CURAPROX
Her er der masser af god grund til at smile.
CURAPROX er et Schweizisk kvalitets mærke som ønsker at forbedre tand- og mundsundheden i hele verden. Vi har i samarbejde med tandlæger, tandplejere og universiteter udviklet nogle af de mest innovatiove produkter til mundhygiejne.

CURAPROX

Her er der masser af god grund til at smile.
​​​​​​​CURAPROX er et Schweizisk kvalitets mærke som ønsker at forbedre tand- og mundsundheden i hele verden. Vi har i samarbejde med tandlæger, tandplejere og universiteter udviklet nogle af de mest innovatiove produkter til mundhygiejne.

NYHEDER

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

80 produkter
80 produkter
Sorter efter: Mest populære
Curaprox Tandbørste 3-pak
122,95 kr.
Curaprox Tandbørste 2-pak
99,95 kr.
Curaprox Børnetandpasta Jordbær
44,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Rikke
Farmakonom

Innovativ tandpleje fra Curaprox

Innovative tandpleje produkter til hele familien, alle aldre og alle typer af problemstillinger? Ja tak! Det Schweiziske Curaprox sørger for at alle kan opnå god tand- og mundsundhed, der ikke bare giver resultater, men som også kan være en sjov og god del af dagens rutiner.

Curaprox er udviklet af det Schweiziske firma Curaden, der siden 1972 har specialiseret sig i udviklingen af produkter til mundhygiejne. Curaden samarbejder tæt med professionelle tandlæger over hele verdenen, for at kunne levere de bedste produkter til dig. For Curaprox er det vigtigt at alle produkterne skal være attraktive, effektive og behagelige at bruge.

Curaprox tandbørster

Curaprox tandbørster har været anbefalet af tandlæger i mere end 40 år og det er der god grund til! Du kan i deres sortiment finde lige præcis den tandbørste, der passer til dit behov.

CS 12460 tandbørsten

Denne tandbørste har 12.460 filamenter, der hver især kun er 0,08 mm tykke. Den fjerner nemt plak og bakterier, uden at skade tænder eller tandkød. Med det ottekantede håndtag, kan du nemt børste tænderne i den anbefalede 45 grader vinkel. Denne model har flest børstehår og egner sig til dig, der ønsker en meget glat og ren fornemmelse, men hvor du ikke kan trykke for hårdt når du børste og derved lave skader.

CS 5460 tandbørsten

Denne model kaldes også "UltraSoft" og har 5460 filamenter, der blot er 0,1 mm. Tandbørsten har et kompakt børstehoved, der sikrer at du med lethed kan nå alle de svære steder i munden. Den har et ottekantet håndtag, der sikrer at du altid børster i den anbefalede 45 graders vinkel. Tandbørsten er blød og skånsom for tænder og tandkøb, men stadig ekstra effektiv mod plak og bakterier. Med denne tandbørste sikrer du dig imod skader på tandkød og emaljer, som følger af for hård tandbørstning.

CS 1006 single tandbørsten

Mange tror at denne model af tandbørste, blot er til dem med bøjle - men faktisk kan alle have gavn af denne! Den lille, fikse tandbørste behøver ikke tandpasta og er derfor ultranem at have med på farten. Den kan bruges til misfarvninger i tandranderne og til steder, der kan være svære at nå med en almindelig tandbørste.

Hydrosonic Easy

Eltandbørste fra Curaprox, der også går under navnet "Sonisk tandbørste". Denne model giver dig tre børsteindstillinger, giver en effektiv, men skånsom rengøring med patenterede Curen-fibre, og kan holde til 60 minutters brug ved blot en enkel opladning. med i pakken følger et rejseetui, så du kan altid kan have din tandbørste med på farten.

Hydrosonic Pro

Denne model er storebroren til modellen Hydrosonic Easy, og den er til dig, der vil have en tandlægeren følelse, hver eneste gang du børster tænder. Eltandbørsten har 7 forskellige børsteindstillinger, et kurvet hoved, der gør det nemt at komme ind alle steder og der medfølger 3 forskellige børstehoveder. Eltandbørsten her kan også bruges af dem med proteser og bøjle. Der medfølger et smart rejseetui, så du aldrig behøver undvære din Hydrosonic Pro.

Tandpasta fra Curaprox

Uanset hvad du er til af tandpasta, har Curaprox en variant til dig! De helt nye "Be you" tandpastaer kommer i regnbuens farver - og i masser af forskellige smagsvarianter! Alle varianterne er veganske, og der er rig mulighed for at finde, lige præcis DIN yndlingssmag.

Alle Curaprox tandpastaer er fri for SLS og anvender ikke ingredienser, der kan genere i munden. Hverken til voksne eller børn. Alle Tandpastaerne er bygget på enzymer, urter og natriumflorid, der sammen bidrager til din mund- og tandsundhed.

Curaprox mellemrumsbørster

Hos Curaprox finder du en mellemrumsbørste til alle slags mellemrum - store som små, implantater, bøjle og broer. Mellemrumsbørsterne har alle et kliksystem, så det ikke bare er godt for miljøet, men også for din økonomi. Du kan på denne måde også finde præcis det håndtag der passer til dig, alle mellemrumsbørsterne passer nemlig på alle håndtagene. Mellemrumsbørsterne er designet til at du ikke skal ind og ud mellem tænderne flere gange, men kan nøjes med 1 enkel gang. Det er både nemt og hurtigt og sikrer optimal rensning af tænderne.

Curaprox rejsesæt

Hvis du står for at skulle på tur og gerne vil have det hele med, kan Curaprox også hjælpe dig her. I deres rejsesæt finder du en rejsetandbørste, ministørrelse af tandpasta og mellemrumsbørste, alt samlet i et etui, som du nemt og bekvemt kan have med på farten.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.