• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Bag om brandet

Bliv sommerklar med Striberne

Glæder I jer lige så meget som os til varme solskinsdage, bare ben i flagrende sommertøj og dyp i havet? Inden da kunne vores hud vist godt trænge til en kærlig omgang pleje ovenpå en kold vinter, hvor den har været gemt væk i tunge gevandter. Vi har lavet to simple guides til at blive sommerklar med Stribernes skånsomme kropspleje – én til dig, der elsker uparfumeret pleje og én til dig, der elsker en mild duft.

Jeg har et had-kærligheds-forhold til årets første sommerdage. Jeg elsker den, fordi der intet er som en spæd sommerdag, hvor alt er sprunget ud, og varmen for første gang kan mærkes prikke blidt på huden. Men måske du ligesom jeg også har det lidt svært med skiftet fra køligere til varme temperaturer, for det betyder, at vi iklæder os mindre og let sommertøj med kig til bare ben og arme. Jeg kan kun tale for mig selv, men efter en kølig vinter med tør hud, er det ikke et drømmescenarie at lufte stænger og arme som det første.

I år har jeg dog sat mig for at forberede min hud ekstra godt til sommer ved at give den en intensiv fugtkur med effektiv pleje fra Striberne og muligvis en lille smule snyd fra Stribernes Sommerglød. Og da det nærmest er en hel religion, om man bruger parfume i sin kropspleje eller ej, har jo gjort det så nemt, at der findes en guide til både parfumerede og uparfumerede Striber.


Skånsomme Striber med stor effektivitet
Hvad enten du vælger med eller uden parfume er det fælles for alle Matas Striber, at vi har tænkt grundtigt over, hvad vi kommer i produkterne – og ja faktisk også, hvad vi ikke kommer i produkterne. For vi vælger kun aktive ingredienser, hvor effekten kan dokumenteres, og vi opdaterer løbende indholdet i takt med, at vi får ny viden. Det er altså en misforståelse, hvis du tror, skånsom pleje ikke er ligeså effektivt. For der er masser af dokumentation for, at Striberne kan det, de lover. Du kan selv se alle de hundreder af anmeldelser, der ligger på Matas.dk.
Effektiv kropspleje uden parfume
Jeg er personligt kæmpe fan af kropspleje uden parfume. Jeg kan egentlig godt tåle Stribernes parfumerede produkter, men jeg elsker at pleje med en neutral duft, så min egen parfume skinner mere igennem. Heldigvis er der masser af lækre og effektive produkter uden parfume. Det ville tage alt for meget af din tide at liste dem alle op, men jeg har fundet et på bestsellere og personlige favoritter frem. Du kan altid tjekke alle de resterende ud lige her.En mild rens til badet

Hver morgen – sommer og vinter - bruger jeg Matas Mild Showergel i badet. Den opfriskende, rensende og veganske showergel uden parfume bærer både Svanemærket og Den Blå Krans, som er din garanti for, at der taget stort hensyn til din sundhed og miljøet. Den indeholder bl.a. allantoin, der beskytter huden med irritation, mens glycerin giver fugt og beskytter mod udtørring af huden. En perfekt start på dagen, der forbereder huden til næste skridt i din kropsplejerutine. Der skulle være nok til hele familien af den milde showergel, der indeholder 1000 ml.

​​​​​​​


Anmeldelse matas.dk: ”Mild og nænsom mod huden og udtørrer ikke huden på samme vis som andre sæber”Bestselleren over dem alle

Carbamid Bodylotion 10% er ikke bare min personlige favorit bodylotion, det er også den mest solgte af Stribernes kropspleje. Det er en meget fugtaktiv, vegansk lotion, særligt udviklet til dig med tør og fortykket hud. Det her produkt vil jeg anbefale alle at bruge som forberedelse til en velfugtet hud til sommer. Den er rig på carbamid, der virker opblødende på den hårde og tørre hud. Derudover hjælper glycerin med at bevare fugten i huden, så den fremstår velplejet og blød efter brug.


Brug et ekstra tykt lag på særligt tørre områder som albuer, hænder og fødder. Du får det bedste resultat ved at smøre dig ind, mens huden stadig er fugtig efter bad.

​​​​​​​


Anmeldelse matas.dk: ”Fantastisk til tør hud og god til prisen”

En prisvindende bodybutter

Matas Mild Bodybutter vandt sidste år en Danish Beauty Award for Årets Kropsplejeprodukt Populær. Det er virkelig fortjent, for denne rige bodybutter, der både er Svanemærket og bærer Den Blå Krans, kan redde selv den tørreste hud.


Den rige creme vil gøre sit for, at dine ben og arme bliver velfugtede og bløde til sommer med bl.a. ingredienser som provitamin B5, der giver fugt til din hud gennem hele dagen samt reparerer og plejer din hud. Allantoin beroliger, giver fugt og blødgør huden, mens creatine virker cellefornyende, forbedrer hudens elasticitet og opstrammer. Cremen er vegansk og efterlader på ingen måde din hud fedtet.Anmeldelse matas.dk: ”Skøn creme til en billig pris. God konsistens nemt at bruge uden parfume, det bliver min foretrukkende kropscreme fremover.”Veldokumenteret kropspleje med mild duft
Til dig, der er vild med en mild duft i dine kropspleje, findes der masser af muligheder i Stribernes forskellige serier. De dufte, der bliver anvendt i Striberne er selvfølgelig uden de 26 parfumestoffer, der er kendt for at være mest allergifremmende. Du kan derfor være helt rolig, når du bruger Striberne, for de er helt uden uønsket kemi og indbegrebet af tryghed, ærlighed og ordentlighed. Nogle af de absolutte bestsellere fra den parfumerede kropspleje er Granatæble-serien, som er ideelle til at rense, scrubbe og fugte din hud.


En god start på morgenen


Matas Granatæble Bodyshampoo er en cremet, vegansk, fugtgivende og velduftende bodyshampoo til hele kroppen, Forkæl dig selv med den bløde bodyshampoo i badet hver morgen, der renser kroppen og efterlader den med en frisk duft af granatæble.


Bodyshampooen indeholder antioxidativ granatæbleekstrakt og E-vitamin, der beskytter hudens naturlige barriere, så den forbliver frisk. Glycerin og værdifuld macadamia nøddeolie giver huden den nødvendige fugt og hjælper med at opretholde en god fugtbalance. Din hud efterlades frisk og velfugtet efter brug, så sommerkjolen bare kan komme an.
Anmeldelse matas.dk: ”Lækker og velduftende wash til kroppen”.


Scrub huden blød


Et af de bedste tips til at forberede huden på sommer er en lækker bodyscrub. Her er den Matas Granatæble Saltbodyscrub en af bestsellerne i Striberne. Den velduftende saltscrub giver en effektiv eksfoliering af huden og ideel at bruge et par gange om ugen til at sætte gang i cellefornyelsen. . Ovenpå en vinter ved huden ikke noget bedre end at blive genstartet med en scrub, så nye hudceller dannes.


Matas Granatæble Saltbodyscrub indeholder små saltslibekorn, der skånsomt sliber de døde hudceller af og gør din hud blød og glat. Den er rig på granatæbleekstrakt og macadamia nøddeolie samt antioxidativ E-vitamin, der hjælper med at beskytte hudens naturlige barriere, så den forbliver frisk og velplejet. Kreatin beskytter mod udtørring af huden. Scrubben er desuden rig på lækker shoreasmør og er vegansk.

​​​​​​​


Anmeldelse på Matas.dk: ”Matas Granatæble Saltbodyscrub, skal være i min skuffe. Den er blevet uundværlig for mig.”

En fugtgivende, velduftende lotion


Som sidste forberedelse er det frem med en god bodylotion. Matas Granatæbel Bodylotion er efterlader en mild og frisk duft af granatæble. Den er god til alle slags hudtyper og er en effektiv fugtgiver, der trænger hurtigt ind i huden og gør den velplejet.


Antioxidativ granatæbleekstrakt hjælper til at beskytte hudens naturlige barriere, så den forbliver frisk og velplejet. Glycerin og værdifuld macadamia nøddeolie giver huden den nødvendige fugt og hjælper med at opretholde en god fugtbalance.
Anmeldelse på Matas.dk: ”Jeg er generelt ret vild med "striberne", og især granatæble-serien. Sammen med bodyscrubben er denne bodylotion virkelig god for min hud.”Snyd dig til lidt kulør

Når ben og arme har været gemt væk godt et halvt år, kan jeg godt lide at give dem lidt diskret glød og kulør, inden jeg hopper i sommertøjet. Matas Sommerglød er et virkelig nemt selvbrunerprodukt, der giver en naturlig farve og som er nem at dosere. Hver anden dag smører jeg med Sommerglød i sommerhalvåret, så farven bygges langsomt op.


Udover at give glød gennemfugter den også huden med hjælp fra ingredienser som jojobaolie og glycerin og efterlader huden velduftende uden den grimme lugt af et klassisk selvbrunerprodukt. Produktet kan desuden spare dig for et par timer i solen skrappe stråler – win win.


​​​​​​​

Anmeldelse på Matas.dk: ”Har prøvet lidt forskellige selvbruner, men denne her er absolut bedst! Super nem, gør mig ikke orange og ingen streger!”


Jeg håber, du har fået lidt inspiration med til at gøre din hud sommerklar med Striberne. Du finde det fulde sortiment af Stribet personlige pleje lige her.


Relaterede artikler

SolStriberne støtter Kræftens Bekæmpelse

Bag om brandet

SolStriberne støtter Kræftens Bekæmpelse

Af Benedikte Lundberg

I mere end 17 år har Matas og Kræftens Bekæmpelse samarbejdet om at gøre danskerne klogere på solbeskyttelse for at sikre sunde solvaner. Igen i år donerer Matas 1 krone for hvert solgte solprodukt fra Matas Striberne. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at forebygge kræft i huden.

Læs Mere
Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Vi guider

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Matas Striber Mild kropsplejeserie omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere
Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Bag om brandet

Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Matas Striberne behøver nok ikke en yderligere introduktion, for mon ikke du har mødt er par stykker eller 20 gennem dit liv allerede? I stedet vil vi dykke lidt dybere ned i den stribede kropspleje og undersøge, hvad der på én og samme tid gør dem skånsomme og effektive for din hud.

Læs Mere
Matas Striberne passer godt på miljøet

Bag om brandet

Matas Striberne passer godt på miljøet

I takt med ny viden indenfor sundhed og miljø udvikler vi i Matas hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af vores egenvarer, herunder Striberne. Det er alt lige fra at reducere plastik på vores emballager til at sikre kort transporttid fra produktion til butik.

Læs Mere