• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Træningsbolde

Helse & Sundhed Træning & Vægttab Træningsudstyr
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

17 produkter
17 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mathilde
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Trænignsbolde til hjemmetræningen

Træningsbolde er blevet et vældigt populært produkt til hjemmetræningen, hos fysioterapeuten, i fitnesscenteret eller hos massøren - med god grund. Træningsbolde giver en sjov, men samtidig meget effektiv træning. Med en træningsbold aktiveres både kroppens store og små muskler og du sikrer derved, at din træning giver dig bedre styrke og stabilitet.

Træningsboldene har mange gode funktioner som for eksempel:

 • Til genoptræning efter en skade
 • Til at styrke muskler under styrketræning
 • Til at styrke din balance og holdning
 • Til dig som har et stillesiddende arbejde og dermed har brug for aktivering af kroppens muskler
 • Til dig som har dårlig blodcirkulation
 • Til dig som har muskulære spændinger
 • Til forbyggelse af skader.

Fordelen med træningsbolde er mange og overstående er kun en et lille udsnit af, hvilke fordele en træningsbold kan have.


Hvilken størrelse træningsbold?

 • Er du 145 cm høj eller mindre, bør du vælge størrelse 45 cm
 • Er du mellem 145-165 cm høj, bør du vælge størrelse 55 cm
 • Er du mellem 165-185 cm høj, bør du vælge størrelse 65 cm
 • Er du mellem 185-195 cm høj, bør du vælge størrelse 75 cm
 • Er du højere end 195 cm høj, bør du vælge størrelse 85 cm

Massagebolde

Massagebolde er bolde med små pigge, som oftes bruges til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler. Når du bruger en massagebold, øges blodcirkulationen og frigivelsen af ophobede affaldsstoffer i kroppen sættes i gang.

Efterspørgselen på massageboldene er steget kraftigt blandt ældre som bruger massageboldene til at massere håndfladerne og fingerne i forbindelse med fingre som sover, gigt eller andre smertefulde tilstande. De små piggede bolde har altså mange gode funktioner, som for nogen kan lette hverdagen en smule.  

Kom godt igang med massagebolde

Det er vigtigt, når du bruger en massagebold til massere dine ben, arme, nakke og halsmuskulaturen, at du altid med let tryk, ruller massagebolden ovenpå musklen og langs med muskelfibrene. Det er hermed også vigtigt at du massere ind mod hjertet. Disse massagestrøg kaldes også for langsgående.

Med langsgående massagestrøg fremmer du tilførelsen af blod til og fra din muskel. Det vil sige at de langsgående strøg er gode til at fjerne affaldstoffer og i stedet tilfører ilt og næring og ikke mindst varme til musklen.

Massagebolde i forskellige størrelser.

Når du køber massagebolde skal du være opmærksom på at der findes i forskellige størrelser og at de hver især har deres fordele. De små bolde er eksempelvis ideelle til små områder som i overgangen mellem nakke og kraniekant.

​​​​​​​De største bolde er ideelle til store muskelgrupper som eksempelvis forside lårmusklen. Det kan derfor godt betale sig at investere i flere massagebolde på samme tid, så du har en til ethvert behov.

Hjemmetræning med Matas & Peter Bendtsen

Vi guider

Hjemmetræning med Matas & Peter Bendtsen

Af Peter Bendtsen

I dag giver vi ordet til personlig træner og Cand. Scient. i Idræt & Sundhed, Peter Bendtsen, der tager os gennem 5 nemme, men effektive, træningsøvelser, der kan laves inden for hjemmets fire vægge. Hjemmetræning er nemlig et fænomen, der er kommet for at blive, og her på Stories redaktionen er vi begejstrede for, at vi nu har et benhårdt, men overskueligt, træningsprogram, der kan laves efter arbejde eller i frokostpausen.

Læs Mere
Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Vi guider

Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Af Ida Hinchely Kyhn

Jeg indrømmer det gerne – det er ikke altid, jeg får slæbt mig op i fitnesscenteret, selvom jeg egentlig gerne ville have rørt mig. Det kan være svært at nå i en travl hverdag, men det er der heldigvis råd for, til de dage hvor tiden er knap. For med det rette udstyr kan du få gang i hjemmetræningen, så det ikke behøver at være et kæmpe projekt at få motion ind i sin hverdag. Vi har samlet det bedste udstyr til dig her, så du nemt kan komme i gang!

Læs Mere
Sådan får du det bedste ud af din træning

Vi guider

Sådan får du det bedste ud af din træning

Af Trine Brøndsted

Elsker du at træne, og er du inde i en god rutine, så optimér den med blot få tiltag.

Læs Mere