• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

GILLETTE

Gillette har over 100 års erfaring i at skabe barberskum og skrabere. Find din nye skraber, barberblade, barbergels og tilbehør lige her på Matas.dk.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

77 produkter
77 produkter
Sortér efter: Mest populære
(20)
Gillette Fusion5 ProGlide Barberskraber + 1 Barberblad
145,95
Optjen 15 point
(10)
Gillette Extra Smooth Sensitive Skraber
114,95
Optjen 12 point
(26)
Gillette Venus3 Engangsskrabere 4 Stk
49,95
Optjen 5 point
(71)
Gillette Fusion5 Barberblade 8 stk.
199,95
Optjen 20 point
Gillette Skraber 1stk
199,95
Optjen 20 point
Gillette Satin Care Shaving Gel Aloe Vera 200 ml 200 ml
8,98
Førpris 29,95
Optjen 1 point
(12)
Gillette Simply Venus Engangsskrabere 8 stk.
stk. 29,95
Optjen 3 point
Gillette Comfortglide Breeze barberblade 8stk
199,95
Optjen 20 point
(17)
Gillette Series Sensitive Barbergel 200 ml
29,95
Optjen 3 point
(13)
Gillette Satin Care Pure & Delicate barbergel 200 ml
29,95
Optjen 3 point
Gillette Blue3 Engangsskrabere 4 stk.
32,95
Optjen 4 point
Gillette Venus Extra Smooth RoseGold Barberskraber
159,95
Optjen 16 point
Gillette Skæg- og Ansigtsvask 350ml
129,95
Optjen 13 point
Gillette Fusion5-Barberskraber + 4 Blade
159,95
Optjen 16 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Brandet Gillette

Gillette er et brand fra virksomheden Procter & Gamble, der producerer barberskrabere og andre produkter til personlig pleje. Gillette er et af adskillige varemærker, som oprindeligt var ejet af 'The Gillette Company', men i 2005 blev firmaet opkøbt af Procter & Gamble.

Brandets slogan er The Best a Man Can Get – og noget tyder på, at de har ret. Gillette er i hvert fald førende på sit område i Danmark.

Gillette har et bredt udvalg af produkter til barberingen til både mænd og kvinder.

Gillette serier til mænd

SkinGuard Sensitive: Den nye serie, der er udviklet til dig, der har sart hud. De fjedermonterede, dobbelte sensor-barberblade tilpasser sig automatisk for en behagelig barbering, mens de bløde mikrolameller hjælper dig med at holde huden stram for en tæt barbering. Derudover beskytter den huden og modvirker rødme, knopper og irritation. Gillette SkinGuard Sensitive er Gillettes første skraber, der er særligt udviklet til mænd med følsom hud og barberingsknopper.

Tip: Du kan med fordel påføre Matas Aftershave Balm efter barberingen, da den giver huden fugt og bringer den tilbage i balance. Rens derefter din skraber i Matas Isopropylalkohol. Sådan sikrer du, at dit barbergrej er desinficeret efter brug.

Fusion 5: Ønsker du en tæt barbering? Så er Gillette Fusion barberblade til dig. På Gillette Fusion-barberbladene sidder der fem blade. På hvert blad sidder der E-vitamin og naturlige olier, så skraberen glider bedre. Gillette Fusion-barberblade passer til alle Gillette Fusion-skrabere. Indikatoren på refillen viser, hvornår det er tid til at skifte. En refill holder ca. en måned.

Tip: Påfør Series Sensitive Barbergel eller Gillette SkinGuard Sensitive Barbergel inden barbering. Dermed opnår du en lettere og tættere barbering – og undgår irritation og rødme.

Mach3: De klassiske Mach3-skrabere sikrer dig en ordentlig og tæt barbering. Barberbladene har tre ultratynde blade, som sørger for, at huden bliver efterladt glat og blød. Alle Mach3-barberblade passer til alle Mach3-skrabere.

Universalstyler og barberskraber: I samarbejde med Braun har Gillette produceret en styler, trimmer og en barberskraber som en del af Fusion-serien. Styleren har alt, hvad du behøver, for at kunne style dit skæg, præcis som du vil. Du kan således både trimme, barbere og kantskære med præcisionstrimmeren, der hører med.

Gillette serier til kvinder

Også til kvinder har Gillette en masse produkter på hylderne, som gør barberingen nemmere. Gillette mener, ​​at enhver kvinde fortjener at føle sig godt tilpas i sin egen hud. Så hun frit kan vise verden, hvordan en kvinde virkelig ser ud. Gillette skabte sin første barberskraber til kvinder for 18 år siden under navnet Gillette Venus. Du kan selv mikse og matche mellem greb, blade og barbergels, så du frit kan finde den bedste kombination til din hud.

Gillette Venus: Gillette Venus-barberblade har tre blade, som er specielt designet til kvinder og giver en tæt barbering. Huden efterlades glat og blød takket være E-vitamin og aloe vera, som er placeret på hovedet af bladet. Indikatoren på refillen viser, hvornår det er tid til at skifte.

Venus Comfort Glide Breeze: Med tre blade, der følger din kropsform, og indbygget sæbebar/barberskum, der frigiver blødgørende kropssmør med duft, er du sikret en glat barbering. Bladene skal blot fugtes med vand for at aktivere barernes plejende egenskaber, og du behøver ikke yderligere sæbe eller barbergel.

Gillette Venus Strawberry Edition: Denne helt nye Strawberry Edition har helt fantastiske egenskaber. Med hele fem blade giver den en perfekt tæt barbering. Derudover har bladene en lækker duft af jordbær, sol og sommer.

Gillette Extra Smooth Platinum: Nyd en tæt og kontrolleret barbering med Venus Platinum Extra Smooth-skraberen. Brug gerne bladene med seriens metalhåndtag, som ligger godt i hånden og sikrer, at skraberen ikke skrider.

Tip: Brug Gillette Satin Care Sensitive Skin Shave Gel sammen med Venus-skraberne. Den sørger for en mere behagelig barbering. Find din nye Gillette-favorit her på Matas.dk.