• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Danmarks skønneste gavebutik

Matas er Danmarks skønneste gavebutik, og du finder nemt en gave, der glæder den, der har alt. Her har vi samlet de bedste gaveidéer til ham, hende og til gaver på budget, så du nemt kan finde den gave, du leder efter.​​​​​​​ Se blandt andet de skønne gaveæsker med alt det bedste samlet.​​​​​​​ Uanset om du vil have dufte, hudpleje eller makeup, finder du en gaveæske, der passer. Det er også på Matas.dk, at du finder den perfekte gave til fars dag. Se vores udvalg af gaveidéer til din farher!

Danmarks skønneste gavebutik

Matas er Danmarks skønneste gavebutik, og du finder nemt en gave, der glæder en du holder af.

BYT OG RETURNÉR I ALLE VORES BUTIKKER   |   SEND GAVEN DIREKTE TIL MODTAGEREN   |   30 DAGES RETUR

Gaveæsker

Glæd hende eller ham, du elsker, med en smuk gaveæske eller gavesæt, der byder på alle hendes eller hans yndlingsprodukter. Vælg mellem vores mange gaveæsker og gavesæt fra Ole Henriksen, Lancôme, Biotherm og andre populære brands. ​​​​​​​

Gaver til hende

Find den perfekte julegave til hende, og lad kvinden, som du ønsker at overraske, vide at hun er skøn. Gå på opdagelse i vores vilde gavebod fyldt med lækre cremer, makeup og parfumer til hende, og find gaven til mor eller kvinden i dit liv.


Gaver til teenageren

Har du svært ved at finde den rigtige gave til teenageren? Vi har samlet alle de trendy produkter inden for hudpleje til unge, samt parfumer og makeup til teenagere, så du nemt kan finde en gave, der vækker glæde hos familiens unge beautyfan.

Gaver til ham

Er du på udkig efter en julegave til manden, der har alt? Husk at sokker aldrig er løsningen. I vores store udvalg af bl.a. hudplejeprodukter og parfumer til mænd, kan du finde inspiration til en gave til far eller manden i dit liv.

Værtindegaver

Enhver værtinde eller værtspar bliver glad for en værtindegave. Vi har samlet vores bedste bud på skønne værtindegaver, som du kan bruge til julefrokosten og andre fester i december.

Gavekort

Er du løbet tør for gaveidéer? Et gavekort siger heldigvis mere end du tror, og det er en fantastisk gave i mange forskellige sammenhænge. Et gavekort er den perfekte gave til dem selv elsker at vælge.

BYT OG RETUNER I ALLE VORES BUTIKKER   |   SEND GAVEN DIREKTE TIL MODTAGEREN   |   30 DAGES RETUR

Mest populære gaver

(1036)
Biotherm Lait Corporel Bodylotion 400 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(123)
ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 090•09 Eau de Parfum 100 ml
799,95
DU OPTJENER 80 Point
(160)
Clinique High Impact Waterproof Mascara Black
194,95
DU OPTJENER 20 Point
(63)
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 50 ml
634,95
DU OPTJENER 64 Point

Årets højtider

      JUL     BLACK FRIDAY     CYBER MONDAY     MORS DAG     FARS DAG    VALENTINSDAG    KONFIRMATION

Der er altid lejlighed til at glæde nogen du holder af med en gave fra Matas. Uanset om det er jul, Black Friday, Mors Dag, Fars Dag eller Valentinsdag kan du finde inspiration til gaven her på matas.dk. Her finder du gaver til alle de store begivenheder i løbet af et år, så du altid kan finde den rette gave. Hvis du leder efter en valentinsgave til din udkårne så har matas.dk et stort udvalg af parfumer til ham og hende. Det kan være svært at finde konfirmationsgaver men vi har samlet en masse spændende produkter der kan gøre enhver konfirmand glad. Skal du bruge en mors dag gave så kan du både finde parfumer ting til lidt selvforkælelse. En fars dag gave skal selvfølgelig være en parfume, så din far kan dufte godt. Og så årets helt store gavebegivenhed – julen! Årets julegaver finder du hos matas hvad end den skal være blød eller hård.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret