Hairlust

I 2017 grundlagde Sofie Tidemand og Rasmus Serup Hairlust. De tog udgangspunkt i hårmoden i dag, som påbyder sundt, langt og ikke mindst naturligt hår. Missionen med Hairlust er at gøre en aktiv forskel med for håret med rene, innovative produkter, som faktisk virker!

Hairlust

I 2017 grundlagde Sofie Tidemand og Rasmus Serup Hairlust. De tog udgangspunkt i hårmoden i dag, som påbyder sundt, langt og ikke mindst naturligt hår. Missionen med Hairlust er at gøre en aktiv forskel med for håret med rene, innovative produkter, som faktisk virker!​​​​​​​

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

75 produkter
75 produkter
Sorter efter: Mest populære
VI GUIDER
Få sundt hår med økologisk hårpleje fra HairLust
LÆS MERE
VI GUIDER
Plej dine lokker med HairLust
LÆS MERE
Hairlust Bamboo Paddle Brush
189,95 kr.
Hairlust Mineral Clay Wax 80 g
159,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Missionen bag Hairlust

I 2017 grundlagde Sofie Tidemand og Rasmus Serup Hairlust. De tog udgangspunkt i hårmoden i dag, som påbyder sundt, langt og ikke mindst naturligt hår. Missionen med Hairlust er at gøre en aktiv forskel med for håret med rene, innovative produkter, som faktisk virker!

Hårpleje indefra

Når du skal komme trist hår til livs, er det en god idé at starte indefra. Her kan gode vitaminer og mineraler hjælpe med at styrke dit hår. Hairlust har derfor udviklet disse fantastiske, spiselige produkter, som smager som slik.

Hair Formula Gummies
Her er en effektiv sammensætning af vitaminer og mineraler, hvor især biotin og zink bidrager til at vedligeholde hårets styrke. Det høje indhold af de mange forskellige B-vitaminer styrker håret indefra og ud. Vingummierne har en lækker smag af jordbær.

Hair Formula Tablets
Her får du hårvitaminer i tabletter – både til mænd og kvinder. Indeholder mange af de samme ingredienser som Gummies, dog minder tabletterne mere om en almindelig vitaminpille og er samtidig en smule kraftigere. Hver ingrediens i formularen er specielt sammensat og doseret i en koncentreret mængde. Dette gør, at de essentielle næringsstoffer giver den bedst mulige effekt.

Hvordan er effekten af deres produkter?

Som hovedregel skal du spise Hairlust Gummies eller Tablets i 1-3 måneder for at opnå den fulde effekt. Virkningen varierer fra person til person, og det tager tid for kroppen at vænne sig til ændringerne i kosten.

Efter 1-3 måneder gror dit hår op til 1-2 cm længere end normalt om måneden.

Hårpleje udefra

Når du har givet dit hår en masse næring indefra, er det en god idé at supplere med en effektiv hårpleje udefra. Dette giver en hurtigere og mere optimal effekt.

Derfor har Hairlust udviklet nogle fantastiske hårplejeprodukter som Split Fix.

Serien indeholder risprotein, som plejer dybt inde i hårstrået, samt mango- og blåbærekstrakt som booster, beskytter og fugter. Alle sammen lækre økologiske ingredienser, som dit hår vil elske. Serien har også en shampoo specielt udviklet til tyndt hår og en shampoo til farvet blondt hår.

Hairlust har også hårmasker, der er som sendt fra himlen.

Her er tre af deres unikke hårmasker:

  • Split Fix - til tyndt og tørt hår.
  • Protein Repair - til kemisk skadet og glansløst hår.
  • Scalp Delight Detox Scrub - en scrub til en tør, fedtet og kløende hovedbund.

Alle produkter er spækket med økologiske ingredienser og er samtidig helt uden sulfater og silikone.

Brandet laver også en Split Fix Oil samt deres helt egen Hairlust Eyelash Serum og Eyebrow Serum.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.