• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Drikkedunke

Helse & Sundhed Træning & Vægttab Træningsudstyr
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

10 produkter
10 produkter
Sortér efter: Mest populære
Casall Drikkeflaske 448 Forest Green
179,95
Du optjener 18 point
Casall Drikkedunk Sort
59,95
Du optjener 6 point
Casall Drikkedunk Hvid
59,95
Du optjener 6 point
Casall Drikkeflaske Trust Pink
279,95
Du optjener 28 point

Drikkeflasker uden kemi

Hvis du investerer i en drikkedunk af lav kvalitet, er du muligvis ikke klar over den risiko du får med i købet. Der er nemlig en reel fare for at du optager en masse kemikalier, hver gang du drikker af denne slags flaske. Derfor er det helt essentielt, at du vælger en drikkedunk, som ikke indeholder skadelig kemi.

Hos Matas finder du netop denne slags drikkedunke, som opbevarer vandet sundt og forsvarligt i tasken. Vores dunke er uden hormonforstyrrende stoffer som bisphenol-A, phtalater og PVC samt tungmetaller og andre skadelige stoffer. Vi har også drikkeflasker af rustfrit stål. Det kan være en fordel, da de ofte er lettere at rengøre og kan indeholde både kold og varm væske.

Du finder drikkeflasker og drikkedunke til børn og voksne i høj kvalitet her på Matas.dk. De fås både med og uden sugerør.

Ren drikkedunk, bedre holdbarhed

Det giver sig selv, at en drikkedunk holder længere, når den bliver gjort ren løbende. Drikkedunke er fantastisk gode til at samle bakterier, når der drikkes af dem – også selvom det blot er vand, der er i drikkedunken. Derfor bør du rengøre din dunk dagligt.​​​​​

Oprethold væskebalancen

Kroppen består af omkring 60% vand. Det er yderst afgørende for, at alle processer fungerer som de skal. Derfor er det vigtigt, at du ikke bliver dehydreret, fordi du glemmer at drikke. Det gælder til hverdag, fest og specielt, når du dyrker fysisk krævende sport, hvor du sveder meget. Hvis du sørger for at indtage nok væske, kan det modvirke træthed, ubehagelig svimmelhed, tung hovedpine og problemer med koncentrationsbesvær.

Køb din næste drikkedunk her på Matas.dk.

Mathilde I.
Materialist
Det er det gode råd, der gør forskellen.
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.