• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Silke Grane om alder og hudpleje: Det skal du vide

Hvad skal du være særligt opmærksom på, når du vælger hudpleje? Vores hud ændrer sig gennem hele livet, og har derfor forskellige behov som hænger mere eller mindre sammen med vores alder. I dag vil Tidl. Skønhedsredaktør og skønhedsekspert Silke Grane og kemiingeniør Cecilia Demant i samarbejde med Clarins aflive de mest sejlivede myter om alder og hudpleje, samt guide til de vigtigste produkter og ingredienser at have i sin rutine - fra ung til moden hud.

Vi sendte LIVE torsdag d. 17/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 17/8 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Silke Grane om alder og hudpleje: Det skal du vide Tidl. Skønhedsredaktør Silke Grane og kemiingeniør Cecilia Demant afliver myter om hudpleje, og guider i samarbejde med Clarins til, hvilke produkter og ingredienser som er vigtigst at kigge efter til de forskellige aldersgrupper fra ung til moden hud. Du vil blive overrasket! Torsdag d. 17.09 kl. 20.00

Se med torsdag d. 17/09 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Hudpleje til alle slags aldersgrupper

I denne LIVE snakker Cecilia og tidl. Skønhedredaktør Silke Grane om hudpleje til forskellige aldersgrupper i samarbejde med Clarins. Først og fremmest afliver de en meget udbredt myte om, at særlige ingredienser kun kan bruges af særlige aldersgrupper. Det er nemlig ikke rigtigt. En ingrediens starter eller stopper ikke med at virke, bare fordi man krydser en alderstærskel. Men hvad kan man så bruge aldersopdelt hudpleje til? Silke fortæller, at det er en måde at rådgive kunden på, skabe overblik samt forenkle valget af hudpleje. Der tilknytter sig ofte de samme hudproblemer til en særlig aldersgruppe, så hudpleje opdelt efter alder er en måde at sikre sig, at huden får alt det, som den har behov for.

Skab gode hudplejevaner

Silke mener, at det vigtigt at huske at få renset, fugtet og beskyttet huden med SPF. Det handler om at lære sin hudtype at kende og finde ud af, hvad ens hud har behov for. Forneden finder du et udvalg af rens fra Clarins.

Hudpleje til dig som er 30+

I 30’erne begynder de første alders tegn så småt at vise sig. Her anbefaler Silke masser af fugt og SPF. Multi-Active Day Cream fugter og beskytter huden samt minimerer de første linjer. Silke og Cecilia anbefaler at kombinere dagcremen med Clarins Double Serum, som også er med til at opstramme huden. Brug Multi-Active Night Cream om aftenen for masser af pleje til huden. Desuden anbefaler Silke at spise mad med masser af antioxidant.

(15)
Clarins Multi-Active Day Cream All skin, 50 Ml
479,95
Optjen 48 point
(116)
Clarins Double Serum All skin, 50 ml
819,95
Optjen 82 point

Hudpleje til dig som er 40+ og 50+

Er du i 40'erne eller 50'erne, så har du behov for noget behandlende anti-age. Extra Firming-serien er til dig i 40'erne, som oplever at din hud hænger lidt mere. Den fugter huden og hjælper med at bevare spændstigheden. Er du oppe i 50'erne, så er Silke glad for Super Restorative-serien med SPF. Den er god til at behandle alderspletter og pigmentpletter, så hudtonen bliver udjævnet mere. Hun er også glad for Nutri Lumière Day Cream, som giver intens næring til moden hud. Den er god til dig, hvis du føler din hud har behov for lidt ekstra anti-age og næring.

(62)
Clarins Super Restorative Day Cream SPF20 50 Ml
819,95
Optjen 82 point
(10)
Clarins Extra-Firming Night Cream Dry Skin 50 ml
679,95
Optjen 68 point
(21)
Clarins Extra-Firming Day Cream SPF15 50 ml
639,95
Optjen 64 point
(10)
Clarins Nutri-Lumière Day Cream 50 ml
999,00
Optjen 100 point

Hudpleje til dig som er 60+

Er du i 60’erne, kan din hud være meget tynd. Her er det vigtigt, at din hud får masser af næring. Silke anbefaler Emulsion Plant Gold Cream. Den har en let, ikke-fedtet konsistens, der giver huden komfort, næring og udstråling. Cecilia anbefaler at kombinere den sammen Double Serum under din dag- og natcreme. Nutri Lumière Day Cream er en god creme til dig i 60'erne, som har brug for ekstra næring.

(1)
Clarins Emulsion Plant Gold Cream 38 ml
499,95
Optjen 50 point
(3)
Clarins Extra-Firming Neck Cream 75 ml
569,95
Optjen 57 point
(10)
Clarins Nutri-Lumière Day Cream 50 ml
999,00
Optjen 100 point
(116)
Clarins Double Serum All skin, 50 ml
819,95
Optjen 82 point

Hudpleje til dig som er 60+

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

(15)
Clarins Multi-Active Day Cream All skin, 50 Ml
479,95
Optjen 48 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage