Candide Panda Babypude Hvid
Candide Panda Babypude Hvid
MEST
SOLGTE
Candide Panda Babypude Hvid
169,95 kr.
Optjen 17 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 499 kr.
Babypuden er lavet af memory foam, der aflaster trykket og mindsker risikoen for, at barnet udvikler kranieasymmetri eller et fladt hoved.

Babypuden er støbt i eksklusivt high-density viskoelastisk skum, der husker barnets runde hoved.
Den er lille og indeholder ingen løse dele for at mindske risikoen for kvælning og indånding af udåndingsluft.

Fordybningen i midten af ​​puden og de lave kanter på 2-3 cm gør, at barnet kan bevæge hovedet frit og bevare den lige linje i nakken. Barnets hoved er ikke fikseret og kan derfor udvikle nakkemusklerne efterhånden som det vokser.

Puden er lavet af bomuldsfrotté og bruges med fordel overalt hvor barnet ligger på ryggen. Materialet på puden gør, at den også ligger solidt på plads i babysittere eller autostole med en lille hældning.

Bemærk:
Spædbørn anbefales at ligge på ryggen for at reducere risikoen for pludselig spædbørnsdødssyndrom. Samtidig fødes børn med et blødt kranium og en åben fontanel. Det betyder, at flere børn udvikler stillingsrelateret kranieasymmetri i form af en flad bagside af hovedet eller en skrå kranie afhængig af det tryk, der opstår, når man ligger på ryggen. Memory foam har anerkendte trykaflastende egenskaber og bruges ofte i sundhedssektoren.

Vigtigt
Overvej andre forebyggende foranstaltninger mod kraniumdeformiteter såsom at holde hovedet frit. Mavetræning, mens du er vågen, har for eksempel flere fordele. Barnet træner nakken og hele rygområdet og stimulerer kravlereflekserne.

Pandapuden bør ikke bruges i tilfælde af allerede udviklet kranieasymmetri, fladt eller skråtstillet kranium eller torticollis.

Specifikationer
  • Mål: 19x21x3 cm
  • Kan maskinvaskes ved 30 grader
  • Fikserer ikke hovedet
Yderstof: 100% bomuld, Indvendig foring: 100% polyester, Fyld: 100% polyurethan (memory foam)

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold1 stk
Enhedspris169,95 kr./stk
MærkeCandide
KategoriØvrig
Se altCandide Øvrig
Varenummer810400
LeverandørMatas Specialvarelager
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere