Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen designer eksklusivt og bæredygtigt baby- og børneinteriør. Med fokus på økologiske materialer og en unik æstetik, der forener tidløst dansk design med poetiske print, smukke farver og sofistikerede silhuetter har mærket siden 2012 skabt elegant og funktionelt interiør af højeste kvalitet for hele familien. Cam Cam Copenhagen ejes af ægte- og forældreparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen, der begge er arkitekter.

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen designer eksklusivt og bæredygtigt baby- og børneinteriør.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

75 produkter
75 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen er et dansk mærke, der er grundlagt af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen i 2012. Mærket stammer fra en dyb kærlighed til babyer og børn, og en tro på, at de kun fortjener det bedste​​. Cam Cam Copenhagen skaber kvalitetsprodukter, der er tidløse og taktile, designet til at skabe rolige og harmoniske miljøer for børn​​​.

Pusletasker Fra Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen's pusletasker er både smukke og praktiske. Taskerne er fremstillet i 100% økologisk bomuld, og har et simpelt og tidløst design, som indeholder gennemtænkte, funktionelle detaljer. Taskerne har rum og lommer i forskellige størrelser, både indvendigt og udvendigt, så du kan medbringe bleer, stofbleer, vådservietter, bideringe og skiftetøj blandt andet​.

Taskerne er designet med en belægning indvendigt og udvendigt, der er smudsafvisende og derfor nem at rengøre. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre holdbare produkter, der kan gå i arv mellem søskende og generationer​.

Bæredygtighed og Social Ansvarlighed

Cam Cam Copenhagen tager sin rolle i tekstilindustrien meget alvorligt. De er en af de få mærker i branchen, der er certificeret efter følgende globalt førende standarder for økologisk og bæredygtig produktion: GOTS, FSC og OCS​​. Deres produkter er lavet af naturlige materialer som træ, 100% økologisk bomuld og andre materialer som fødevaregodkendt silikone, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvad dit barn putter i munden, eller om dit barn indånder skadelige kemikalier​.

​​​​​​​Se vores udvag af Cam Cam Copenhagen og køb på matas.dk

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.