Menu

Yogamåtter

Helse & Sundhed Træning & Vægttab Træningsudstyr Træningsmåtter
Mest populære

Træningsmåtter

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

17 produkter
17 produkter
Sorter efter: Mest populære
VI GUIDER
Optimér din hjemmetræning
LÆS MERE
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Et godt underlag

En Yogamåtte er en fantastisk investering til dig der ønsker at kunne dyrke motion lige når det passer dig. yogamåtterne er ideelle både til hjemmetræning og til at tage med til holdtræning.

Med din egen yogamåtte kan du medbringe den i dit lokale fitness eller på holdtræningerne, og undgå at bruge måtterne i træningscentrene, som ofte er slidte efter hyppig brug. Udover det undgår du bakterier og sved fra andre som har brugt måtten før dig. Med hjemmetræning er måtten også ideel til at tage med ud i haven når vejret er godt. Vi anbefaler selvfølgelig at der skal være tørvejr og at du ikke bruger måtten på våde områder.

Træningsmåtte vs. yogamåtte?

Der findes flere forskellige typer af måtter, men hvad er egentlig forskellen på en træningsmåtte og en yogamåtte?

En yogamåtte er typisk tyndere end en almindelig træningsmåtte. En yogamåtte er normalt omkring 3-5 mm tyk, mens en træningsmåtte normalt er minimum 1 cm i tykkelsen, og ofte lavet med skum. Hvis du skal dyrke yoga, ville det formentlig være sværere at holde balancen på en træningsmåtte, grundet det tykke underlag. Omvendt beskytter en yogamåtte ikke knæ og albuer lige så meget når man laver træningsøvelser, da den som nævnt tidligere er tyndere.

Træning for krop og sjæl

Yoga er godt for både krop og sjæl. du bliver stærkere, mere smidig, bliver bedre til at holde fokus, får bedre balance og du kan opnå en indre ro. Yoga er for alle og alle kan være med. Der findes så mange forskellige øvelser som kan tilpasses dit niveau, men faktisk er det ikke helt ligegyldigt hvilken yogamåtte du bruger.

Vi er alle sammen forskellige, både når det gælder balance, vægt og højde, og derfor er det vigtigt at du vælger den måtte der passer bedst til dig og dine behov. Har du F.eks. sensitive knæ, kan du have glæde af en lidt tykkere yogamåtte og er du meget høj, vil du blive træt af hvis yogamåtten er for kort.

Det kan være svært at holde motivationen oppe til at dyrke yoga, hvis yogamåtten ikke passer til dig. Så gør dig nogle overvejelser inden du køber din yogamåtte, og den kan blive din nye bedste ven.

Sådan får du det bedste ud af din træning

Vi guider

Sådan får du det bedste ud af din træning

Af Trine Brøndsted

Elsker du at træne, og er du inde i en god rutine, så optimér den med blot få tiltag.

Læs Mere
Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vi guider

Spænding – når hovedet og kroppen brokker sig

Vores krop er ikke skabt til den livsstil, mange af os fører i dag. Vi bevæger os for lidt og mange gange også for ensformigt. Heldigvis er der flere effektive knapper, vi kan skrue på for at lindre og forebygge de spændinger, der kan give stivhed eller ømhed i kroppen og ondt på øverste etage.

Læs Mere
Få en personlig motivator, der ikke holder ferie

Vi guider

Få en personlig motivator, der ikke holder ferie

Af Line Lassen

Er din sommerferie også fyldt med gode intentioner? Det er min. Jeg skal blandt andet spise en hel del is, men jeg har også besluttet mig for at sætte tid af til aktiviteter af lidt mere energisk karakter. Og som de fleste andre, kan jeg godt have brug for lidt hjælp og opmuntring – og nu har jeg fundet den helt rigtige.

Læs Mere