• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt frem til 31/1-2022
Menu

DR. SCHELLER

Dr. Scheller tror på, at hvis du føler dig godt tilpas, hvis din hud har de bedste forudsætninger, så får du det også bedre. Deres produkter testes regelmæssigt og tilpasses den seneste forskning inden for hudpleje for at sikre den højeste kvalitet og den bedste effekt. Med Dr. Schellers hudplejeprodukter får du naturlig, effektiv hudpleje fra pioneerne indenfor naturlig kosmetik og hudpleje.

Missionen er at klæde din hud på til at møde hverdagens udfordringer. Derfor får du med Dr. Scheller produkter, der er 100% fri for syntetiske farvestoffer, og produceret med rene naturlige indholdsstoffer, kostbare olier og værdifulde ekstrakter.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

16 produkter
16 produkter
Sortér efter: Mest populære
(68)
Dr. Scheller Arganolie/Amarant Antirynke Dagcreme
139,95
Du optjener 14 point
(38)
Dr. Scheller Arganolie/Amarant Antirynke Serum
139,95
Du optjener 14 point
(38)
Dr. Scheller Arganolie/Amarant Antirynke Natcreme
139,95
Du optjener 14 point
(17)
Dr. Scheller Arganoli/Amarant Antirynke Øjencreme
139,95
Du optjener 14 point
(13)
Dr. Scheller Organic Pomegranate Anti-Wrinkle Day Care 50 ml
139,95
Du optjener 14 point
(41)
Dr. Scheller Mandel & Calendula Beroligende 24H Creme 50 ml
129,95
Du optjener 13 point
(24)
Dr. Scheller Arganolie Antirynke Ansigtsolie
139,95
Du optjener 14 point
(15)
Dr. Scheller Skintonic
79,95
Du optjener 8 point
(12)
Dr. Scheller Arganolie Håndcreme
69,95
Du optjener 7 point
(14)
Dr. Scheller Rensegelé
79,95
Du optjener 8 point
(47)
Dr. Scheller Argan&Amarant Dagcreme SPF10
159,95
Du optjener 16 point
(22)
Dr. Scheller Mandel & Calendula Beroligende Serum 30 ml
129,95
Du optjener 13 point

Hvad kan Dr. Scheller

Dr. Scheller har produkter, der henvender sig til stort set alle hudtyper – også din! Næsten alle produkterne er Vegan Certified, altså uden animalske stoffer.  

Dr. Schellers mission er at klæde din hud på til at møde hverdagens udfordringer med naturens gode egenskaber. Derfor får du med Dr. Scheller produkter, der er 100 procent fri for syntetiske farvestoffer og produceret med rene, naturlige indholdsstoffer, kostbare olier og værdifulde ekstrakter.

Serier fra Dr. Scheller

Dr. Scheller har i alt seks serier, som du ser nedenfor.

 • Arganolie og amarant-serien:
  Denne serie består af arganolie og amarantfrø, som giver huden flot udstråling samtidig med, at den minimere fine linjer og rynker og beskytter mod ydre påvirkninger. Serien indeholder håndcreme, dagcreme, natcreme, ansigtsolie og øjencreme.


 • Bio-granatæble-serien:
  Dette er Dr. Schellers anti age-serie. Alle produkter indeholder granatæble/ granatæblekerneolie, der minimerer rynker og øger spændstigheden i huden samt styrker huden mod de frie radikaler. I serien findes dagcreme, natcreme, øjencreme og serum.

 • Tidsel og chia-serien:
  Tidsel og chia-serien nærer, beskytter og genopretter fedtbalancen i huden. Tør, strammende hud modvirkes. Der findes dagcreme og natcreme i denne serie. Du kan med fordel kombinere Tidsel og chia-serien sammen med serummen fra Dr. Schellers Mandel og calendula-serie.

 • Mandel og calendula-serien:
  Denne serie henvender sig til dig, der er sart, rød og irriteret i huden med sit indhold af mandel, morgenfrue og aloe vera. Disse ingredienser virker beroligende og fugtgivende. Hudens naturlige beskyttelseslag styrkes og bringes i balance igen. Denne serie indeholder 24-timers ansigtscreme, serum, øjencreme og sheet mask.

 • Wild rose-serien:
  Denne serie indeholder hudcellefornyende vildroseolie og marulaolie, som giver en optimal gennemfugtet af hud og reducerer pigmentpletter. Dermed bliver huden mere ensartet i hudoverfladen. Denne serie består af dag- og natcreme samt øjencreme.

 • Rens:
  Dr. Scheller har to renseprodukter: en vaskegele og en skintonic. De er begge med frisk ferskenblomstekstrakt, der renser blidt og mildt uden at udtørre.

​​​​​​​Du kan købe alle produkterne i din lokale Matas eller her på Matas.dk.

Sofie L.
Materialist
"Skønhed og velvære er noget jeg opnår ved at tage ekstra dybe vejrtrækninger i en ellers travl hverdag. Jeg husker på at forkæle mig selv, og dette giver mig fornyet energi, positivitet og overskud".
Sofie blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Køge. Sofie har dog været hos Matas i mange år, da hun startede som hjælpepige i hendes gymnasietid, så derfor kender hun Matas' sortiment ud og ind. Sofie brænder især for hudpleje, hvor hun elsker at eksperimentere med nye produkter, så hun altid kan give en kompeten...