• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Adventskalendere

Jul & Gaver Julekalendere
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære
Se de mange tilbud i vores store julekatalog
SHOP HER

Køb en lækker adventskalender

En hyggelig og stemningsfuld måde at tælle dagene ned til juleaften, er ved at have en adventskalender. På den måde har man små, skønne gaver, man kan se frem til i hverdagene og hver søndag i advent. Den første danske julekalender blev fremstillet tilbage i 1930, og siden da har det kun taget fart med kreativiteten. Nu er det mere eller mindre en fast del af de flestes dage i december. Du kan selv sammensætte en fin adventskalender, eller du kan dykke ned i vores udvalg af fine kalendere.

Her på Matas.dk har vi nemlig et bredt udvalg af adventskalendere, som kan forsøde din juletid i dagene i december. Du kan få adventskalendere beriget med lækker makeup, hudpleje eller fine neglelakker. Eller du kan gøre juletiden lidt skønnere med en adventskalender, hvor du hver søndag i advent får lækker te, du kan nyde i de kolde vintermåneder.​​​​​​​

Matas pakkekalendere 2022

Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere
De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Vi guider

De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Af Ida Hinchely Kyhn

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere
10 gode pakkelegsgaver, du gerne selv vil vinde

Vi guider

10 gode pakkelegsgaver, du gerne selv vil vinde

Af Amalie Schiller

Den klassiske pakkeleg hører bestemt julen til. Selv om du måske har prøvet det flere gange før, er det ikke altid lige let at få nye idéer til årets pakkelegsgaver. Vi hjælper dig på vej til at blive årets pakkelegs stjerne her.

Læs Mere