• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

HairLust

I starten af 2017 blev HairLust skabt med innovation, bæredygtighed og transparens som kerneværdier. HairLust er gennemsigtige og jordnære - et dansk brand i øjenhøjde.

Alle HairLust produkter er veganske og langt de fleste er endda økologisk certificeret og produceret i Danmark. Sortimentet består af produkter til indre hårpleje i form af kosttilskud til håret, samt produkter til ydre hårpleje i form af bl.a. shampooer, conditioners, hårkure og hovedbundsbehandlinger.

Med en naturlig og holistisk tilgang til hårpleje, giver HairLust produkterne i samspil de optimale betingelser for et sundere hår.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

38 produkter
38 produkter
Sortér efter: Mest populære

Missionen bag HairLust

I 2017 grundlagde Sofie Tidemand og Rasmus Serup HairLust. De tog udgangspunkt i hårmoden i dag, som påbyder sundt, langt og ikke mindst naturligt hår. Missionen med HairLust er at gøre en aktiv forskel med for håret med rene, innovative produkter, som faktisk virker!

Hårpleje indefra

Når du skal komme trist hår til livs, er det en god idé at starte indefra. Her kan gode vitaminer og mineraler hjælpe med at styrke dit hår. HairLust har derfor udviklet disse fantastiske, spiselige produkter, som smager som slik.

Hair Growth Formula Gummies
Her er en effektiv sammensætning af vitaminer og mineraler, hvor især biotin og zink bidrager til at vedligeholde hårets styrke. Det høje indhold af de mange forskellige B-vitaminer styrker håret indefra og ud. Vingummierne har en lækker smag af jordbær.

Hair Growth Formula Capsules
Her får du hårvitaminer i kapsler – både til mænd og kvinder. Indeholder mange af de samme ingredienser som Gummies, dog minder kapslerne mere om en almindelig vitaminpille og er samtidig en smule kraftigere. Hver ingrediens i formularen er specielt sammensat og doseret i en koncentreret mængde. Dette gør, at de essentielle næringsstoffer giver den bedst mulige effekt.

Hårpleje udefra

Når du har givet dit hår en masse næring indefra, er det en god idé at supplere med en effektiv hårpleje udefra. Dette giver en hurtigere og mere optimal effekt.

Derfor har HairLust udviklet nogle fantastiske hårplejeprodukter som Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner.

Serien indeholder risprotein, som plejer dybt inde i hårstrået, samt mango- og blåbærekstrakt som booster, beskytter og fugter. Alle sammen lækre økologiske ingredienser, som dit hår vil elske. Serien har også en shampoo specielt udviklet til mænd og en shampoo til farvet blond hår.

HairLust har også hårmasker, der er som sendt fra himlen.

Her er tre af deres unikke hårmasker:

  • Hair Growths & Protection - til tyndt og tørt hår.
  • Protein Reconstructor - til kemisk skadet og glansløst hår.​​​​​​​
  • Hair & Scalp Detox Scrub - en scrub til en tør, fedtet og kløende hovedbund.

Alle produkter er spækket med økologiske ingredienser og er samtidig helt uden sulfater og silikone.

Brandet laver også en Hair Strengthening & Protection Hair Oil samt deres helt egen HairLust Eyelash Serum og Eyebrow Serum.

Hvordan er effekten af deres produkter?

Som hovedregel skal du spise HairLusts Gummies eller Capsules i 1-3 måneder for at opnå den fulde effekt. Virkningen varierer fra person til person, og det tager tid for kroppen at vænne sig til ændringerne i kosten.

Efter 1-3 måneder gror dit hår op til 1-2 cm længere end normalt om måneden.

Maj D.
Maj D.
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje