Danmarks skønneste gavebutik

Matas er Danmarks skønneste gavebutik, og du finder nemt en gave, der glæder den, der har alt. Her har vi samlet de bedste gaveidéer til ham, hende og til gaver på budget, så du nemt kan finde den gave, du leder efter.

BYT OG RETURNÉR I ALLE VORES BUTIKKER   |   HJEMMELEVERING    |   30 DAGES FULD RETURRET

Byt og returnér i alle vores butikker  |   Hjemmelevering   |   30 dages fuld returret

30 dages fuld returret | Byt og returnér i alle vores butikker | Hjemmelevering

Gaveæsker

Glæd hende eller ham, du elsker, med en smuk gaveæske eller gavesæt, der byder på alle hendes eller hans yndlingsprodukter. Vælg mellem vores mange gaveæsker og gavesæt fra Ole Henriksen, Lancôme, Biotherm og andre populære brands. ​​​​​​​

Gaver til hende

Find den perfekte julegave til hende, og lad kvinden, som du ønsker at overraske, vide at hun er skøn. Gå på opdagelse i vores vilde gavebod fyldt med lækre cremer, makeup og parfumer til hende, og find gaven til mor eller kvinden i dit liv.


Gaver til teenageren

Har du svært ved at finde den rigtige gave til teenageren? Vi har samlet alle de trendy produkter inden for hudpleje til unge, samt parfumer og makeup til teenagere, så du nemt kan finde en gave, der vækker glæde hos familiens unge beautyfan.

Gaver til ham

Er du på udkig efter en julegave til manden, der har alt? Husk at sokker aldrig er løsningen. I vores store udvalg af bl.a. hudplejeprodukter og parfumer til mænd, kan du finde inspiration til en gave til far eller manden i dit liv.

Værtindegaver

Enhver værtinde eller værtspar bliver glad for en værtindegave. Vi har samlet vores bedste bud på skønne værtindegaver, som du kan bruge til julefrokosten og andre fester i december.

Gavekort

Er du løbet tør for gaveidéer? Et gavekort siger heldigvis mere end du tror, og det er en fantastisk gave i mange forskellige sammenhænge. Et gavekort er den perfekte gave til dem selv elsker at vælge.

FAST LAV PRIS
400 ml
BiothermLait Corporel Bodylotion
129,95 kr.
(2002)
ZARKOPERFUMEPINK MOLéCULE 090•09 Eau de Parfum
889,95 kr.
(313)
50 ml
Rudolph CareAcai Anti-Stress Facial Cream
544,95 kr.
(129)
FÅ EN GAVEKØB 2
CliniqueHigh Impact Waterproof Mascara
229,95 kr.
(366)
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
LancômeLa Vie Est Belle Eau de Parfum
799,95 kr.
(541)

Årets højtider

Der er altid lejlighed til at glæde nogen du holder af med en gave fra Matas. Uanset om det er jul, Black Friday, Mors Dag, Fars Dag eller Valentinsdag kan du finde inspiration til gaven her på matas.dk. Her finder du gaver til alle de store begivenheder i løbet af et år, så du altid kan finde den rette gave. Hvis du leder efter en valentinsgave til din udkårne så har matas.dk et stort udvalg af parfumer til ham og hende. Det kan være svært at finde konfirmationsgaver men vi har samlet en masse spændende produkter der kan gøre enhver konfirmand glad. Skal du bruge en mors dag gave så kan du både finde parfumer ting til lidt selvforkælelse. En fars dag gave skal selvfølgelig være en parfume, så din far kan dufte godt. Og så årets helt store gavebegivenhed – julen! Årets julegaver finder du hos matas hvad end den skal være blød eller hård.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek