• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

FRANK BODY

Frank Body er en hudplejeserie fra Australien, der har en enkelt mission: At gøre naturlig hudpleje SJOVT! Alle anvendte ingredienser er naturlige eller af organisk oprindelse og plejer huden blidt, men effektivt. Alle produkter fra Frank Body er fremstillet af friske råvarer i Melbourne, Australien.

BESTSELLERS

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

36 produkter
36 produkter
Sorter efter: Mest populære

Frank Bodys mærkesager

Frank Body er som brand, meget omfavnende, og fokuserer meget på at belyse kropspositivitet. For Frank Body, er det vigtigt at fremvise og hylde de forskellige kropstyper, størrelser, etniciteter, religioner, seksuelle orienteringer og køn.  

En ting Frank Body også gør sit bedste for, er vores omgivelser. De gør alt hvad de kan for at opnå en mere bæredygtig verden, altså at gøre noget godt for omgivelserne samtidig med at levere produkter i top kvalitet. Frank Body, optimerer hele tiden deres måde på at blive endnu mere bæredygtige på, end de er i forvejen. Det gør de b.la ved at fokusere på at forbedre deres emballager til at blive endnu mere bæredygtige.

Frank Bodys Famøse Coffee Scrub

Når det kommer til hudpleje, sørger Frank Body også for at omfavne så mange hudtilstande som muligt.Skal man tage udgangspunkt i deres første produkt, og det produkt der var med at starte brandets fantastiske produktportofolie, nemlig deres famøse Coffee scrub. Coffee Scrub er en 100% naturlig bodyscrub, skabt til at give huden energi som en kop kaffe vil give sindet. Den er super effektiv til urenheder, appelsinhud, strækmærker og ikke mindst ar, da den indeholder E vitamin. Når den påføres er det en super god ide at skrubbe længere tid på de områder du ønsker at forskønne.

En bodylotion der kan det hele

Du kender det sikkert, huden på benene er ikke helt ensartet som du ønsker og kunne godt bruge lidt ekstra pleje. Det har Frank Body fundet en løsning på. Deres "Perkey body sculpting hydrator". En lækker formel der med sit høje koffein, A, B, C og D vitamin indhold, giver din hud maksimal fugt og massere af udstråling og ensartethed. Huden tones og opstrammes ved hjælp fra den kliniske ingrediens, Longan frøestrakt som også beskytter huden mod frie radikaler, som skader huden.  

Ansigtet skal ikke snydes hos Frank Body

Hos Frank Body skal ansigtet naturligvis ikke snydes og de laver hos Frank Body nogle fantastiske produkter. Her i blandt, deres "Charcoal Face Cleanser". Perfekt til huden med tendens til urenheder. Den fjerner nemlig urenheder på en effektiv, men skånsom måde. Den veganske rens smelter din make up, samtidig med at den renser dybt i porerne uden at irritere huden og øjenomgivelserne. Har du en sensitiv hud og tendens til at blusse lidt op er denne rens også noget for dig. Den indeholder Marshmallow root, som er beroligende på en blussende og irriteret hud.

Når du har renset din hud i den lækre "Charcoal Face Cleanser", skal huden have lidt ekstra fugt. Det kan du give den med "Caffeinated Face Moisturizer". Denne plejende ansigtscreme, indeholder det Frank body er mest kendt for, nemlig kaffe. Forstil dig et espresso shot bare til ansigtet. Din hud får nemlig via kaffe, sheasmør og E vitamin. Det perfekte energi boost og den helt rette pleje, uden at indeholde ingredienser der tilstopper porerne. Cremen er god under en make up og får ikke huden til at se fedtet ud, men fugtig.

Dyk ned i Frank Bodys finurlige univers her på Matas.dk

Caroline
Materialist
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up