Glow Hub

Uanset hvilke behov din hud har, så er du dækket ind med Glow Hub. Ved at blande naturlige aktivstoffer med forsigtig naturvidenskab får man veganske produkter uden dyreforsøg. Skab din helt personlige hudplejerutine ud fra farvekodede linjer eller mix&match de helt rigtige produkter til din hudtype.

Glow Hub

Uanset hvilke behov din hud har, så er du dækket ind med Glow Hub. Ved at blande naturlige aktivstoffer med forsigtig naturvidenskab får man veganske produkter uden dyreforsøg. Skab din helt personlige hudplejerutine ud fra farvekodede linjer eller mix&match de helt rigtige produkter til din hudtype.

0 produkter
0 produkter
Sara
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Hudpleje fra The Glow Hub

The Glow Hub er et hudplejemærke som stammer fra UK. Der har de alt under det samme tag, for hele processen foregår på deres hovedkontor - der har de endda også et laboratorie.

Filosofien bag brandet er ret simpel - målrettede løsninger, simple rutiner og sød indpakning. The Glow Hub er et helt vegansk og cruelty free mærke, som har fokus på naturlige ingredienser og milde formuleringer for at skabe produkter som både ser godt ud, og gør noget godt for din hud.

For at gøre tingene nemmere så er produkterne inddelt i farver, efter efter hvilken hud de er til. Man kan sagtens mikse og matche imellem farverne, eller holde sig helt til den farve som passer til ens udfordringer.

Purify and Brighten

Serien her er til dig som har udfordringer med farveforskellige og bumser, som samtidig har brug for et lysnende boost.

I serien her er der både en rens, tonings pads, en maske, serum og en creme. Der er altså en hel rutine her med produkter som går ind og lysner op i farveforskelle og udrenser huden. Serien indeholder blandt andet blåbær som er rige på antioxidanter og sort the som er med til at sætte huden i balance og berolige stresset hud.

Det er en oplagt serie til dig som har inflammation og irritation fra bumser og farveforskelle fra tidligere bumser. Produkterne her indeholder også blandt andet salicylsyre som renser ud i porne og modvirker tilstopninger.

Serum fra The Glow Hub

Selvom The Glow Hub har farve inddelt deres produkter efter hudtype og behov, har de også enkeltvise serummer som kan kombineres på kryds og tværs af de forskellige serier.

På den måde kan du altså nemt skræddersy en rutine som passer lige præcis til dig og din huds behov. Hvad enten du leder efter mere glød, fugt, noget til at bekæmpe dine ar eller måske en kærlig hånd til at styrke og reparere din hud barriere. Så hvis du har en god rutine allerede men lige har brug for en ekstra hjælp, tag et kig nærmere på et The Glow Hub serum.

Nourish and Hydrate

Med ingredienser som fersken ekstrakt for at fugte, kokos vand for at friske op, hyaluronsyre for at give huden fylde og aloe vera for at blødgøre - så er denne linje noget for dig med den tørstige hud som mangler massere af fugt og pleje. I serien her er der både en rensebalm, en nærende essens, en serum mist, ansigtsmaske og en fugtgivende gele creme. Så hvis din hud er lidt mere til den tørre side, eller bare har brug for lidt ekstra pleje og omsorg er det de orange produkter du skal gå efter.

Calm and Soothe

Der er ikke noget værre end en hud som er helt stresset - og jo mere du stresser over det, jo mere stresset bliver huden. Denne serie er lavet til at bryde mønsteret! Alle produkterne her har hampefrø olie i, som er rig på omega og lindrer huden. Der er også anti-inflammatorisk jojoba ekstrakt som giver komfort og virker beroligende.

Serien består af en rens, en hydrerende essens, en serum mist, en glødgivende maske og en lindrende creme. Serien her er altså perfekt til en stresset hud, som døjer med dehydrering, rødme og generel irritation.