• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Vi guider: Gør dine stænger sommerklar

Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i de mange former for hårfjerning, der findes til både kvinder og mænd. Fælles for dem alle er, at de fjerner uønsket hårvækst, men de gør det faktisk på meget forskellige måder.

Sommeren er kommet, og det betyder, at benene skal luftes så meget som muligt, så de kan få en smule kulør. Ya!!y! Men er de mon klar til at se dagens lys? Hvis ikke giver vi dig her gode fifs til, hvordan du kan gøre dine stænger sommerklar og gør dig klogere på de forskellige hårfjerningsmetoder.  

Find den hårfjerningsmetode, der passer til dig:

1

Skraberen

Skraberen er lidt af en klassiker, og det er også den, som de fleste foretrækker.


Den fjerner dine hår på ingen tid, og du kan både bruge den i ansigtet, under armene, på benene og i bikinilinjen. Findes både med udskiftelige blade og som engangsskraber.


Skraberne fjerner hårene på overfladen, hvilket vil sige, at den glatte fornemmelse kun varer en enkelt dag eller to. Brug den derfor gerne dagligt i badet.


2

Shaver og trimmer

Hvis du er en af dem, der altid får snitsår når du barberer dig, kan det være en god idé at få fat i en shaver.


Maskinen er nem at bruge, og så kommer den ikke i kontakt med huden. Derfor undgår du snitsår, og at huden bliver irriteret.


De fleste er ledningsfri og vandtætte, så du kan ordne det hele, mens du er  i bad.


3

Voks og sugaring

Selvom voks ikke er en smertefri hårfjerningsmetode, er den det værd, hvis du ikke gider barbere dig flere gange om ugen.


Voks får nemlig den glatte fornemmelse efter en barbering til at holde længere, hvilket betyder, at du ikke behøver barbere dig så ofte.


Der findes gode muligheder for at vokse dig selv derhjemme, men hvis du synes, det er for svært, kan du også få vokset både ben, bikinilinje og armhuler hos en professionel.  Det er dog langt billigst at gøre selv!


4

Epilator

Foretrækker du en barbering, der holder længe, men er du ikke så meget til voks? Her er epilatoren et godt alternativ.
​​​​

Du kan både bruge epileringsmaskinen i ansigtet og på kroppen. Hvis du gerne vil bruge den ved bikinilinjen, bør du sætte et trimmerhoved på for en mere skånsom hårfjerning.


Epilatoren er ikke en helt smertefri metode, da den hiver hårene op ved roden, men til gengæld holder resultatet længe.


Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs også
5

Hårfjerningscreme

En hårfjerningscreme er det perfekte alternativ til dig, der gerne vil have hårene fjernet nemt og effektivt uden, at det gør ondt. Som et plus er produktet let at anvende!


Du smører først cremen på og lader den sidde et par minutter, hvor hårene bliver opløst. ​​​​​​​Derefter skyller du cremen af under bruseren. Resultatet? En glat, hårfri hud.Plej dine stænger

Det er vigtigt, at du plejer dine ben, hvis du gerne vil have, at de fremstår bløde og veplejede.


Biotherm Lait Corporate er én af vores favoritter, da den passer til alle hudtyper, og så tilfører den masser af næring og fugt uden at virke fedtende. Baume Corps Oil Therapy er også en klassiker, som du - med fordel - kan bruge, når dine ben skal være lidt ekstra lækre.


4 tips til at undgå røde knopper

Efter en barbering er der mange, der oplever at få røde knopper - specielt omkring bikinilinjen. Hvis du gerne vil undgå dem, er der her et par enkelte råd, du kan prøve at følge:  

  1. Eksfolier huden: Brug en bodyscrub før barbering for at undgå indgroede hår.
  2. Rene redskaber: Bruger du den klassiske skraber til barbering, er det vigtigt, at du sørger for at skifte skraberhovedet regelmæssigt. Skraberen ruster med tiden og samler bakterier, som kan være med til at fremprovokere røde knopper.
  3. Varm huden op: Bruger du den almindelig skraber, bør du altid barbere dig i badet. Det varme vand blødgører huden og i en kombination med barberskum, bliver det langt nemmere at barbere dig med et pænt resultat.
  4. Den rigtig retning: Et sidste trick til at undgå røde knopper, er at skrabe med hårene frem for mod hårene

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Få sommerklar fusser

Matas LIVE

Få sommerklar fusser

Af Matas

Sommer betyder sandaler og sand mellem tæerne. Se med, når vi guider dig til bløde, sommerklar fusser. Vi deler alle vores bedste tips til bløde fødder, smukke tånegle og ren velvære, men tager også fat i lidt sværere problemer såsom ligtorne, misfarvninger og lugt.

Læs Mere
Bliv sommerklar med Striberne

Bag om brandet

Bliv sommerklar med Striberne

Glæder I jer lige så meget som os til varme solskinsdage, bare ben i flagrende sommertøj og dyp i havet? Inden da kunne vores hud vist godt trænge til en kærlig omgang pleje ovenpå en kold vinter, hvor den har været gemt væk i tunge gevandter. Vi har lavet to simple guides til at blive sommerklar med Stribernes skånsomme kropspleje – én til dig, der elsker uparfumeret pleje og én til dig, der elsker en mild duft.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Af Amalie Schiller

Her på redaktionen elsker vi luksuriøse hudplejeserier, der giver en følelse af velvære – og det er her, Ecookings kropplejeprodukter kommer ind i billedet. Den lækre serie giver en vaskeægte spa følelse, og det er altså noget, vi er tossede med. Og så synes vi, at det er ret sejt, at det er en dansk power-kvinde, der står bag, nemlig Tina Søgaard.

Læs Mere
5 dufte, der får dig i sommerhumør

Vi guider

5 dufte, der får dig i sommerhumør

Af Natalie Khayat

Duften af sommer kan være frugtig og let, sød og blomstret eller fyldt med friske citrusnoter. Den kan også være sanselig og dufte rent, præcis som den tilfredshedsfølelse, man får, når man træder ud af badet. Hvad kan du bedst lide? Læs med i denne artikel, og find den helt rigtige parfume til din sommer!

Læs Mere