Ecooking

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Alder

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

14 produkter
14 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 130,-
Ecooking 50+ Serum 30 ml
299,95 kr.429,95 kr.Spar 130,-
SPAR 100,-
Ecooking Super Serum 20 ml
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 100,-
Ecooking C-Vitamin Serum 20 ml.
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 100,-
Ecooking A-Vitamin 0,30% kapsler 60 stk
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 100,-
Ecooking Acne Serum 20 ml
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 80,-
Ecooking A-Vitamin 0,15% kapsler 60 stk
299,95 kr.379,95 kr.Spar 80,-
SPAR 100,-
Ecooking Fugt Serum 20 ml
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 100,-
Ecooking E-Vitamin Boost Serum 20 ml
299,95 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 40%
VÆRDI 810,-
Ecooking Adventskalender
299,97 kr.499,95 kr.Spar 200,-
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvorfor skal jeg bruge serum?

Et serum er et aktivt koncentrat, som påføres på en ren hud eller efter din skintonic. De aktive ingredienser penetrerer- samt arbejder dybere i huden, end dine cremer har mulighed for. Serum kan ikke stå alene, og derfor skal du bruge en dag eller natcreme ovenpå, så du forsegler og beskytter hudens overflade. Da serummet har mulighed for at arbejde dybere i huden, har du netop også mulighed for, at komme dine hudbekymringer til livs. De aktive ingredienser kan gøre en stor forskel for din huds sundhed, udseende samt følelse. Har du flere ønsker til dit serum, kan du med fordel bruge en variant om morgenen og en anden variant om aftenen. Læs med og se hvilken serum som passer netop til dine behov.

Fugt serum fra Ecooking

Med Fugt serum er du sikker på, at du ikke går galt i byen. Det plejende serum er egnet til alle hudtyper og alle aldre. Uanset om din hud er tør, kombineret eller fedtet, er fælles for alle, at vi mister mere fugt i huden jo ældre vi bliver. Derfor er det altid en god ide, at have sig et serum, som tilfører huden masser fugt. En hud som mangler fugt, er en udsat hud - vær derfor altid sikker på, at din hud er gennemfugtet. Det er med til at styrke huden, mindske linjer og rynker samt booste hudens glød.

C-vitamin serum

C-vitamin er et ingrediens, som har mange fordele!  C-vitamin Serummet er med til at give huden et fugtboost og holde på fugten i huden. C-vitaminet reducerer pigmentforandringer, reducerer linjer og rynker samt stimulerer dannelsen af collagen i huden, som er med til, at bibeholde spændstighed og fasthed i huden. Serummet giver en beroligende effekt på huden, skaber balance og mindsker rødme.

E-Vitamin boost

Har din hud brug for ekstra fugt og intens pleje? Så er det E-vitamin serummet, som du skal gå efter. Serummet giver en beskytende effekt på en udsat hud, som mangler ekstra dybdegående pleje. Den rige konsistens fylder huden ud med maksimal fugt. Glød, udstråling, opstrammende effekt samt endnu flere fordele får du ved hjælp af serummet. E-vitamin serum kan bruges af alle hudtyper og alle aldre.

A-vitamin kapsler

A-vitamin er et af de mest aktive ingredienser som du finder på hudpleje hylderne. Det er en sand multitasker og den har masser gode egenskaber, men er især kendt for sin store effekt på alderstegn. A-vitamin kapslerne stimulerer cellefornyelsen og øger kollagenproduktionen i huden. Det er b.la noget af dét, som giver huden sin fasthed og spændstighed. Udover at arbejde på alderstegn, er A-vitamin også aktivt på mange andre områder. Du vil b.la få gode fordele, hvis du ønsker at udjævne din hudtone, bekæmpe urenheder, mindske porer eller minimere dine pigmentforandringer.

Serummet findes i 2 forkskellige styrker. Er du ikke vant til at behandle din hud med A vitamin, anbefales det at du starter med 0,15% og efter brug kan du mærke efter, om du ønsker at hæve niveauet. Er du derimod allerede vant til at bruge A-vitamin i din hudpleje rutine, kan du anvende 0,30%. Men lyt til din hud og prøv dig stille og roligt frem. A-Vitamin kapslerne skal bruges på nyrenset hud om aftenen, under din natcreme.

Super serum

Her får du et aktivt serum, som arbejder på alderstegn. Super serum har en høj anti-age effekt som er med til at minimere fine linjer og dybere rynker. Huden efterlades opstrammet, gennemfugtet samt mere strålende.

50+ serum

Ønsker du at give din hud en fornyende effekt, tilføre fugt samt bekæmpe alderstegn? 50+ serummet er et serum, som tilfører stamceller til huden, som er med til at give en foryngende effekt. Cellerne giver elasticitet og huden får en glattere overflade. Den indeholder fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, glycerin og Aloe vera der mindsker irriteret og tør hud, fylder huden ud og giver huden et fugtboost.

Stram op kaspsler

Som navnet nævner, får du her et serum der giver en super opstrammende effekt på en slap hud. Stram op kapslerne bruges som en kur, og kan med fordel anvendes både morgen og aften. Allerede efter 60 dages brug vil du kunne se en synlig forskel. Kapslernes top brækkes af og serummet indeni fordeles i håndfladerne og masseres blidt ind i ansigtet på en ren og tør hud. Serummet forsegles med din dag eller natcreme. Hudens linjer reduceres og dybden i rynker synes mindre.

Acne serum

Lad dig ikke blive skræmt af navnet. Acne serum er et super aktivt og matterende serum som anvendes på en uren og fedtet hud. Den indeholder salisylsyre som forhindrer bakterier og forbedrer hudens struktur. Uren hud bekæmpes effektivt og serummet kan enten anvendes i hele ansitet på en ren hud, eller anvendes som spottreatment på enkelte områder. Hvis din urene hud på samme tid er tør, anbefales det at bruge A-vitamin serummet.

Young ansigtsserum

Et serum til den unge hud, som har brug for ekstra kærlighed. Hvis din hud er uren og har brug for aktive ingredienser til at bekæmpe det, så er Young ansigtsserum en god start. På samme tid med, at det bekæmper den urene hud, stabiliserer det huden naturlige bariere, den skaber balance og styrker huden. En uren hud er ofte udsat og irriteret, hvilket serummet også arbejder effektivt på. Huden efterlades gennemfugtet, i balance og mindre irriteret.  

Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Vi guider

Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 4 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
3 parfumefrie sommerfavoritter fra Ecooking

Vi guider

3 parfumefrie sommerfavoritter fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Så kom sommeren endelig! Og det betyder, at jeg godt kan lide at optimere min hudplejerutine med lidt ekstra gode ingredienser, så huden virkelig kan shine i sommersolen. Da min hud er sensitiv og ikke så godt tåler parfume, er jeg særligt glad for tre parfumefrie produkter fra Ecooking, som giver min hud et tiltrængt løft om sommeren. Læs med her, så gør jeg dig klogere på mine tre favoritter.

Læs Mere
Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Vi guider

Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Ecooking er, som du muligvis ved, et dansk mærke, der i den grad har gjort sig bemærket med sin effektive hudpleje og lækre makeup-produkter. Men vidste du, at flere af de gode ingredienser går igen i både hudpleje og makeup? Vi guider dig her til, hvilke virksomme og lækre ingredienser du kan finde fra brandet både i hudplejeprodukter, men også i makeuppen.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.