Ecooking

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Bedømmelser

På abonnement

13 produkter
13 produkter
Sorter efter: Mest populære
3 FOR 2
50 ml
EcookingDagcreme SPF 20
379,95 kr.
(68)
3 FOR 2
50 ml
EcookingDay Cream FF
349,95 kr.
(12)
3 FOR 2
30 ml
EcookingFarvet Dagcreme
199,95 kr.
(152)
3 FOR 2
50 ml
EcookingAnti-Rødme Creme
349,95 kr.
(181)
3 FOR 2
50 ml
Ecooking50+ Wake Up Cream SPF 50
429,95 kr.
(12)
3 FOR 2
30 ml
EcookingYoung Ansigtscreme
159,95 kr.
(22)
3 FOR 2
50 ml
EcookingDay Cream
359,95 kr.
(11)
3 FOR 2
50 ml
Ecooking24 Timers Creme Parfumefri
329,95 kr.
(23)
3 FOR 2
EcookingStarterkit 50+
499,95 kr.
(17)
3 FOR 2
75 ml
EcookingAlt i En Balm
199,95 kr.
(92)
3 FOR 2
50 ml
Ecooking24 Timers Creme
339,95 kr.
(72)
3 FOR 2
EcookingBox 3 - Day cream SPF20, Night Cream FF, Peel Mask
199,95 kr.
(1)
3 FOR 2
Medium/Dark
EcookingTinted Day Cream
199,95 kr.
(6)
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Ecooking dagcreme

Ecooking laver milde men effektive dagcremer, hvor du altid er sikret den bedste kvalitet. Ingredienserne er naturlige og produkterne er produceret med tanke for miljøet. Mange af produkterne finder du både med naturlig duft og helt parfumefri. Så har du mulighed for at vælge det helt rigtige til netop din hud.

Ecookings dagcreme er en effektiv ansigtscreme, som giver glød og udstråling, genskaber og bevarer fugten i huden samt styrker collagen og elastin i huden. Den forbedrer hudoverfladen og hudens struktur ved hjælp af aktive ingredienser. Udover de fugtgivende egenskaber, reduceres linjer og rynker og generelle alderstegn forebygges. Cremen er egnet til alle hudtyper og den lette konsistens trænger hurtigt ind og fylder huden ud med fugt. Vælg selv, om du ønsker den med duft eller helt uden parfume.

Anti-rødme creme

Den parfumefri ansigtscreme, er specifikt lavet til rødme og irriteret hud. Cremen modvirker irritation og beroliger en sart og rødmende hud. Kamille er tilsat, for at give en antiinflamatorisk virkning på huden. Det betyder, at kamillen blandt andet er med til at dæmpe betændelsestilstande i huden samt berolige og lindre. Aktive ingredienser afhjælper kløe og huden efterlades behagelig og gennemfugtet. Anvend med fordel cremen både morgen og aften på et nyrenset ansigt, for et ekstra hurtigt resultat.

Vågn op Creme

Giv din hud et vågn-op-shot med denne  vågn op creme hver morgen. Cremen indeholder en unik cocktail af aktive ingredienser som får din hud til at stråle og få mere glød om morgenen. Cremen er beriget med b.la hyaluronsyre, niacinamid, CBD og elektrolytter som alle har hver sin aktive del i processen. Du får en creme som mindsker porerne, opstrammer din hud, øger hudens kollagenniveau og reparerer samt genopbygger huden. Dette er den ideelle creme til dig som er ude efter den bedste creme til en moden hud og ønsker at forkæle huden med potente og aktive ingredienser.

24 timers creme

Hvis det skal være nemt og hurtigt med rutinen, så er cremen her perfekt til dig. 24 timers cremen er nemlig en ultra fugtgivende creme, som du både kan bruge morgen og aften. Derfor er det nemt at forkæle og pleje din hud, også selvom at det skal gå stærkt. Cremen booster og fugter huden i dybden og kan bruges af alle aldre. Cremen finder du både med duft og helt uden uparfumeret.

Young ansigtscreme

Ecooking har udviklet en aktiv og parfumefri ansigtscreme, som er tilpasset den unge hud. Cremen kan både bruges morgen og aften og den er beriget med lakridsrodsekstrakt, som beroliger irriteret hud. Den modvirker uren hud og har kølende egenskaber. Cremen er ideel fra teenage alderen og til midt 20'erne, alt efter hudtype og hududfordringer.

Farvet dagcreme

Den farvede dagcreme fra Ecooking er den perfekte kombination af ansigtscreme og makeup. Den lette konsistens lægger sig smukt og får huden til at stråle og se mere frisk ud. Cremen indeholder hyaluronsyre, Aloe Vera samt E-vitamin som fugter, beskytter og plejer huden i dybden. Fugtniveauet i huden boostes og hudtonen bliver ensartet. Cremen bruges på nyrenset hud om morgenen, som bindeleddet mellem din hudplejerutine og din makeuprutine. Se det som en forbedring til din naturlige hud med smukkere glød og friskere udseende. Den farvet dagcreme er uden parfume og passer en lys til medium hudtone.

Her er Ecookings bestsellers, du skal kende

Vi guider

Her er Ecookings bestsellers, du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 4 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere