Din sundhed

Vi guider: Optimér din hjemmetræning

Jeg indrømmer det gerne – det er ikke altid, jeg får slæbt mig op i fitnesscenteret, selvom jeg egentlig gerne ville have rørt mig. Det kan være svært at nå i en travl hverdag, men det er der heldigvis råd for, til de dage hvor tiden er knap. For med det rette udstyr kan du få gang i hjemmetræningen, så det ikke behøver at være et kæmpe projekt at få motion ind i sin hverdag. Vi har samlet det bedste udstyr til dig her, så du nemt kan komme i gang!

Om du vil have pulsen op eller have gang i styrketræningen, så kan du nemt få skabt nogle gode træningsrutiner hjemme på stuegulvet. Læs med her og bliv inspireret til, hvad du skal klikke i kurven. 

Udstyr til konditionstræning

Man skal ikke nødvendigvis ud at løbe en tur for at få pulsen op. Det kan også gøres på andre måder, som du måske også vil finde sjovere, hvis du ikke er den store løbe-entusiast.

Én måde at få pulsen op på er at bruge en hula hop-ring. Måske du tænker – hører det ikke primært til i en skolegård? Så ville jeg faktisk sige nej. For det er en rigtig god og effektiv måde at få pulsen op på, samtidig med at det er ret sjovt. Sæt hula hop ringen i gang og sving hofterne fra side til side – det er faktisk hårdere end man lige tror. (Og så kan man jo snige sig til at se et afsnit af sin yndlingsserie imens – smart!).

Du kan også investere i en ministepper, som virkelig får gang i kalorieforbrændingen, samtidig med at du får en effektiv træning af ben og balder. Det samme gælder for Step-bænken, som både kan bruges til 'stepfit' og aerobic, men er samtidig også et essentielt redskab til styrketræning og toning. ​​​​​​​

KUN ONLINE
1,5 kg
Titan Life træningsudstyrHula Hoop
329,95 kr.
(16)
KUN ONLINE
Titan Life træningsudstyrMini Stepper
699,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
65 (L) x 32 (W) x 15 (H) cm
Reebok træningsudstyrStep Mini Pro
799,95 kr.
(4)


TIP: Sørg for at have en plan for din hjemmetræning. Hav fx faste dage hvor du sætter tid af til enten konditions- eller styrketræning.

Udstyr til styrketræning

Udover at få pulsen op kan det også være godt indimellem at få trænet de forskellige muskelgrupper. Her findes der også et vælg af produkter, som du kan bruge hjemme på stuegulvet.

Sørg for at investere i en træningsmåtte, så du kan få trænet på et godt underlag. Herefter kan du gå efter den træningsform, du er mest til.

Du kan eksempelvis gå efter en kettlebell – det er en effektiv og alsidig form for styrketræning, da du både kan træne ben og arme. Titan Life har udviklet kettlebells i 4, 6, 8, 10  og 12 kg, så der er til et hvert niveau.

En anden smart træningsform til hele kroppen er en træningselastik. Titan Life har en træningselastik med håndtag, som du kan bruge til effektivt at få trænet både ben, booty og arme. Den fås i forskellige levels alt afhængig af, hvilken styrke du har brug for. Det samme gælder for Adidas trænings-elastikker, som er geniale at have til hjemmetræningen, da du på den måde kan få ekstra modstand på din træning, uden brug af vægte.


KUN ONLINE
Trace Blue
AdidasYogamåtte
369,95 kr.
(10)
SPAR 70%
KUN ONLINE
4 kg
Titan Life træningsudstyrKettlebell Plastic
38,98 kr.129,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
3 stk.
AdidasSmall Power Bands
149,95 kr.
(8)

Træningsure

Det er blevet superpopulært at tracke sin træning med et smartwatch. Selvom det kan lyde lidt avanceret, så er det det faktisk ikke. Garmin har specialiseret sig i at lave trænings-ure, som ud over at kunne tracke både motion, søvn og daglige skridt, også er superflot i designet. Så er du mest til at løbe eller gå en tur, så kan et trænings-ur være rigtig god til at holde motivationen i top!


Der findes Garmin-ure til hver en smag, og de har også været gode til at lave fine smartwatches til kvinder. Så er du ikke til det sporty look, så tage et kig på deres Vivomove 3S, som er superpopulært med god grund. Den har et feminint og traditionelt ur-design, men er samtidig touch screen, og så kan det tracke dine løbe- eller gåture, da det er tilsluttet GPS. Det tracker samtidig din søvnrytme, så du kan se, om du får den søvn, du skal.


Garmin har også udviklet smartwatches til børn. Prøv fx deres Garmin Vivofit Junior, som er en interaktiv oplevelse, hvor dit barns aktiviteter låser op for spændende app-eventyr med Marvels Avengers.


Hvis du virkelig skal have smæk på din cardio-træning...

... Så har du altså også muligheden for at makse lidt ud! For her hos Matas sælger vi både indoor cykler, løbebånd og ro-maskiner fra Titan Life. Så har du lidt ekstra plads i hjemmet, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge til, så kan det være, du skal investere i én af disse.


Det er bare nemmere at få træningen gennemført, når man har udstyret lige ved hånden!


KUN ONLINE
B35
Titan Life træningsudstyrMotionscykel
2.999 kr.
(1)
KUN ONLINE
C35
Titan Life træningsudstyrCrosstrainer
3.499 kr.

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Relaterede produkter

KUN ONLINE
AdidasDoor Gym
599,95 kr.

Relaterede artikler

Træn LIVE med Sara Rantzau: I

Matas LIVE

Træn LIVE med Sara Rantzau: I

Af Matas

Vi har sat os for at træne os til energi, glæde og styrke - og du kan være med! Hver onsdag i januar er vi LIVE sammen med Sara Rantzau. Hun guider os til et træningsprogram, der sætter smil på læben og gang i kroppen. Det er sådan, vi har lyst til at starte det nye år! Sara sørger for, at træningsprogrammet er overskueligt, så alle kan være med. Hvis du ikke lige har tid, kan du altid gense vores LIVE, så du kan træne, når det passer dig. Og så er der selvfølgelig lækre præmier på højkant!

Læs Mere
Træn LIVE med Sara Rantzau: II

Matas LIVE

Træn LIVE med Sara Rantzau: II

Af Matas

Det er nu, du skal gribe din motivation, når vi hver onsdag i januar træner LIVE med Sara Rantzau! Vi garanterer dig en masse god energi, glæde - og styrke. Det bliver sådan en træning, du har lyst til igen og igen. Det er lige, som det skal være! Og så udlodder vi også et gennemført træningskit med lækkerier fra Casall og Garmin, så du kan bevare den gode form (og energi), selv når vi ikke sender LIVE!

Læs Mere
Træn LIVE med Sara Rantzau: IV

Matas LIVE

Træn LIVE med Sara Rantzau: IV

Af Matas

Vi skyder vores sidste træning i gang i godt selskab med Sara Rantzau - og dig! Her er fokus på god energi, smil på læben og at skabe en overskuelig træning, alle kan være med på. Træning skal nemlig ikke være en sur pligt. Det skal være noget, du forkæler dig selv med. Noget du har lyst til igen og igen!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek