Ecooking

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

På abonnement

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%KØB FOR 400,-
50 ml
EcookingNight Cream FF
349,95 kr.
(6)
SPAR 25%KØB FOR 400,-
50 ml
EcookingNight Cream
359,95 kr.
(7)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Ecooking50+ Goodnight Cream
429,95 kr.
(5)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
EcookingHals-& Decolleté Creme
409,95 kr.
(45)
SPAR 25%KØB FOR 400,-
50 ml
Ecooking24 Timers Creme
339,95 kr.
(72)
EcookingBox 3 - Day cream SPF20, Night Cream FF, Peel Mask
199,95 kr.
(1)
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Ecooking natcreme

Ecooking laver milde men effektive hudplejeprodukter, hvor du altid er sikret den bedste kvalitet. Ingredienserne er naturlige og produkterne er produceret med tanke for miljøet. Mange af produkterne finder du både naturlig duft og helt parfumefri. Så har du mulighed for at vælge det helt rigtige til netop din hud.

Ecooking Natcreme - Botox på krukke

Den klassiske natcreme fra Ecooking er det, som man vil kalde botox på krukke. Eller, måske endda steppet, som ikke gør det nødvendigt med botox alligevel?

Natcremen indeholder nemlig en helt særlig ingrediens, som hedder Argireline - det er et ingrediens, som har den specielle virkning, at den virker lidt ligesom botox. Den har evnen til at få musklerne til at slappe af, som er med til at få dine rynker til at syne mindre. Cremen sikrer at din fugtbalance er i top, den forebygger rynker samt reducerer fine linjer. Dit collagen i huden bliver boostet og synligheden af dybe rynker synes mindre. Når du påfører cremen, trænger den hurtigt ind og får huden til at se frisk og gennemfugtet ud.

Cremen fåes både som parfumefri og med naturlig duft.

Tip - genbrug dine krukker!

Hos Ecooking er der tanke for miljøet, når der produceres produkter. Det gælder både de naturlige ingredienser og selve emballagen som produktet kommer i. Du kan med fordel gemme dine glaskrukker som dine cremer købes i. Vask dem grundigt med vand og sæbe og herefter kan de gemmes og bruges til krydderikrukker, smykkeskrin eller en lille holder til dit fyrfadslys - slå dig løs, kun fantasien sætter grænser.

Godnatcreme

Vågn op med en smuk og gennemfugtet hud med Godnatcremen fra Ecooking. Cremen er rig i konsistensen som kan holde huden fugtet hele natten. Den indeholder b.la Vitamin A, hyaluronsyre samt fedtsyrer. Ønsker du aktivt at mindske alderspletter/pigmentforandringer samt mindske linjer og rynker, så er det her natcremen for dig. Den rige creme giver huden et forynget og boostet udseende hvor linjer synes mindre og fugtet i huden øges.

Selvom cremen claimer 50+, så kan du med god samvittighed bruge den selvom du ikke er ramt 50. Ønsker du fordelene fra cremen, men stadig er ung, kan du med fordel bruge den som en natmaske et par gange om ugen. Så får du egenskaberne fra de aktive råvarer, men uden at overstimulere huden. Brug den i hele dit ansigt og hals, men undgå øjenområdet.

Her er Ecookings bestsellers, du skal kende

Vi guider

Her er Ecookings bestsellers, du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 4 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere