Menu

Natcreme - Ansigtspleje - Hudpleje

Mærker Ecooking Hudpleje Ansigtspleje
Mest populære
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Cimmie
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Ecooking natcreme

Ecooking laver milde men effektive hudplejeprodukter, hvor du altid er sikret den bedste kvalitet. Ingredienserne er naturlige og produkterne er produceret med tanke for miljøet. Mange af produkterne finder du både naturlig duft og helt parfumefri. Så har du mulighed for at vælge det helt rigtige til netop din hud.

Ecooking Natcreme - Botox på krukke

Den klassiske natcreme fra Ecooking er det, som man vil kalde botox på krukke. Eller, måske endda steppet, som ikke gør det nødvendigt med botox alligevel?

Natcremen indeholder nemlig en helt særlig ingrediens, som hedder Argireline - det er et ingrediens, som har den specielle virkning, at den virker lidt ligesom botox. Den har evnen til at få musklerne til at slappe af, som er med til at få dine rynker til at syne mindre. Cremen sikrer at din fugtbalance er i top, den forebygger rynker samt reducerer fine linjer. Dit collagen i huden bliver boostet og synligheden af dybe rynker synes mindre. Når du påfører cremen, trænger den hurtigt ind og får huden til at se frisk og gennemfugtet ud.

Cremen fåes både som parfumefri og med naturlig duft.

Tip - genbrug dine krukker!

Hos Ecooking er der tanke for miljøet, når der produceres produkter. Det gælder både de naturlige ingredienser og selve emballagen som produktet kommer i. Du kan med fordel gemme dine glaskrukker som dine cremer købes i. Vask dem grundigt med vand og sæbe og herefter kan de gemmes og bruges til krydderikrukker, smykkeskrin eller en lille holder til dit fyrfadslys - slå dig løs, kun fantasien sætter grænser.

Godnatcreme

Vågn op med en smuk og gennemfugtet hud med Godnatcremen fra Ecooking. Cremen er rig i konsistensen som kan holde huden fugtet hele natten. Den indeholder b.la Vitamin A, hyaluronsyre samt fedtsyrer. Ønsker du aktivt at mindske alderspletter/pigmentforandringer samt mindske linjer og rynker, så er det her natcremen for dig. Den rige creme giver huden et forynget og boostet udseende hvor linjer synes mindre og fugtet i huden øges.

Selvom cremen claimer 50+, så kan du med god samvittighed bruge den selvom du ikke er ramt 50. Ønsker du fordelene fra cremen, men stadig er ung, kan du med fordel bruge den som en natmaske et par gange om ugen. Så får du egenskaberne fra de aktive råvarer, men uden at overstimulere huden. Brug den i hele dit ansigt og hals, men undgå øjenområdet.

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Vi guider

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Af Anja Mille Blum

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 6 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
6 parfumefri favoritter fra Ecooking

Vi guider

6 parfumefri favoritter fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Hvis du leder efter effektiv hudpleje uden parfume men er i tvivl om, hvilke brands du skal kigge efter – så er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig samlet seks af de bedste parfumefri favoritter fra danske Ecooking. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du skal klikke i kurven til din hudplejerutine derhjemme.

Læs Mere
Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Vi guider

Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Ecooking er, som du muligvis ved, et dansk mærke, der i den grad har gjort sig bemærket med sin effektive hudpleje og lækre makeup-produkter. Men vidste du, at flere af de gode ingredienser går igen i både hudpleje og makeup? Vi guider dig her til, hvilke virksomme og lækre ingredienser du kan finde fra brandet både i hudplejeprodukter, men også i makeuppen.

Læs Mere