netop mod disse gener, da fødderne kan ånde.

Bomuldsstrømper

Det er en strømpe, vi alle kender. Almindelige, sorte sokker i god kvalitet, der lader huden ånde er aldrig at gå galt i byen med! Her hos Matas har vi varianter, der er fremstillet i blød og strækbar økologisk bomuld uden generende søm for maksimal komfort hele dagen – og som ikke falder ned. De kan også fås i en knæstrømpe-udgave, som går lige over knæet og er ideelle til efterår- og vintersæsonen.

Prøv eksempelvis Matas Striber Komfort Bomuldsstrømper, som er en bomuldsstrømpe med en behagelig ribkant, der ikke strammer eller generer blodomløbet. De har ingen generende syninger og er ideelle til dig, der har dårligt blodomløb, tendens til hævede ankler og/eller diabetes.

Ankelstrømper og fodskånere

Fodsved og sure tæer er ubehageligt for de fleste. Især om sommeren, hvor fødderne bliver hurtigere varme. Her kan man med fordel bruge et par ankelstrømper. De findes både i det bløde bambus-materiale og i almindelig bomuldskvalitet.

Går du med ballerinasko, kan du med fordel bruge et par fodskånere, som skåner både foden og skoen.

Vask af strømperDer kan både argumenteres for, at strømpevask er bedst på 40 grader og på 60 grader. Det kommer meget an på, om du har dyrket sort i sokkerne, eller om du bare har trisset rundt derhjemme. Dog er en god tommelfingerregel, at dine sokker bør vaskes på 60 grader. På denne måde sikrer du dig, at du altid får vasket alt skidt og snavs væk. Dine strømper kan med fordel vaskes sammen med sengetøj og håndklæder.

Køb dine strømper på Matas.dk eller i din nærmeste Matas.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.