• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage

Kondomer

Den eneste prævention, der også beskytter mod kønssygdomme og uønsket graviditet, er kondomer, og her på matas.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige størrelser, former samt effekter – alle med høj beskyttelse og god kvalitet.

Helse Sex & Samliv
15 produkter
Mest populære

Pris

51 kr.
200 kr.

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

15 produkter
Sortér efter: Mest populære
RFSU Profil kondomer 10 stk
51,95
Førpris 64,95
DU OPTJENER 6 Point
RFSU Thin kondomer 10 stk
51,95
Førpris 64,95
DU OPTJENER 6 Point
Durex Feel Ultra Thin kondom 10 stk
69,95
DU OPTJENER 7 Point
RFSU Power Boost kondomer 8 stk.
55,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 6 Point
Durex Mutual Climax kondom 10 stk
69,95
DU OPTJENER 7 Point
RFSU Grande XL  kondomer 15 stk
87,95
Førpris 109,95
DU OPTJENER 9 Point
Worlds-Best Kondom creme-special 10 stk.
51,95
DU OPTJENER 6 Point
Worlds-Best Kondom king-size XXL 10 stk
65,95
DU OPTJENER 7 Point
Durex Intense kondom 18 stk
199,95
DU OPTJENER 20 Point
Durex Real Feel (latexfri) kondom 6 stk
109,95
DU OPTJENER 11 Point
Durex Intense kondom 6 stk
109,95
DU OPTJENER 11 Point

Find dine kondomer på matas.dk

Siden det store internet kom til, har mange købt deres kondomer online – der er bare et eller andet grænseoverskridende ved at gå ned og bede om en pakke kondomer, ikke? Sådan har rigtig mange danskere det hvert fald, og her på siden har du mulighed for at gå på opdagelse blandt forskellige typer og mærker. DUREX, RFSU og Worlds-Best er blot nogle af mærkerne, og alle tre udbyder kondomer i flere forskellige størrelser, farver og former. Foretrækker du, at kondomet skal være ekstra tyndt? Skal der være ribber, riller eller knopper på? Der er mange valgmuligheder, når det kommer til typen af kondomer, men især valg af den rette størrelse er vigtigt at have styr på. Lige gyldigt, hvad du er på udkig efter, eller hvilken størrelse du skal bruge, kan du finde et stort udvalg her på matas.dk.

Hvilke kondomer skal du vælge?

Der er flere ting, du skal overveje, når du køber dine kondomer. Skal dine kondomer eksempelvis være med eller uden reservoir? Et reservoir er den lille dut, der sidder for enden af kondomet, som anbefales at presse luften ud af, inden kondomet påføres. Men måske er det også værd at overveje, hvorvidt kondomet skal være med eller uden latex eller glidecreme, da mange er overfølsomme for netop disse elementer. Kondomer er lavet af naturgummi, som netop latex, og er du eller din partner allergisk for latex, er det vigtigt at sikre sig, at de pågældende kondomer ikke indeholder dette. På matas.dk kan du finde latexfrie kondomer, eksempelvis Real Feel (latexfri) kondomer fra DUREX, men også forskellige vandbaserede glidecremer, som Worlds-Best Glidecreme, der mindsker risikoen for en allergisk reaktion yderligere.

Kondomer og sikkerhed

Bliver et kondom brugt korrekt, er det næsten 100 procent sikkert. Et kondom kan altid sprænge eller glide af, og det er den eneste grund til, man ikke kan karakterisere et kondom som værende 100 procent sikkert. Mange tror, at kondomet er den sikreste form for prævention, der er på markedet, men det er ikke sandt, da p-piller og en spiral til kvinder er mere sikkert end kondomer. Dog er kondomer det præventionsmiddel, der beskytter begge parter mod kønssygdomme og samtidig er næsten 100 procent sikkert mod uønsket graviditet.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage