Afskallede Moong dal Dhuli/Mungbønner. Mungbønner har en nøddeagtig, mild smag og er ideelle at bruge til klassiske dal-retter, supper eller salater.
Smager også vidunderligt med grøntsager, krydderier og bouillon. I Indien fås de overalt som stegte snacks. De afskallede, gule mungbønner koges på traditionel vis med ris til Kitcheri, som er en klassisk indisk ret.
Anvendelse Tilberedning: Skylles i rindende koldt vand før brug. Kogetid: 20 – 30 minutter, alt efter ønsket fasthed.
Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .
OBS:
Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.
Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.
Dankort
MobilePay
Visa
Mastercard
Anyday
Brug for hjælp?
Book en tid
Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.